- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.866
- 358
- 36
- Konu Sahibi flowersintheocean
-
Ya benim kocam makyajdan nefret ediyor,ben böyle şaşırıyorum kocam makyajsız gezmemi sevmez diyen kadınlara.Erkeğin gözü dışarıda ise evde Adriana Lima olsa farketmez.Her kadın az çok bilir eşi ne seviyor,ne sevmiyor diye.iş hayatı olmadığı halde dışarı çıkmayacağı halde evde makyaj yapan kadınlara da hayranım ama kendim asla yapmam.bir tek gözaltı kremimle serumumu üstüne de güneş kremimi sürerim tmmm.şimdi kocalarınıza sahip çıkaydınız diyen üyelerden biri gelir linçler bizi.bakımsız kadınlar siziiii diye.edit:sokakta bambaşkayımdır
öyle evet.gidecek adamı ne cinsellikle tutabiliriz ne güzellikle ne de bakımla.Ya benim kocam makyajdan nefret ediyor,ben böyle şaşırıyorum kocam makyajsız gezmemi sevmez diyen kadınlara.Erkeğin gözü dışarıda ise evde Adriana Lima olsa farketmez.Her kadın az çok bilir eşi ne seviyor,ne sevmiyor diye.
Peki suan nasılsınız durumlar nasıl?Evet yaşadım en sonunda bende isteksiz olup çıktım. Benim durumum daha vahim tabi birliktelik yaşarkende eşim isteksiz. Yani tatmin olma gibi bir durum yok bende
Aynı. Taş çatlasın ayda 3 kez birliktelik onda da tek taraflı rahatlama oluyor. Terapiste gidicez de bakalım ne zaman. Eşim de üzülüyor bu duruma takmasa daha farklı tepkiler verirdim sanırım ama sabrediyorum şimdilik zaten dediğim gibi bende baştaki gibi istekli değilim artıkPeki suan nasılsınız durumlar nasıl?
Hayır tabi ki de koltukta oturup bekliyorum modunda değilim asla. O sırada koltukta sarılarak yatıyorduk. Hiçbir zaman kös kös oturup bekleme modunda olmam. Zaten sürekli ilk adımı atarım ben yaklaşırım, kıyafet vs. Bazen de insan hiç bir şey yapmayıp karşı taraftan arzulamak ister.Yani oyle kos kos oturup mu bekliyorsunuz esinizden hamle? Yoksa cilve yaptiginiz halde mi reddediliyorsunuz? Bazi erkekler once tahrik edilmek ister. Koltukta oturup bekliyorum demek hic cekici ya da romantik degil. Birbirinizin dilini henuz anlamamissiniz gibi geldi bana. Ne bileyim koltukta oturup bekliyorum demek yerine yatak odasina gecip mustehcen bir foto atsaydiniz gelmez miydi yaniniza?
Erkeklerde ne bencil yaMerhabalar, iki gün önce bir konu açmıştım sevildiğimi hissedemiyorum diye. Baya bi tepki almıştım ve cevaplar sayesinde çoğu şeye dışarıdan bakma fırsatı buldum.
Cevapların çoğu eşimi hayatımın merkezi yapmam, çok aşırı tutkulu ve ona bir nevi bağımlı olmam vs. Aslında ben hiç öyle biri değilimdir. Genellikle soğuk bir yapım var fakat konu eşim olunca sürekli bir beklenti halindeyim. Mesela bir işle uğraşıyor da olsam aktif bir şekilde onu dusunmesem bile hep kafamda bir yerde plan yapıyorum.
Belki de beklediğim ilgiyi alamadığım için bir sevgi açlığı oluştu bende. Yani o evdeyken de sürekli dipdibe olmayı, sürekli konuşmayı falan sevmem bir zaman sonra kendi köşeme çekilmeyi, yalnızlığı severim. Ama günün sonunda ondan beklediğimi alamayınca çok gururuna dokunuyor.
Konumu okuduysaniz bilirsiniz, 15 gün bir regl geçirdim ve dün akşam beni heyecanla bekleyeceğini falan düşündüm (salaklık..)
O yine yorgunluğunu vs dile getirdi. Dünden itibaren bu beklentiyi kafamdan atmak istiyorum. Sürekli hazırda bekleyen, sürekli cepte olan gibi hissediyorum kendimi.. belki bu aşağılık kompleksi. Ama bu kafa yapısından nasıl çıkabilirim? Zaten çalışıyorum, ev işlerime çok özen gösteririm.. bunun dışında napabilirim.
Ayrıca lütfen "tek derdin bu mu" gibi aşağılayıcı cümleler kurmayın evet tek derdim bu şuan
Çok teşekkür ederim. Öyle yapmayı deneyeceğim.Eşinizin de sizi özlemeye ve arzulamaya ihtiyacı var bence, en sevdiginiz yemegi her gun yerseniz bıkarsınız cazibesini yitirir. Beklemeyin, isteseniz de bunu dile getirmeyin bence o istediginde de havamda degilim dersiniz. Ona hayir diyemiyorum demissiniz, kesinlikle demelisiniz ( istemediginizde tabiki) yoksa öz sayginizi yitirirsiniz,
Insan hep disaridan ilgi sevgi sefkat bekliyor ama siz kendi kendinize bunu saglamadiktan sonra 7 milyar insanin hepsi size hayran olsa sizi doyurmaz, esinizden beklediklerinizi kendi kendinize sağlayın, önce ben diyebildikce disaridaki insanlarin size karsi tepkisinin nasil degistigini goreceksiniz
Yok ben usteleyince reddetmiyor. Hiçbir zaman alenen reddetmesi zaten hep imalarima vs oldu bu şekildeİlişkiyi reddetmesi ilginç, eşimde bir süre öyleydi teklif eden taraf oldum uzun bir süre ve bu çok da kötü bir şey değil.ısrar edin, olmuyo mu? üstüne atla olacak de bazıları böyle şeylerden hoşlanıyor bence. Sadece fikrimi söyledim yanlış anlaşılsin istemem.
İmalara çok da takılmayın derim, evlilik oturunca bunları hatırlayıp neden buna takıldım ki deyip güleceksiniz emin olunYok ben usteleyince reddetmiyor. Hiçbir zaman alenen reddetmesi zaten hep imalarima vs oldu bu şekilde
Merhaba, evet diğer konumda da görmüştüm ama cevap veremedim kusura bakmayın. Size hak veriyorum çok teşekkür ederim cevabınız için. Bu akşam eşimle konustuk, bu sefer onu güzelce dinlemeye karar verdim. Başka zaman kafamda neyi neden söylediğinin kararını verip onun açıklamalarına inanmazdım. Hayatı kendime zorlaştırıyorum resmen farketmeden.Ben diğer konunuza da yazdım ama görmediniz sanırım. Eşinizi merkez yapmış değilsiniz ama orada da dediğim gibi: o beni terk etmeden ben ediyim modundasınız. Bence siz sevilebileceğinizi düşünmüyorsunuz.
Cinsel anlamda da bir sorun vardır. Siz de tavır ve trip yaparsanız o sorunu bulamazsınız. Koparsınız iyice. Erken boşalma, ereksiyon problemi, stres, belirli hastalıklar her şey etken olabilir. Bunu konuşarak anlayabilirsiniz ancak. Kendi kendinize kurup kendi kendinize küsmeniz hiç bir işe yaramayacak. Bunu sorun olarak elbette göreceksiniz, çünkü sorun. Ama çözümü bu değil.
Sorun o kadar ciddi mi? Normal çiftler bunu yaşamıyor mu
Evliliğimin ilk zamanları bende böyleydim. Kocam tuvalete gitse neden gidiyorsun diyen tipler olur ya öyle. Lakin hiç kıymetim olmuyordu gözünde. Özgüvenimi arttırarak aştım durumu. Şimdi de tam tersi her sabah eşim sarılır eşim ilgilenir o üstüme düşer oldu. Kaçan kovalanır misali. Siz biraz kendi hayatınıza odaklanın devamı gelicektir.Merhabalar, iki gün önce bir konu açmıştım sevildiğimi hissedemiyorum diye. Baya bi tepki almıştım ve cevaplar sayesinde çoğu şeye dışarıdan bakma fırsatı buldum.
Cevapların çoğu eşimi hayatımın merkezi yapmam, çok aşırı tutkulu ve ona bir nevi bağımlı olmam vs. Aslında ben hiç öyle biri değilimdir. Genellikle soğuk bir yapım var fakat konu eşim olunca sürekli bir beklenti halindeyim. Mesela bir işle uğraşıyor da olsam aktif bir şekilde onu dusunmesem bile hep kafamda bir yerde plan yapıyorum.
Belki de beklediğim ilgiyi alamadığım için bir sevgi açlığı oluştu bende. Yani o evdeyken de sürekli dipdibe olmayı, sürekli konuşmayı falan sevmem bir zaman sonra kendi köşeme çekilmeyi, yalnızlığı severim. Ama günün sonunda ondan beklediğimi alamayınca çok gururuna dokunuyor.
Konumu okuduysaniz bilirsiniz, 15 gün bir regl geçirdim ve dün akşam beni heyecanla bekleyeceğini falan düşündüm (salaklık..)
O yine yorgunluğunu vs dile getirdi. Dünden itibaren bu beklentiyi kafamdan atmak istiyorum. Sürekli hazırda bekleyen, sürekli cepte olan gibi hissediyorum kendimi.. belki bu aşağılık kompleksi. Ama bu kafa yapısından nasıl çıkabilirim? Zaten çalışıyorum, ev işlerime çok özen gösteririm.. bunun dışında napabilirim.
Ayrıca lütfen "tek derdin bu mu" gibi aşağılayıcı cümleler kurmayın evet tek derdim bu şuan
En zoru da o ilk adımı atmak sanırım. Ben zaten özgüvenli kendinden emin biriyim ama eşim konu olunca çok rezil bir konuma düşürdüm kendimi. İlk ne yaparak başladınız?Evliliğimin ilk zamanları bende böyleydim. Kocam tuvalete gitse neden gidiyorsun diyen tipler olur ya öyle. Lakin hiç kıymetim olmuyordu gözünde. Özgüvenimi arttırarak aştım durumu. Şimdi de tam tersi her sabah eşim sarılır eşim ilgilenir o üstüme düşer oldu. Kaçan kovalanır misali. Siz biraz kendi hayatınıza odaklanın devamı gelicektir.
Bunu yapmamda ki amacı sorguladım. Neden ilgi istiyorum? Neden eşime ihtiyacım var? Aslında eşime ihtiyacım yoktu kaybetme korkumdan sürekli sırlaşırdım kendine. O da ben sırlaştıkça uzaklaşırdı. Yapma dedim kendime böyle değer kaybediyorsun ulaşılmaz ol gizemli ol daha da yakınlaşıcak. İlk olarak akşamları kitap okuyarak başladım. Daha az iletişim kurdum bakım yaptım onunla ilgilenmedim. Gece yatarkende ilgilenmedim. Trip olarak yapmadım ama bunu :) sonra eşim üstüme düşmeye başladı. Beni aramıyorsun kocanı özlemedin mi gel bakalım dedi. Kendim sosyalleştikçe kıskandı birlikte gidelim dedi. Sonra dengeyi kurdum. Zamanla da daha güzel oldu.En zoru da o ilk adımı atmak sanırım. Ben zaten özgüvenli kendinden emin biriyim ama eşim konu olunca çok rezil bir konuma düşürdüm kendimi. İlk ne yaparak başladınız?
Çok teşekkür ederim. Ben de böyle yapmaya çalışacağım. Ayrıca ne okudunuz tavsiye verebileceğiniz biri var mı?Bunu yapmamda ki amacı sorguladım. Neden ilgi istiyorum? Neden eşime ihtiyacım var? Aslında eşime ihtiyacım yoktu kaybetme korkumdan sürekli sırlaşırdım kendine. O da ben sırlaştıkça uzaklaşırdı. Yapma dedim kendime böyle değer kaybediyorsun ulaşılmaz ol gizemli ol daha da yakınlaşıcak. İlk olarak akşamları kitap okuyarak başladım. Daha az iletişim kurdum bakım yaptım onunla ilgilenmedim. Gece yatarkende ilgilenmedim. Trip olarak yapmadım ama bunu :) sonra eşim üstüme düşmeye başladı. Beni aramıyorsun kocanı özlemedin mi gel bakalım dedi. Kendim sosyalleştikçe kıskandı birlikte gidelim dedi. Sonra dengeyi kurdum. Zamanla da daha güzel oldu.
Teşekkür ettim takdir ettim. Bir şeyler istedim. Hesap sormak yerine benimle ilgilen bitanem dedim. Aramıyorsun demek yerine aramanı bekledim hayatım dedim. Ben kendi alanımda yaşadıkça eşim etrafımda döner oldu. Tabi bunları kafama göre yapmadım okudum dinledim. Şimdi geceleri sarılır elimi tutar sabahları da öper. Telefonda beni sevdiğini söyler evde hayatımın anlamı diye seslenir. Ulaşılmaz olmanız gerekiyor enerji bozuyorsunuz. Sizinle ilgilenmesi gereken erkektir eril enerji yani siz dişisiniz geri durmalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?