biz 10 yillik evliyiz iki oglum var...esimi hic anlamadim inanin su an sinirlerim bozuk...aklimda hicbir art niyet yoktu....aksama kadar cok yoruldum....ev isi cocuklar biraz uzanmak istedim ...yataga uzandim uyuyamadim yaa ...esimin teli yanimdaydi biraz karistiriyim dedim...mesajlara falan....biraz kafam dagildi...derken iceri girdi....dedim bir mesaj vardi guya hallo yazmis...halla falan yaziyordu...iyilikle bunu sordum...halla kim diye....ne ne dedi...aldi kaybetti...hani nerde falan tepem atti!!!!!verdim ya simdi niye kaybettin dedim....arattim haa sumu bumu mesaj cikti...haaa hallo yazdiydim dedi...sonra sinirlendi...bir daha telefonuma bakmayacaksin!!!!!!!!dedi.........dedim ne olduki....merak ettim yaptigin islerin resimlerine baktim....yaptigi islerin resmini cekiyor...kalorifer falan...sinirlerim cok bozuldu...saklinmi var gizlinmi var biktim senden falan....biraz önce iceriye girdim panik bir sekilde beni korkuttun dedi....offff offfffff terapiye gidecem biktim......dedim aslinda senin gitmen lazim......esimin ilk yillar cok yalanlarina rastladim.....tutarsizdir disari(anasi akrabalar)ayari hic kuramaz.....bu yuzden onunla bir yere kendi akrabalarina gitmek istemiyorum hep problem oluyor...gitmeyecemde bayramda....gidince cokmu iyi oluyor...anasida her telde halana ne gitmedin dayina ne gitmedin...esim yalanci ona guvenmiyorum bana baska etrafa baska biktim arkadaslar sevgim o kadar azaldiki...birde guven 0....eskiyi unutamiyorum ....cok inatti bana cok cektirdi....sonra biraz adam oldu bende enerji kalmadi......biktim.......yazmak istedim yorum bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?