EŞİMİ İŞYERİNE ŞİKAYET

ilkbahari_bekliyorum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
971
192
18
41
Size anlatmıştım.Babam ve annem güpegündüz sokaka ortasında eşim tarafından darp edilmişti.Gzölerimizin önünde.90 günlük koruma kararımız var.eşimin işyerine şikayet etmek istiyorum.kurum nasıl bir yaptırım uygular şiddet uygulayan personeline

Son düzenleme:
Ya bu kadar şiddet yanlısı bir adam hiç mi sinyal vermez öncesinde. Ben anlamıyorum. Ana baba dövmek nedir
ya annemi babamı ölümle tehdit etti aralık ayında.tehditten 30 gün koruma aldırdık.ama ben sadece bunun lafta kalacağını düşünüyordum.sokak artasında 70 yaşındaki adamı bütün hıncıyla dövebileceği hiç aklıma gelmedi.polisler bile zor zaptetti.

Ya bu kadar şiddet yanlısı bir adam hiç mi sinyal vermez öncesinde. Ben anlamıyorum. Ana baba dövmek nedir
evliliğimizde şiddeti hep uyguladı.dönem dönem sakinleşse de şu son altı aydır gerçekten çok kötü.şubatta evlendim mayısta hamileliğimle şiddet başladı.herşeyden şüphe ediyor.bana güvenmiyor.güvenini kazanmak imkansız.anneme büyücü diyor.kadın evin camlarını sildirmeye gelmiş biz tatildeyken.amacı büyü yapıp bizi ayırmakmış.böyle diyor.

Daha şaşırmam diyorum.

Gene şaşırıyorum.

Kayınvalide ve kayınpederi döven adam daha önce duymamıştım. Şoka girdim şu anda.

Cidden korkunç
Elleri kırılsın ya bu nasıl bir insandisilik
Kendinizi kurtarmaya bakın. İş yeri bir şey yapar mı o konuda bir fikrim yok ne yazık ki
Allah yardımcınız olsun

Anne ve babanızı darp eden insanımsı yaratığa eşim demeniz bana ilginç geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…