- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
daha 4 aylık evliydim.aile izni yoktu.düzelir deidm.evliliğimi bitirmek istemedim o zamanEşinizin işyerinde darp edildiğinizde rapor almamanızın sebebi nedir
ya annemi babamı ölümle tehdit etti aralık ayında.tehditten 30 gün koruma aldırdık.ama ben sadece bunun lafta kalacağını düşünüyordum.sokak artasında 70 yaşındaki adamı bütün hıncıyla dövebileceği hiç aklıma gelmedi.polisler bile zor zaptetti.Ya bu kadar şiddet yanlısı bir adam hiç mi sinyal vermez öncesinde. Ben anlamıyorum. Ana baba dövmek nedir
evliliğimizde şiddeti hep uyguladı.dönem dönem sakinleşse de şu son altı aydır gerçekten çok kötü.şubatta evlendim mayısta hamileliğimle şiddet başladı.herşeyden şüphe ediyor.bana güvenmiyor.güvenini kazanmak imkansız.anneme büyücü diyor.kadın evin camlarını sildirmeye gelmiş biz tatildeyken.amacı büyü yapıp bizi ayırmakmış.böyle diyor.Ya bu kadar şiddet yanlısı bir adam hiç mi sinyal vermez öncesinde. Ben anlamıyorum. Ana baba dövmek nedir
Daha şaşırmam diyorum.Size anlatmıştım.Babam ve annem güpegündüz sokaka ortasında eşim tarafından darp edilmişti.Gzölerimizin önünde.90 günlük koruma kararımız var.eşimin işyerine şikayet etmek istiyorum.kurum nasıl bir yaptırım uygular şiddet uygulayan personeline
Anne ve babanızı darp eden insanımsı yaratığa eşim demeniz bana ilginç geldiSize anlatmıştım.Babam ve annem güpegündüz sokaka ortasında eşim tarafından darp edilmişti.Gzölerimizin önünde.90 günlük koruma kararımız var.eşimin işyerine şikayet etmek istiyorum.kurum nasıl bir yaptırım uygular şiddet uygulayan personeline
Anne ve babanızı darp eden insanımsı yaratığa eşim demeniz bana ilginç geldi
Aaaaa eski konuları bilmiyorum ben, anne babaya çok üzüldümİlginç değil aslında. İki hafta sonra babamla anlaşamıyorum kocamı özledim, babam dayağı hak ediyor diye konu açabilir bu arkadaş. Hiç şaşırmam.
İlginç değil aslında. İki hafta sonra babamla anlaşamıyorum kocamı özledim, babam dayağı hak ediyor diye konu açabilir bu arkadaş. Hiç şaşırmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?