- 17 Temmuz 2018
- 4.155
- 19.226
- 208
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
sabırtaşı (sarımanolya)'nın da tüm konularını okumuştum; döndüm bu arkadaşınkini de okudum.Konu sahibi isim değiştiren bir üye mi? Birine benzettim, eski konularına baktım ama emin olamadım.
İleri goruslulukteİlginç değil aslında. İki hafta sonra babamla anlaşamıyorum kocamı özledim, babam dayağı hak ediyor diye konu açabilir bu arkadaş. Hiç şaşırmam.
Dün gece manolyanın konularına daldınız heralde toptan
Konu sahibi boşandı...şimdi adamla zaman zaman bir araya gelip tekrar barışmaya çalışıyor‘Eşinizi’ (ananızı babanızı döven kişiye eş denilmez ) iş yerine şikayet edip ondan intikam alınca ne elde etmeye çalışıyorsunuz? Ben söyleyeyim gözünü korkutmak.
Yaşlı insanları döven birinin gözü korksa ne olur korkmasa ne olur.
Koca koca diye delirmeyecekseniz. Darp raporunu alıp boşanmanızı tavsiye ederim.
Anana babana çok acıdım. Kızları yüzünden düştükleri hallere bak. Allah kimseye yaşatmasın bu durumu.
Konu sahibi boşandı...şimdi adamla zaman zaman bir araya gelip tekrar barışmaya çalışıyor
Karı koca hayatı yok kiEşim dediğine göre karı koca hayatı devam. Ne diyelim fırtınalı bir aşk(!). Eşini iş yerine şikayet etsin de aşk alev alsın (!) bari
Vardır ya ama klasik Kezban sendromu. Ben kız gibiyim demeye çalışıyordur kesinKarı koca hayatı yok kievliyken de yoktu hala yok
Vardır ya ama klasik Kezban sendromu. Ben kız gibiyim demeye çalışıyordur kesin
Ama ne demiş merak etmiyor değilim :)
Bizimde öyle bi tanıdık var. Cocuk da tüp bebek olmuş güya . Tamam en bakire sizsiniz tamam diyesim geliyorKız çocuk bile sürtünerek olmuş.
Ahahah valla yok. Çocuklu bakire bir kadın manolyamız....Vardır ya ama klasik Kezban sendromu. Ben kız gibiyim demeye çalışıyordur kesin
Ama ne demiş merak etmiyor değilim :)
Konu 2019 tarihliEşim dediğine göre karı koca hayatı devam. Ne diyelim fırtınalı bir aşk(!). Eşini iş yerine şikayet etsin de aşk alev alsın (!) bari
anaaaa konuyu kim hortlattı :)Konu 2019 tarihli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?