Hayır çalışmıyorum 4 yıllık evliyim 2.5 yaşında oğlum var.
Şu an için evi ayıramıyoruz.Yeni bir dükkan açtığımız için de bir sürü borç oldu
Lütfen yardım istiyorum.Kaynana kayınpederle beraber oturuyoruz.Kendi özelimiz yok odamız dışında.Maddi sıkıntılar eşimi çok boğuyor beni de eşimin ailesi.O yüzden eşime hiç ilgi gösteremiyorum her şeyi ona yansıtıyorum dırdırcı oldum çıktım.o da her gece dışarda arkadaslrıyla içiyor.
Napcam...
Madem eşinin ailesiyle yaşıyorsun çocuğuna baksınlar sende çalış. Hem terapi olur hem maddi destek. Zamanla düzelir herşey ama şunu unutma dırdır erkeği evden uzaklaştıran en etkili yöntemdir. Daha çok yapıcı olup eşine destek vermelisin....İyimserliğin sonuçları herzaman başarı getirir...
Odanız dışında özeliniz yokmuş.
Eşin,arkadaşlarıyla çıkıp içmeyi biliyor.
Bir zahmet karısıyla çıkıp çay içmeyi de bilsin.
Haftada 1 gün seni alıp çıksa eminim ilişkiniz farklı olur.Ve o kadar dırdır etmezsin.
Ayrıca ben de çalışmanı tavsiye ediyorum.
Madem kayınvalidenle yaşıyorsun,oğluna O bakabilir.
Böylece hem evde bunalmazsın hem de borçlar temizlenir.
Yine dışarı cıktı.Yanında calışan personel para istemiş o da para wermeye cıktı.Her gün bir bahane çıkış o cıkış gece yarısı gelir...
Ben de çok istiyorum çalışmayı bakalım 3 hafta sonra kpss ye gireceğim.Eşimin ailesi yaslı ve hastalar.Onlar bakamaz oğluma ama kres de olsa wereceğim aldığım para oraya gıtsın.
ee daha ne
az daha sabret işte
sende çalışmaya başlayınca düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?