Eşimi kaybediyorum:(

nslhn84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2012
796
8
48
İstanbul
Lütfen yardım istiyorum.Kaynana kayınpederle beraber oturuyoruz.Kendi özelimiz yok odamız dışında.Maddi sıkıntılar eşimi çok boğuyor beni de eşimin ailesi.O yüzden eşime hiç ilgi gösteremiyorum her şeyi ona yansıtıyorum dırdırcı oldum çıktım.o da her gece dışarda arkadaslrıyla içiyor.
Napcam...

İcmeye para ayıran birinin geçim sıkıntısı çektiği pek inandırıcı gelmedi. O paraları biriktirseniz kırayı çıkarırsınız. Bence esınız sorumluluk almak istemiyor.

Hayır çalışmıyorum 4 yıllık evliyim 2.5 yaşında oğlum var.
Şu an için evi ayıramıyoruz.Yeni bir dükkan açtığımız için de bir sürü borç oldu

Madem eşinin ailesiyle yaşıyorsun çocuğuna baksınlar sende çalış. Hem terapi olur hem maddi destek. Zamanla düzelir herşey ama şunu unutma dırdır erkeği evden uzaklaştıran en etkili yöntemdir. Daha çok yapıcı olup eşine destek vermelisin....İyimserliğin sonuçları herzaman başarı getirir...

Belli ki yasiniz kücük.
Ilk olarak esiniz ailesine karsi sesini cikaramiyorsa ve evi ayirma gibi bir durumda sözkonusu degilse, herseyi kafaya takip esinize yansitmaniz yanlis.
Söyle düsünün; Adamin elinden birsey gelmiyor, sizde sürekli sikayet ediyorsunuz, adamda kolaya kacip careyi kafayi cekmekte buluyor.
Evlenirken kayinvalidenizle birlikte oturmayi kabul etmissiniz, simdi herseyi görmemeye calisacaksiniz.
Ev, ev üstüne olmaz demisler, cokta dogru.
Mutlaka sorunlar cikacaktir.
Ama en azindan biraz görmezden gelin, esinizede elinizden geldigince yansitmayin.
En kisa zamanda da esinizi karsiniza alip konusun ve " biliyorum suan icin evimizi ayiramiyoruz, seninde elinden birsey gelmiyor, ben elimden geldigince herseyi görmemeya calisacagim ama bazen dolup sana dertlenirsem sende beni dinle ve bana biraz moral vermeye calis" gibi seyler söyleyin.
Böyle devam ederseniz sonu kötü...

Basta aannesi ve babasıyla beraber yasamayı kabul eden erkek bu dırdırıda kabul etmıstır
Bunu kabul eden kadın da olusabılecek sorunnları
Ne sız onu ne de o sızı uzmeyecek bunların olabılecegını bıldıgınız ııcın bırbırınze destek olacaksınız
esın ıckının arkasına saklanmıs
borc varsa ıckıye verecegı parayı bırıktırsın
ıcınce unutuluyrsa senıde gotursun beraber unutun herseyı
daha mutlu olursunuz
hem oglunda buyumus calısabılırsın yazık etme evlılıgının en guzel yıllarına

allah yardımcın olsun cnm benim diğer konularını da okudum çok zor allahım şu hayır mübarek günde

çıkış kapısı göstersin size sıkma canını sana tavsiyemşu duayı hergün oku emin ol etkili olacaktır

" bismillahillezi la yedurru ma'as mihi şey'ün fil erdi ve la fis semai ve hüves-semi'ul alim"

bu dua dert-bela-sinir-sıkıntı-fitne-hastalık-nazar ve zalimlerin şerrinden korunmak için okunan dua

tatlım allahıma sıgın gerisi boş...

bizde eşimle zor günler geçiriyruz allahım herkese yardımcı olsun oku bol bol

bizimde iş sıkıntısı var eşimin devlet memuru ama amirinin bir yazısı eşimin işine sebep olacak
allahım sen gör zorda kalan tüm müğminleri

Hayır çalışmıyorum 4 yıllık evliyim 2.5 yaşında oğlum var.
Şu an için evi ayıramıyoruz.Yeni bir dükkan açtığımız için de bir sürü borç oldu

Eşinizin ailesiyle oturduğunuz için çalışabilirsiniz bana kalırsa
Çocuğunuza babaanesi bakar,borçlarınızı daha hızlı toparlarsınız böylece
Bi kaç yılada bakarsınız ayrı eve çıkarsınız

Odanız dışında özeliniz yokmuş.

Eşin,arkadaşlarıyla çıkıp içmeyi biliyor.
Bir zahmet karısıyla çıkıp çay içmeyi de bilsin.
Haftada 1 gün seni alıp çıksa eminim ilişkiniz farklı olur.Ve o kadar dırdır etmezsin.

Ayrıca ben de çalışmanı tavsiye ediyorum.
Madem kayınvalidenle yaşıyorsun,oğluna O bakabilir.
Böylece hem evde bunalmazsın hem de borçlar temizlenir.

28 yaşındayım.Baştan öyle düşünemiyorsunuz.Eşimle tanıştığmda 21 yaşındaydım üniversitedeydim.Her şey toz pembe.Bir de ailesi göstermedi yuzunu ya da ben goremedim bilmiyorum.Amacımız para biriktirip bir düzen kurmaktı ama işler öyle olmadı evlendiğimde ben de çalışıyordum.Keşke öyle olabilse ben de içmesinden yana değilim.İçip geldiğinde yuzune bile bakmıyorum.Evlendikten sonra eşimin işi çok güzeldi.Tam evi ayıracaktık hatta baska sehre yerleşecektik.Arkadasının aklına uydu ve bir yer açtı.Durumlar bozuldu.O yüzden onu anlıyorum.Bir konu daha açmıştım bugun
'hangi derdimi anlatayım 'diye orada daha acık oldu sanırım.

Ben de çok istiyorum çalışmayı bakalım 3 hafta sonra kpss ye gireceğim.Eşimin ailesi yaslı ve hastalar.Onlar bakamaz oğluma ama kres de olsa wereceğim aldığım para oraya gıtsın.

Yok o kadar değil haksızlık edemem çıkıyoruz pazarları genelde.Kayınvalide benim hasta kendini zor gezdiriyor(siroz).66 yasında.Onlar bakamaz.Yetmiyor haftada bir.Zaten çalışmazsam tımarhanelik olucam ben de farkındayım oğlumu krese vereceğim o yuzden kpss denemek istedim ama kafamı toparlayamıyorum ki 3 hafta kaldı eski kafam olsa...

Yine dışarı cıktı.Yanında calışan personel para istemiş o da para wermeye cıktı.Her gün bir bahane çıkış o cıkış gece yarısı gelir...

Yine dışarı cıktı.Yanında calışan personel para istemiş o da para wermeye cıktı.Her gün bir bahane çıkış o cıkış gece yarısı gelir...

adama uzun bir süre (mesela 1 ay )dırdır etme, ve eşinde değişen şeyler olacakmı , ona bir bak, belki gece çıkmaları azalır

Ben de çok istiyorum çalışmayı bakalım 3 hafta sonra kpss ye gireceğim.Eşimin ailesi yaslı ve hastalar.Onlar bakamaz oğluma ama kres de olsa wereceğim aldığım para oraya gıtsın.

ee daha ne
az daha sabret işte
sende çalışmaya başlayınca düzelir

Bakim bu taktiği deneyeceğim,benim konuma benzer bir arkadaş da yazmıştım onu okudum onda da buna benzer yorumlar yazılmıştım.Bu akşam başlıyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…