Eşimi kaybettim.

Ecey78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
20
14
3
47
25 gün önce aniden eşimi kaybettim.aryık nasıl yaşanır bilmiyorum.eşim dediğime bakmayın anam babam kardeşim dostum arkadaşım yoldaşım kısacası herşeyimi kaybettim.20 yıl aynı yastığa baş koyduğum 16 yaşında tanıyıp 23 yılımı her an birlikte geçirdiği mi kaybettim.bu acıyla nasıl yaşanır ki.ne yazıkki 38 yaşındayım.yaşama tutunacak hiç bir şey yok anlamı yok özlem hergün artıyor öfke neden biz dünyada bu kadar kötüler dururken neden neden.çok korkuyorum hayattan yanlızlıktan yaşamaktan bu sınav olamaz bunun ne müfakatı olurki ölüm bu ölüm canımdan çok sevdiğim hayattaki en değerli varlığımın gittiği nasıl bir sınavdır.isyanım acım tarifsiz o bir kere öldü ben hergün ölüyorum tekrar tekrar.beni kimse sevemez onun gibi neden ben hala burdayım o yokken.buraya yazıyorum benim gibi olanlar varmı?Nasıl ayakta durdular
?

Ölüm hayatın bir gerçeği malesef, öncelikle mutlu olun ki bu kadar sevmişsiniz, güzel günler yaşamışsınız, her şeyiniz yapmışsınız. Sabretmekten başka çare yok ölüme...insan evladını kaybediyor hala yaşıyor...Başınız saolsun.

başınız sağolsun okurken tüylerim ürperdi,bende 2 evladımı kaybettim metanetim yerinde çok şükür, isyan etme ben hep bu satırlarla ayakta durdum yıllarca inanki
Allah der ki;
kimi benden çok seversen onu senden alırım.
ve ekler;
onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım.
ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur,
sabır taşar,
canından saydığın yar bile bir gün el olur.
aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür.
düşman kalkar dostun olur.
öyle garip bir dünya,
olmaz dediğin ne varsa olur.
düşmem dersin düşersin.
şaşmam dersin şaşarsın.
en garibi de budur ya;
öldüm der durur yine de yaşarsın...

Allah rahmet eylesin

Anılar acı veriyor elbetteki dünyanın en şanslı kadınıydım o gidene kadar öyle zannederdim belkide bundandır acımın tarifsiz liği isyanım.inanın güzel bir anımı hatırlamam dünyamı başıma yıkıyor çünkü asla bir daha yaşayamıyacağım.bunu yaşayan bilir çok zor 23 gündür evime bile gidemedim.bazı acılarla yaşanmıyor işte kalan bir nefes dışında oda elde olsa keşke.

Sizinde başınız sağolsun.Allah sabır versin eminim evlat acısı da tarifsizdir.adeletsiz dünya işte bazıları na ağır yükler vermiş rabbim evet ben çok sevdim çok sevildim keşke beni alsaydı önce belki o dayanırdı o benim anam babam kardeşim evladım kısaca yaşam sebebimdi artık dualara bile inancımı kaybediyorum bana o sansı bile vermedi o kadar çabuk aldıki elimden dualar yalvarmalar bile yapamadım.şimdide diyorum al benide nolur ama o bunuda duymuyor.16 yaşında tanıdım şimdi 38 oldum ben hiç ben olmamıştımki hep bizdik ve ben nasıl ben olunur bilmiyorum.

Kardeşim başın sağ olsun..

Allah sana ve tüm sevenlerine Ya Sabur ismiyle sabırlar versin..

Allah eşinize de Ya Rahim ismiyle rahmet eylesin..

Şuan ne desem acını hafifletemem biliyorum. Allah kimsenin başına vermesin böyle acıları ama elden ne gelir ki dünyanın düzeni bu.. Hepimizin sonu bu. Gence, yaşlıya, iyiye, kötüye, kadına, erkeğe bakmıyor ki ölüm..

Lütfen isyan etme. Bu çok zor olan imtihanı isyan etmeden atlatmaya çalışmanı dilerim yüce Allah'tan. Eğer inançlı biriysen isyanın ne kadar büyük bir günah olduğunu bilmen lazım. O kadar masum bebekler daha dünyaya geldiğini idrak edemeden ölüyor. Nice anne, baba evlatlarını kaybediyor. Hayat bu.. Ezelden beri böyle gelmiş kıyamete kadar da böyle devam edecek..

Bundan sonra öyle bir hayat yaşa ki hem kendine hem eşine güzellikler nasip etsin Allah..

Onun adına hayırlar yap. Ona bol bol dua et. Onun sevdiklerini mutlu et. Şuan acın çok taze. Elbet azalacak bu tarifsiz acı ama geçmeyecek hepimiz biliyoruz.. Fakat hayat devam ediyor. Bir yerden tekrardan hayata tutunmak gerek.

Tekrar söylüyorum. Şuan ne desem acına merhem olamam ama lütfen güçlü ol. Hem kendin için hem çevren için buna ihtiyacın var çünkü..

Allah tekrardan rahmet eylesin eşinize, size ve sevenlerine de sabırlar versin..

Allah yardımcınız olsun (AMİN)

Başın sağolsun kardeşim biliyorum çok taze Yaran ama nolur bu acı gününde özellikle böyle günlerde kendini kaybetme ve asla isyan durumuna düşme. Biliyorum uzaktan konuşmak kolay ama doğru olan da bu.
Bak şöyle düşün sen allaha güvendikce dayandiça Rabbim seni ne mertebelere ulaştıracak hele hele şimdi göstereceğim o sabır semalara ulaşacak ve en sonunda o büyük Rabbim sizi cennetinde buluşturacak.
Bunları laf olsun diye söylemedim gerçekten buna inan bacim. Belkide sen isyanlarda oldukça eşinin kemikleri sizliyodur. Sen gidene gitti diye ağlamak yerine onun için dua et günahları varsa eğer affolsun ve sizi cennetinde Peygamberimize komşusu olarak agirlasin.

İsyan hissediyorum sozcuklerinizde ve bu çok tehlikeli bir durum!
Oncelikle söyle düşünün: Onu size Allah verdi hem de çok küçük bir yastayken. Verdiği gibi alması da haktır. Düşünün 16 yaşından 38 yaşına kadar yalnız yaşamış olanlar var ya da kötü bir evlilik yapmış olanlar. Mesela ben 29 yasindayim daha evlenmedim. Ya biz ne yapalim?Bakın siz çok sanslisiniz böyle durumları düşünecek olursak. Lütfen isyana kalkismayin zira İnnâ lillâh ve innâ ileyhi râciûn ( Biz Allahtan geldik ve yine Ona döndürulecegiz )

İşte hiç evlenmediğiniz için beni anlamanız mümkün olamaz ben keşke yaşamasaydım diyebilecek yani anılarımdan vazgececek kadar acı cekiyorum.isyanımı anlayamazsınız maalesef sorguluyor insan bu kadar kötü ugursuz insanlar varken neden benim melek gibi sevdiğim?bence evlenme en iyisi.

Tek avuntum tek hayatta kalma sebebim bu inanç ama gün geçtikçee vazgeçiyorum.

Allah Rahmet eylesin başınız sağolsun. Rabbim kimseye dayanamayacağından fazlasını vermezmiş.. Sabredin geçmez ama alışşırsınız. Ahirette devam edecek olan bu güzel evliliğinizi düşünün. hiç birimiz bu dünyada baki değiliz. hepimizin gideceği yer orası. bunları dşünüp teselli bulun. çünkü bu dünya göz açıp kapayana kadar geçicek. ebedi alemde hiç ayrılmamacasına kavuşmak var.

Başınız sagolsun. Bu düşünceleriniz cok normal acınız cok taze çünkü. Yalnız kalmamaya çalışın lütfen. Zamanla alisacaksiniz eksikligine.. ben bunca yil yanimda olan birini kaybetmedim ama ölüm acisina yakından sahit oldum. Olenle olunmuyor bu dusunceniz sağlıklı degil. Zamanla kullenecek aciniz.

İnşallah kavuşuruz tek avuntum.bende rabbimin kaldıramayacağımız yükleri vermiyceğini sanırdım ama veriyor inanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…