Bu gözler "pupuş" gördüNe bileyim keşke dede ismi ''ibiş'' olsaydı da koymak istemeseydi
İşte eltim de tahir talha koydu talha soyeldi tahir kayNadi kırdılar birbirlerini bende hiç koyamm daha iyi onu yapacam atahir kerem koyun hem eşinizin gönlü olsun hem sizin. tahir arada kaynar keremi kullanırsınız.
Hem estetik bi isim değil hem de gereksiz bence. Sizin içinizden ne geliyorsa onu koyun. Kerem Efe veya yalnız kerem hoş...Hanımlar oğluma
KEREM ismini koyacamm
TAHİREFE yi de eşim çok istiyor babasının adı napmam lazım eltim de Kayinabba adi TAHİR TALHA var diye sıcak bakmıyorum napmaliyimmm.
Bu gözler "pupuş" gördü
İsim konusunda orta yolcu olun bence. Eğer tahir de çok ısrarcıysa kerem tahir diye çağırın, o zaten bir müddet sonra kerem e döner ama mesela ahmet emin, mehmet ziya gibi kullanımlar da var çokça, yani iki isim birden kullanılabiliyor. Ama eşiniz tarafı da sizin isteğiniz konusunda hassas olsunlar.Ama onlar da tahiri soyeler kerem soyleemse napacmm. . Eşime öyle diyorum ikisi soylenecekse tam diyorum tahir dediklerinde de anlayışlı ol diyor haha .. şimdiden belli olacaklar
Yeni doğan değil , bekarken görev yerimde 50-70 yaş arası 3 tane pupuş vardı. Çalıştığım yer de 2bin 500 nüfuslu bir yerdi yalnızCidden bunu isim olarak koyan oldu mu çevrenizde?
Yeni doğan değil , bekarken görev yerimde 50-70 yaş arası 3 tane pupuş vardı. Çalıştığım yer de 2bin 500 nüfuslu bir yerdi yalnızrevaçta bir isimdi o bölgede
Eeeee belki onlarında eşlerini kıramayacak torun eşleri vardır , bebek pupuşlar olmuştur bilemem
İlahiiiiii Tahir xelti koymuş size ne gerek var. on çocukan on torun olsa hepsine tahir x mi koyacaklar*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?