Doğuma Hazırlık Eşimi kiramiyorum çok istiyor aklım karışık oğluma aa ismmmmm yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Olsum olasi dede adi koymak bana sacma gelmistir. Dedesi bi cocuga ismini koymak istiyorsa cocuk yapsin koysunlar. Ne alaka yani dede adi. Hayatimda gordugum en sacma seylerden.

Tahir efe oglumu ismi cok yaksiyor iki ismide kullaniyoruz yedi bucuk aylik suan kerem de guzel ama

Bence cok saçma.Adamin iki torunu da Tahir.Ne kıymetli adam bu ya.En güzeli 2.Tahir,3.Tahir.Öyleee gitsin

ben kp ismini koydum yanina isim ekledim tek kabul etmedim, hatta yurrt disindyaiz ondkei isim okunur arap snalasinlar duye bide sonuna yazdiidm
yani mehmet eren deilde eren mehmet oldu :)
esim bunu ailesine soyledi sohbet aninda kayinim da o neymis oyle dedi kendi ogluna tek mehmeti koydu
oldu bize uç mehmet simdi :))

yanina isim koymak amacin olsun, esini vazgeçirmeiyorsan ikinci isimde diret

tahir kerem olmazmi

haa bu arada taa nisanliyken babamin adi sayiklayan adam yani esim oglani hiç babasinin adiyla çagirmaz benim koyduugm isimle çagirir :)
ben iksinide kullaniyorum bazen de tek kullaniyorum

Anne sizsiniz. Ne isterseniz onu koyun. Yetti bu milletin babamin adi olsun annemin adi olsun simarikligi. İsmini vermek isteyen gorumce bile okuduk burada

Ben de bu forumda öğrendim, çok beğendim:

Baba çocuğuna soyadını verir, anne ise adını.

Bence diretin konu sahibi. Ajitasyon yapın. 9 ay karnımda taşıyorum, zorluğunu ben çekiyorum deyin. Bulantı bende, kusma bende, tüm vücutta ödem bende, uykusuzluk bende, her zorluğu bende, kusura bakma adını da ben koyacağım deyin

Baba soyadını veriyor zaten daha ne istiyorlar? Isim hakkı annenindir. Kimseye söz düşmez. İstemiyorsanız asla kabul etmeyin.

tahir kerem koyun hem eşinizin gönlü olsun hem sizin. tahir arada kaynar keremi kullanırsınız.
İşte eltim de tahir talha koydu talha soyeldi tahir kayNadi kırdılar birbirlerini bende hiç koyamm daha iyi onu yapacam a

ne demek benim babamın adını koy ,alla alla sanki kural var bütün erkekler bi öğrenmiş babamın adı olcak...hayır efenim sen hangi ismi istyorsan onu koy,o çcouk kimsenin gönlü olsun diye dünyaya getirilmiyor,ayrıca haberlerde böyle bişey görmüştüm bi bayanın eşi bayan daha hastanedeyken gidip nüfus kağıdını çıkarıyor çocuğun kendi istediği ismi koyuyor,kadın avukatmış hastaneden çıktığı gibi eine dava açıyor çünkü Medeni Kanun'da bununla ilgili bi ibare varmış bilginize hanımlar

Sen babanın adını koycaksan bende babamın adını koyarım de, belki cayar

Hanımlar oğluma

KEREM ismini koyacamm

TAHİREFE yi de eşim çok istiyor babasının adı napmam lazım eltim de Kayinabba adi TAHİR TALHA var diye sıcak bakmıyorum napmaliyimmm.
Hem estetik bi isim değil hem de gereksiz bence. Sizin içinizden ne geliyorsa onu koyun. Kerem Efe veya yalnız kerem hoş...

Kerem tahir koyun, siz kerem deyin, eşiniz tahir. Sonunda siz kerem dediğiniz için herkes kerem demeye başlar. Bence ikisi de güzel ve ses olarak uyumlu ve erkeksi isimler.

Ama onlar da tahiri soyeler kerem soyleemse napacmm. . Eşime öyle diyorum ikisi soylenecekse tam diyorum tahir dediklerinde de anlayışlı ol diyor haha .. şimdiden belli olacaklar
İsim konusunda orta yolcu olun bence. Eğer tahir de çok ısrarcıysa kerem tahir diye çağırın, o zaten bir müddet sonra kerem e döner ama mesela ahmet emin, mehmet ziya gibi kullanımlar da var çokça, yani iki isim birden kullanılabiliyor. Ama eşiniz tarafı da sizin isteğiniz konusunda hassas olsunlar.

Cidden bunu isim olarak koyan oldu mu çevrenizde?
Yeni doğan değil , bekarken görev yerimde 50-70 yaş arası 3 tane pupuş vardı. Çalıştığım yer de 2bin 500 nüfuslu bir yerdi yalnız revaçta bir isimdi o bölgede

Eeeee belki onların da eşlerini kıramayacak torunları vardır , bebek pupuşlar olmuştur bilemem

Aaa şaka gibi, ne demek acaba çok merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…