Doğuma Hazırlık Eşimi kiramiyorum çok istiyor aklım karışık oğluma aa ismmmmm yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayy eşimde bana bıraktı zaten rizan olmadan koyamm diyor ama ikna çabasından da vazgcemiyor canım ... kızım da da anemisi adını tutturdu fadimana adı bem istemeidm Rıza vermeyince koymadi aysima koydum ☺
iyi yapmıssın,bir arkadasla uzun yıllardan sonra karsılastık,manken gıbı güzel tıpta okuyan kızı var adı DÖNEesını kıramamıs,kv adı,kızı hep sitem ediyormus,bu nasıl ısım diye...Degıstıremez de cunki,annem üzülür diye çift isim koymayan bır babası var

Kır bence eşini, azıcık kafası basmadığı yerde insanlara hayır demeli. Benim belki 30 tane kuzenim var, aynı isimden 2 tane yok yaw. Bu adamın öz ablası koymuş zaten Tahir ismini. Oldu olacak Tahirgiller diye çağırsınlar sizin sülanenin çocuklarını, kız erkek ne farkeder, hepsi Tahir paşanın tohumundan.

Ben de Tahire okudum
Ben Tahiriye okudum kerem de kaan da çok güzel isimler. Tahir zaten konulmuş ne gerek var ki... bizim ailede 3 tane hasan var. Biri Karadeniz'de biri almanyada biri istanbulda yaşayacak diye düşünmüşler. Şimdi hepsi istanbulda ve hepsine lakapları ile sesleniyorlar

Kerem benim yegenimin ismi. Cok sevdigim bir isim. Kerem ismi bence tek basina olursa guzel geliyor kulaga. Yanina bir ikinci isim hic istemez ki zaten ne gerek var. Inat edin Kerem koyun. Benim ailemde de ayni isimden cok var. Iki dedemin ismi de osman, bir kuzenimin ismi osman. Ablamin, rahmetli anneannemin ablamin yine dayimin kizinin ismi havva. Buyuk amcam ileri gitmis ismi zeki, oglunun ismini de zeki koymus, herkes kucuk zeki diyor

Ayy eşimde bana bıraktı zaten rizan olmadan koyamm diyor ama ikna çabasından da vazgcemiyor canım ... kızım da da anemisi adını tutturdu fadimana adı bem istemeidm Rıza vermeyince koymadi aysima koydum ☺
ne güzel işte senin dediğin oluyomuş, niye dertleniyosun. kerem ismini çok beğeniyorum bende

Kv veya kp ismi koymak yasaklansin bu ne yaaa

babamın adını annemin adını koyalım bencilliğini anlamıyorum. bayanda bu konuda ısrarcıysa o da bencildir.ortak karar alınmalı bu konuda dede nine isimlerinden ayrı.

Oğluma çift isim koyduk. İlk adı dede ismi Yusuf bu teklif kimseden gelmedi severek ve isteyerek koydum. Ama hep ikinci isminle çağırırız. Dedesi bile çağırırken söylemez. Çocuk ilk okula başlayınca ön adının Yusuf olduğunu öğrendi. İsimler güzel ama çift isim her zaman zordur. Bunu da unutmayın lütfen.

Hanımlar oğluma

KEREM ismini koyacamm

TAHİREFE yi de eşim çok istiyor babasının adı napmam lazım eltim de Kayinabba adi TAHİR TALHA var diye sıcak bakmıyorum napmaliyimmm.
Kerem ismine ba-yı-lı-rım ! inşallah bebişinizin ismi Kerem olur, diğer isimler bebek için biraz fazla ağır değil mi, sanki bebişken ,kocaman adamlarmış gibi geliyor bana, bebeği 9 ay taşıyan sizsiniz, yalvarın yakarın ısrar edin :)

Çocuğu 9 ay karnında taşıyan siz, doğunca bilfiil 24 saat bakımını yapan siz, eee bir zahmet istediğiniz ismi koyma hakkınız olsun.
Erkeklerin bu bencilliklerine sinir oluyorum

Valla kayınbabanızın ismi isterse dünyanın en mükemmel ismi olsun gene de koymazdım ben olsam. Üstelik eltim koydu diye falan değil, yani o koymamış olsaydı bile istemezdim çocuğuma koymak.

Ne gerek var ya aynı ismi koy babam koy. Yeni bir hayat, tazecik bir beden doğacak. Taze bir ismi hakediyor. İsmi ona özel olmalı. Ninenin dedenin bilemem kimin ismi olmamalı...

Eşimle tanismadan önce aklımda hep bir isim vardı oğlum olursa koymak isterim dediğim..Evlendim kayınpederimin ismi de aynı isimdi..
Benden önce eltimin oğlu oldu kaynim istediyse de koymadılar o ismi..
Hamile kaldım ve doğum yapmadan hemen önce paylaştım eşimle fikrimi kimseye demedik açıkçası..Bir kışi eşimde dahil istemediğim ismi diretse koymazdim..
Ben karar verdim ben koydum..
Ama eltim o ismi koysaydi tabi ki de koymazdim..
Eşinizin isteği fazla abes!!

siz de kendi babanizin adini koyun o zaman. esinizin babasi mukaddes biri de sizinkinin cani yok mu? kusura bakmayin ama nefret ediyo bu ana baba ismi konusundan.yil 2016 ya .biz hala ne pesindeyiz. benim cocugumun adina karisicak insanin alnini karislarim. istersen armut koyarim herkese b. k yemek duser. biktim bu isime karisilma konusundan

tahir kerem koyun hem eşinizin gönlü olsun hem sizin. tahir arada kaynar keremi kullanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…