Eşimi kıskandıkça şımarması !!

Bu dönem sizin için çok zor geçiyor olmalı eşinizin ne yaptığını bence umursamayın. Hatta özellikle sessiz kalın gerekirse yokmuş gibi davranın. Böylesini en çok görmezden gelmek mahveder. Kıskandıkca kendini bir halt sanıyor belli ki. Zaten kizsaniz da kendinizi harap etseniz de davranış düzeltmiyor belli ki. Sinirlenip kendinizi üzmeyin.

Yani sizin bu durumunuzdan sonra suçluluk hissetmedi mi? Hâlâ oraya buraya bakmaya devam mı ediyor?

Sükür.. Allah sağlık sıhhat versin bebeğinize. Zor bir süreçtir, bilirim. Eşiniz ya da bir başkasınin sizi üzmesine izin vermeyin.
Çok zormuş evladının kokusunu duyamamak . Hiç anne olduğumu hissedemeden alıp götürdüler küvezde. Koridorlarda güle oynaya Doğumdan çıkanlar video falan çekerdi ben gizli gizli ağlardım hastane odamda

Çok zormuş evladının kokusunu duyamamak . Hiç anne olduğumu hissedemeden alıp götürdüler küvezde. Koridorlarda güle oynaya Doğumdan çıkanlar video falan çekerdi ben gizli gizli ağlardım hastane odamda
Travmatik bir durumdur.
Hem erken doğum şoku, hem endişe ile karışık sevinç..
Hem de kucağı boş hastaneden çıkmanın üzüntüsü vs...
Kolay degildir.
Geçmis olsuna gelenlerin sürekli ah vah çekmesi de cabası..
Esas küvezden cıktıktan sonrası için enerji depolamalısınız.
O nedenle samimiyetle diyorum ki; bunlara hiç izin vermeyin. Nasıl engellersiniz bilemem ama, bundan sonraki süreçte desteğe ihtiyacınız olacak, kösteğe değil..

Sadece bebek icin uzuldm. Guven duygun sifir anlasilan ben olsam suan tum derdim bu olurdu yani bebek ve sagligi..
Tüm derdim bebeğim zaten . Lohusa iken bu kdr zor günler yaşarken bi de eşimin tavırları ile uğraşmak . Lohusa iken bile beni ağlatmış insan

Travmatik bir durumdur.
Hem erken doğum şoku, hem endişe ile karışık sevinç..
Hem de kucağı boş hastaneden çıkmanın üzüntüsü vs...
Kolay degildir.
Geçmis olsuna gelenlerin sürekli ah vah çekmesi de cabası..
Esas küvezden cıktıktan sonrası için enerji depolamalısınız.
O nedenle samimiyetle diyorum ki; bunlara hiç izin vermeyin. Nasıl engellersiniz bilemem ama, bundan sonraki süreçte desteğe ihtiyacınız olacak, kösteğe değil..
Evet erken Doğum şok oldu bana birden bu rahatsızlığa yakalandım çünkü aklımın ucundan geçmezdi erken Doğum yapacağım . Ama şükür ki bebeğimi de bana da birşey olmadan çıktık Doğumdan

Tüm derdim bebeğim zaten . Lohusa iken bu kdr zor günler yaşarken bi de eşimin tavırları ile uğraşmak . Lohusa iken bile beni ağlatmış insan

Boyle tplere bebek bile gostermiceksin zaten ders olsun Tez zamanda kavusman dilegiyle.

Çocuğu karısı şu durumdayken utanmadan hala milletin karısına kızına mı bakıyor, rezil adam.

Back
X