- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
emvacilbihar ,kız (kadın yada bayan diyelim ok)güzel alımlı . eşim bana karşı çok ilgili ondan yana sıkıntı yok arkadaşlar zaten cicim aylarımız çiçekler hediyeler,bazen bunlar o kızın gözü önünde de olabiliyor. eşim onun yanında bana olan sevgisini belli ediyor. ama zaman zaman o bayanı beğeniyor fikrine kapılıyorum. dedim ya geçen tasarımcıyla küçük bir diyaloğumuz oldu ,hemen eşim onla ne konuştunuz diye sordu. oysa o an diğer hocalarlada sohbetler etmiştik
okulda kızla ilgili bu konu hakkında bir dedikodu yay olsun bitsin o zaman.alsın başını gitsin.kıskandığını belli etmek istemiyorsun ama aldatılmak daha hoş olmazdı yani.yada sıkıştırcan bi köşeye kendi yöntemlerinle halletcen.
Bende öğretmenim ve artık aynı okulda olmasakta 3 sene aynı okulda çok çok samimi oldugum bir erkek ogretmen arkadasım vardı.Eşiyle tanışmadan önce başladı dostlugumuz kı zaten biz tanıstırmıstık ıkısını de.Aynı ilçedeyiz ve aynı mekanda olsak bile ben eşiyle değil kendi arkadasımla oturup muhabbet edip gülmeyi tercih ediyorum.Sen okula sonradan geldiğine göre senden önceki muhabbetleri nasıldı ?Samimilermiydi yine ?Bunlar önemli. Telefon demişsin.Beni de arkadasım arar tatillerde,sömestrde yada sizin evin önünden geçiyodum napıyosunuz der bizleri okulu sorar muhabbet ederız.Nebileyim bizim arkadaslıgımız gibidir belki onlarınki de hemen kötüye yorma derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?