eşimi kıskanıyorum :(

sinek küçük mide bulandırır
ben dururken nasıl bir başka bayanın yanına gidip oturabilir eşim yemin ederim olay çıkarırım ne münasebet önceden arkadaşsa benim sorunum değil çeki düzen versin kendine
ayrıca telefonla görüşmekte neyin nesi hadi 40 yılda bir bişi olur arar günde birkaç defa görüşmek çok normal değil bence
senin yerine olsam tavrımı açıkça koyarım kıskandığını düşünsün varsın kocan elden gidiyor tedbirli ol

insan gidip eşinin yanına oturur eşini ara günde bir kaç kez başka bi bayanı değil..
sormadın mı eşine ne konuşuyorsunuz diye
çok saçma bi durum arkadaşlığın da bi adabı var yani,ama hiç olmasa daha güzel

eşin ne kadar arkadaş olsalar bile artık evli olduğunu ve öyle bayan arkadaşlarla münasebetini dizginlemesi gerektiğini bilmiyor sanırım...ona bunu öğretecek olan sensin...
ne demek ya kıskandığımı belli etmemek için bişey söylememek...
valla benim eşim böyle bişey yapacak, ona öyle bi gösteririm ki kıskandığımı, nerden geldiğini şaşırır valla...
gün içinde aramak konuşmak falan...veya yan yana oturmak falan..gerçekten hayret bişey nasıl sessiz kalabiliyorsun bu duruma...
peki ne zaman sesini çıkarmayı düşünüyorsun, aralarında bişey yoksa bile, senin bu sessizliğin ortam sağlar bu duruma ve cesaret edemeyeceklerse bile nasıl olsa karım anlamıyor diye bal gibi cesaret eder...peki ondan sonra sesini çıkarsan ne işe yarar..
arkadaşım aklını başına topla...bunlar normal hareketler değil....
öğretmenlerin bay bayan bir arada zaman zaman bu tarz duruma benzer halleri olabilir..benim babamda öğretmen biliyorum bu durumu...ama eşinizin yaptığı bence normal değil...
sessiz kalırsan iş kötüye gidecek gibi gözüküyor haberin olsun...

Dort aylik evliymissiniz daha.surekli sizin yaniniza gelmeye cabalamasi gerekmez mi daha cicim aylari yahu...Ayrica ayni okulun icinde telefonla aramak da ne?Siz de disardan izliyorsunuz nasil bir sabir bu... bu durumda bir his olmasa bile arkadasliklari hos boyutta degil.Erkekler birini sever baskabirinden de hoslanir onlara gore normaldir bu korkunc davranis demisti bir arkadasim.Yani esiniz karimi seviyorum ama bununla da soyle vakit gecireyim aman canim ne olacak diye dusunuyor olabilir.Konusun

Yeni evliymişsiniz.ikisi de bekar olunca okulda samimi olmuş olabilirler.o alışkanlıkla da görüşüyordur eşiniz.ama şu arama olayı rahatsız etti beni.eşiniz o insana karşı hiçbirşey hissetmese de hareketlerine dikkat etmek zorunda.evli birinin okuldaki bekar bir bayanla çok da samimi olması hoş değil bence.oturur sohbet eder normaldir,ama arayıp durmak sürekli yanında olmak normal değil.kıskanmak değil de eşinizle şöyle konuşun,ben senin niyetini biliyorum ama herkes bilmez.fazla samimi oluyorsun,telden ikide bir aramak falan da uygun değil.biraz daha dikkat et de.hatta hakkında konuşulduğunu duydum falan diye de uydurabilirsin.kesin kime neymiş falan der,sen de ben rahatsız oluyorum yanlış anlaşılcak diye de.tabi kıskandığını düşünmesin kesinlikle

Kıskandığını belli etmek acizlik değildir..
1 yıllık evliyken başımdan geçen olayı paylaşayım..
Kocamın işi için alışveriş yaptıkları bir market vardı.Bigün birlikte evimiz için aynı markete alışverişe gittik.Kasiyer kız markete girdiğimizden beri bizden gözünü ayırmıyordu buda benim dikkatimi çekti bende ona ters ters bakıyordum.hatta ona bakmaktan ne alacağımı unuttum o derece rahatsız ediciydi..Mesele kasaya gelince anlaşıldı meğer gide gele kocamla tanışmılar.Kasaya geldiğimizde merabalaştılar.Eşim nasılsınız diye sordu kızda cevap verdi.Tabi bu arada kızın bakışları hala üzerimde..Bunda birşey yok ama ben çok kıskanmıştım.Marketin kapısından çıkar çıkmaz açtım ağzımı yumdum gözümü verdiği selamı burnundan fitil fitil getirdim.Evlendiğimizden beri kocam beni ilk defa böyle çirkef gördü.Bu sayede anladıki böyle durumlarda tam bir canavar oluyorum onu canından bezdiriyorum hareketlerine daha özen vermeye başladı.Şimdi karşısındaki bayan kendinden küçükte olsa büyükte olsa abla diye hitap ediyor:)))

Okul icinde sohbet etmeleri bir noktaya kadar olabilir ama telefon isinden ben de killandim, hem de gun icinde 3-4 kere?!

Gozunu acik tut konu sahibesi derim.

gün içinde aynı okulda, üstelik de cep telefonundan birkaç kez aranması kısmına takıldım ben. rahatsızlık verici.

Hiiccbisey yok ortada bence kadin guzel oldugu icin esini ondan hoslaniyor saniyorsun bence ama hoslanmiyor bana kalirsa kuruntu yapiyorsun.

pesss sizden korkulur vallahii

Son düzenleme:
ben her zaman kadın kadının kurdudur derim. ve üzülerek söylüyorum hislerine güven...

Son düzenleme:
ortada birşey olmasa sen bu derece rahatsız olmazdın
kadınlar hisseder diye boşa mı söylüyolar
hislerine güven bu olayı kapatma ikisine de söyle bi şekilde artık samimiyeti kessinler
ayrıca 4 aylık evlisiniz ve adam senin peşinden koşucana gidip onun yanında oturuyo onunla ne konuştuğunuzu merak ediyo sürekli peşinden dolanıyo günde 3-4 kere arıyo
hala ortada birşey yoktur diyenler var
daha ne olacak ki resmen ilgisi var işte adamın o kadın da mesafe koymuyo işte bu kadar basit

ayrı ayrı okullarda çalışsana siz hem rahat ederseniz.
eşime güvenmiyorum diyosanız neden evlendiniz?

kendiniz için güvenmeyi öğrenin, psikolojik sorunlarınız olur yoksa.

Bence kıskanmakta haklısınız. Sonuç olarak aynı iş yerinde çalışıyorsunuz ve o kızla mı yoksa sizinle mi daha çok ilgilenmesi gerekecek? Lütfen bunu bir düşünün. Onlar önceden arkadaş olabilirler ama artık siz orda çalışmaya başlamışsınız. Yani öğretmenler odasına o kız yuzunden gelmıyorsa, kızın nobetçi oldugu zamanlar arada bir veya sürekli onunlaysa gün içinde 1-2 arama(gereksiz bence? Zaten aynı yerde çalışıyorsun her gün görüyorsun insan kendi hemcinsini o kadar aramıyor, anca sevgilini..) görüyorsan bence hoş bir durum değil.

Bunu kıskanıyormuş gibi belli etme, ''o kızla çok yakınsınız sürekli yanyanasınız geçen 1-2 aramanı da telefonunda gördüm tesadüfen, ben bu durumdan hoşlanmadım'' de, seni kıskanıyorum, o kızla konusmayacaksın falan deme. Hoslanmıyorum, memnun değilim de, bakalım eşin nasıl davranacak, zamanla uzaklasıp arasına mesafe koyuyorsa bilki seni seviyor ve deger veriyor :) yapmıyorsa şüphelenmelisin.. Yardımcı olabildim inş..

şüphelenmekte haklısınız telefonla aramak ne alaka yaaaa.yazıklar olsun bu erkeklere yaaaa, madem evlenmeyın kardesım yaaaaa kımsenın basını yakmayın madem çapkın hayat hoşunuza gıdıo kımseye ümit wermeyın kımseyı bağlamayın!!!!!!!

Bende öğretmenim ve artık aynı okulda olmasakta 3 sene aynı okulda çok çok samimi oldugum bir erkek ogretmen arkadasım vardı.Eşiyle tanışmadan önce başladı dostlugumuz kı zaten biz tanıstırmıstık ıkısını de.Aynı ilçedeyiz ve aynı mekanda olsak bile ben eşiyle değil kendi arkadasımla oturup muhabbet edip gülmeyi tercih ediyorum.Sen okula sonradan geldiğine göre senden önceki muhabbetleri nasıldı ?Samimilermiydi yine ?Bunlar önemli. Telefon demişsin.Beni de arkadasım arar tatillerde,sömestrde yada sizin evin önünden geçiyodum napıyosunuz der bizleri okulu sorar muhabbet ederız.Nebileyim bizim arkadaslıgımız gibidir belki onlarınki de hemen kötüye yorma derim.

nasıl ıkıkere arıyo gundeyaa ve sen hala acabalardasın ben olsam o telefonu yuttururdum sonrada çeker gıderdım arasın dursun yaa yalnış yönlendırmek ıstemem ama anlattıklarınız gerçekten sınır bozucu bişi yoktur inşallah dicem ama bu olanlarda az değil

canım günde üç kere filan arıyomuş kadını bahane bulup
ne alaka arıyo ne konuşuyo ne soruyo yani
nasıl kötüye yormasın
seninki normal arkadaşın yapacağı şeyler ama burdaki olay garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…