- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
Bu kıskançlık beni yiyip bitiriyor . eşimle aynı okulda öğretmeniz. eşimin okuldaki tasarım öğretmenine ilgisi olduğu gibi bir fikre kapılıyorum. kızın boş dersi olduğunda ve koridorda nöbetçi olduğunda eşim öğretmenler odasına gelmiyor ama o olunca onun peşinden geliyor. kız güzel ve alımlı . eşime bişey diyemiyorum bu konuda . ama ikisini çok kıskanıyorum . geçende koca öğretmenler odasında yer yokmuş gibi gitti onun yanına oturdu offff offf( napıcam ben. üstelik cep tel kayıtlarında bir bahane ile mutlaka günde bi kaç kez aranmış oluyor okul içinde. çok rahatsız edici bir durum çokk ((
Ben de eşimle aynı okulda görev yapıyorum..Eşlerin aynı ortamda çalışmasının ne yazık ki bu gibi dezavantajları oluyor.Bazen gereksiz yere kuruntu yapabiliyoruz, bazen de gerçekte var olan fakat görmek istemediğimiz "eşimizin erkek doğası gereği tek eşliliğe olan düşük direnci"ne, başka kadınlara (gözle dahi olsa) olan ilgisine şahit oluyoruz.
Ben eşinizin yaklaşımı hakkında yorum yapamam elbette, onu en iyi siz çözersiniz.Fakat nacizane size tavsiyem, takmayın kafanıza.
Birşeyin olacağı varsa zaten olur.
arkadaşlar ben kendimce şöyle bir çözüm buldum. kısasa kısas... ben de bir iki erkek hocayla samimi olmayı ve küçük sohbetler esprilerle eşime karşı dikkat çekmeyi düşünüyorum. tabi yanlış anlaşılmalara mahal vermeyecek ve abartmıcak şekilde. bugün hakan hocanın yanına oturdum (okulumuzda fen bilgisi öğretmeni) sohbet ettik havadan sudan... benimki koridorda hakanla ne konuştunuz diye sormaz mııı :) bir bahaneyle de okul içinde hakan hocayı aradım telle. eşimin tesadüfen bu çağrıyı görmesini sabırsızlıkla bekliyorum . arada karıştırır çünkü telimi :) hadi bakalım nası oluyomuşşş:) beni anlasınki uzak dursun o bayandan. en azından sen bana karışırsan ben de sana karışırım şeklinde elime fırsatta geçmiş olur . nasıl ama ? .... en önemlisi de kıskandığımı belli edip o bayana ilgi çekmemiş olurum. ee sen de bayan hocalarla samimi olma der genelleme yaparım . inşallah plan yolunda gider
Gerçekten can sıkıcı bir durum tavrınız da doğru aslında kıskançlığı belli edip kulağa karpuz kabuğu kaçırmamakta fayda var ama sizin inanılmaz yıprandığınızı hissedebiliyorum sırf aklına getirmiyim derken kendinize zarar veriyorsunuz benim önerim şu lütfe dikkatli okuyun !!!!!!!!!!!!!! Eşinizi karşınıza aldığınız birgün ismini vermek istemediğiniz bir öğretmen arkadaşınız tarafından tasarım hocasının tavırları nedeni ile uyarıldığınızı birbirlerine olan davranışlarının dışardan yanlış anlaşılabiliyor olmasınında sizi rahatsız ettiğini söyleyin siz hernekadar böyle bir durumdan rahatsız olmadıysanızda eşiniz hakkında bu gibi konuşmalar yapılıyor olması sizi üzecek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bakın yaş ta kuru da yanmadı bu sizin önyargınız değil konu çevreden yanlış anlaşılıyor sizi üzen ise çevrede bu gibi imaların oluşmasının gururunuza dokunması
Anahtar kelime bu işte. Erkekler nadiren bayan muhabbetlerini merak eder. Ama ediyorsa demek ki öğrenmek istediği bir şey var. Dikkat etmekte fayda var.geçen okul albümüne baktım. dedim ondan hoşlanıyorsa resimlerde yanyana çıkarlar kızın yanında durur falan . kendimce saçma sapan teselliler işte. onla yanyana durduğu resim yok. birde facede onun gönderilerini beğenip beğenmediğine bakıyorum nadiren beğeniyor . bunlada rahatlıyorum. ama gel görki okulda yanyana dursalar bi bişey konuşsalar deliriyorum. geçen bu tasarımcı bana bişey sordu. eşim ,sana tasarımcı ne sordu ne konuştunuz diye merakla sordu . sigaraya başladım bu kuruntum yüzünden . allahım okuldan defolup gitsin diye dualar ediyorum . ama okulun kadrolu öğretmeniii nçıkar yol yokkk((
Bana eski kafa diyin fakat ben kadın-erkek arkadaşlığına inanan birisi değilim. Muhakkak bir taraf arkadaşlıktan öte bakıyordur. Nacizane fikrim =)E kadın evli :)
Belki yakın arkadaşlıkları seni rahatsız ediyordur sadece bu doğal, ama aralarında ilişki olup olmaması düşüncesi tehlikeli.
Eşinle arkadaşlıklarının sınırının seni rahatsız ettiği konusunda konuşabilirsin ama sakın ama sakın kıskanıyorum fln deme.
Evet, katılıyorum, kadınla arkadaş olmakta fayda var. Durumu daha yakından görüp değerlendirebilirsiniz.Tatlım kuruntu yapma düşmanıni kendine yakin tut kaynas kadinla muhabbet et. Sonra duruma göre bakarsın neymiş ne degilmis. Kuruntu yapıp uzme kendini
Bana eski kafa diyin fakat ben kadın-erkek arkadaşlığına inanan birisi değilim. Muhakkak bir taraf arkadaşlıktan öte bakıyordur. Nacizane fikrim =)
Bu kıskançlık beni yiyip bitiriyor . eşimle aynı okulda öğretmeniz. eşimin okuldaki tasarım öğretmenine ilgisi olduğu gibi bir fikre kapılıyorum. kızın boş dersi olduğunda ve koridorda nöbetçi olduğunda eşim öğretmenler odasına gelmiyor ama o olunca onun peşinden geliyor. kız güzel ve alımlı . eşime bişey diyemiyorum bu konuda . ama ikisini çok kıskanıyorum . geçende koca öğretmenler odasında yer yokmuş gibi gitti onun yanına oturdu offff offf( napıcam ben. üstelik cep tel kayıtlarında bir bahane ile mutlaka günde bi kaç kez aranmış oluyor okul içinde. çok rahatsız edici bir durum çokk ((
geçen okul albümüne baktım. dedim ondan hoşlanıyorsa resimlerde yanyana çıkarlar kızın yanında durur falan . kendimce saçma sapan teselliler işte. onla yanyana durduğu resim yok. birde facede onun gönderilerini beğenip beğenmediğine bakıyorum nadiren beğeniyor . bunlada rahatlıyorum. ama gel görki okulda yanyana dursalar bi bişey konuşsalar deliriyorum. geçen bu tasarımcı bana bişey sordu. eşim ,sana tasarımcı ne sordu ne konuştunuz diye merakla sordu . sigaraya başladım bu kuruntum yüzünden . allahım okuldan defolup gitsin diye dualar ediyorum . ama okulun kadrolu öğretmeniii nçıkar yol yokkk((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?