eşimi kıskanıyorum :(

kızlar bide erkeklerde şu durum var kıskandığını belli ettiğinde o kıza karşı daha sempati duyuyolar kıskandığın kızın cok lafını edersen olmayan şeyide oldurursun bence takipte ol tlfnuna internetine bak ..

arkadaşlar ben kendimce şöyle bir çözüm buldum. kısasa kısas... ben de bir iki erkek hocayla samimi olmayı ve küçük sohbetler esprilerle eşime karşı dikkat çekmeyi düşünüyorum. tabi yanlış anlaşılmalara mahal vermeyecek ve abartmıcak şekilde. bugün hakan hocanın yanına oturdum (okulumuzda fen bilgisi öğretmeni) sohbet ettik havadan sudan... benimki koridorda hakanla ne konuştunuz diye sormaz mııı :) bir bahaneyle de okul içinde hakan hocayı aradım telle. eşimin tesadüfen bu çağrıyı görmesini sabırsızlıkla bekliyorum . arada karıştırır çünkü telimi :) hadi bakalım nası oluyomuşşş:) beni anlasınki uzak dursun o bayandan. en azından sen bana karışırsan ben de sana karışırım şeklinde elime fırsatta geçmiş olur . nasıl ama ? .... en önemlisi de kıskandığımı belli edip o bayana ilgi çekmemiş olurum. ee sen de bayan hocalarla samimi olma der genelleme yaparım . inşallah plan yolunda gider

Son düzenleme:
Valla sizde nasil bir sabir varmis arkadasim ben anlayamadim :) nasil olurda bir bayan esinin bu hal ve tavirlarindan sonra tepkisiz kalir. Buna inanamyrm. Acaba bende mi bir sorun var :) ben sizin yerinizde olsam esime resti ceker bu durumun beni cok kzidirgini, haddinu bilmesi gerektigini söylerdim.

Ben de eşimle aynı okulda görev yapıyorum..Eşlerin aynı ortamda çalışmasının ne yazık ki bu gibi dezavantajları oluyor.Bazen gereksiz yere kuruntu yapabiliyoruz, bazen de gerçekte var olan fakat görmek istemediğimiz "eşimizin erkek doğası gereği tek eşliliğe olan düşük direnci"ne, başka kadınlara (gözle dahi olsa) olan ilgisine şahit oluyoruz.

Ben eşinizin yaklaşımı hakkında yorum yapamam elbette, onu en iyi siz çözersiniz.Fakat nacizane size tavsiyem, takmayın kafanıza.
Birşeyin olacağı varsa zaten olur.

Bende eşimle biara aynı okulda çalıştım eşim kadınlarla hiç muhatap olmazdı yılışık bi sınıf öğretmeni vardı yanıma otururdu falan ama adamın kötü niyeti yoktu doğası böyleydi kimi erkekler kadınlarla sıkıfıkı seviyesiz konuşabiliyolar eşimde adamın huyunu bildiği için ses çıkarmadı hiç, ya erkek milleti eğer mayasında varsa gözünün içine içine garip garip bakıyor eğer kadında adi çıkar kuyruk sallarsa neler olur neler o yüzden eşini çek konuş hareketlerine çeki düzen ver haddini bil de nedemek sen ordayken kadının yanına oturuyor ben eşimin saçını başını yolarım kırar dökerim evi bu kadın milletide az değil varya eşim azıcık yüz verse evli mevli olması bişey ifade etmiyor ağzı açık olmuş herkesin gülüşmeler şakalaşmalar okuldaki din kültürü öğretmeni kapalı bayan eşime kur yapıyordu düşünebiliyormusun banada ulu orta neler diyordu zor tuttum kendimi hamile kaldımı duyunca kadın ikiye bölündü kıskançlıktan mutlu aile imajımı dışardan hiç bozmam ama eşime söyledim kadını tersledi bikaç bahaneyle yüzüne bakmıyodu hoş zaten yüzüne bakılacak bitipi yoktu ama onun için bile eşime demediğim kalmadı kadına selam vermiyodu bile bi muhabbetleride yoktu gelgörki kadınlar toplanalım kadın başlıodu benim eşimi konuşmaya oluyo böyle şeyler çok canını sıkacak bişey olmasada eşinin kulağının çekilmesi lazım canım

Bence hic bu tür oyunlara girme.dogum tarihin nickindeki tarihse yasin cok kucukde degil.bu tur oyunlar seni küçük düşürür. Esine acik acik rahatsiz olduğunu söylersin olur biter.ama bende başka bir ogretmenle konusayim görsün dersen yanlış yaparsin.hem diger adam yanlış anlayabilir.bence olgun davranmalisin. Kucuk çocuklar gibi kiskandirma olaylarina gerek yok.

Okuldaki davranislarinda bir gariplik goremedim ama acikcasi aramasindan kuskulandim biraz. Niye bu hanimi ariyormus soyledi mi? Hem de gunde 3-4 kere?

bir konuya yazarken direk tarihine bakıyorum artık,

eski konuyu nasıl hortlatıyorlar..?

bir suru konu varken arsivden secmek aklıma bile gelmiyor:44:

Gerçekten can sıkıcı bir durum tavrınız da doğru aslında kıskançlığı belli edip kulağa karpuz kabuğu kaçırmamakta fayda var ama sizin inanılmaz yıprandığınızı hissedebiliyorum sırf aklına getirmiyim derken kendinize zarar veriyorsunuz benim önerim şu lütfe dikkatli okuyun !!!!!!!!!!!!!! Eşinizi karşınıza aldığınız birgün ismini vermek istemediğiniz bir öğretmen arkadaşınız tarafından tasarım hocasının tavırları nedeni ile uyarıldığınızı birbirlerine olan davranışlarının dışardan yanlış anlaşılabiliyor olmasınında sizi rahatsız ettiğini söyleyin siz hernekadar böyle bir durumdan rahatsız olmadıysanızda eşiniz hakkında bu gibi konuşmalar yapılıyor olması sizi üzecek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bakın yaş ta kuru da yanmadı bu sizin önyargınız değil konu çevreden yanlış anlaşılıyor sizi üzen ise çevrede bu gibi imaların oluşmasının gururunuza dokunması

Merhaba, son sayfaları okuyamadım, tasarım hocası ile ilgili gerçekten böyle bir uyarı yapıldıysa diyeceklerimi dikkate almayın lütfen;

Konu sahibi eşine bu uyarıdan bahsettiğinde, eşi kim olduğunu açıklaması için üstüne giderse ne olacak? Hele ki tasarım hocasına birşeyler hissetmiyorsa bu işin peşini bırakmaz diye düşünüyorum. Uyarı yapanın kim olduğunu öğreninceye kadar ısrar eder, işin sonu yok yere kavga bile olabilir.

Bana kalırsa eşinizin size karşı davranışlarını ölçüt alın. Değişiklik var mı, sevgisinde, ilgisinde azalma hissediyor musunuz. Bir de mümkün olduğunca yanlarında olmaya çalışabilirsiniz. Eşinizle konuşup da durduk yere aklına bu fikri sokmamakla doğru yaptığınızı düşünüyorum. Gerçekten hisleri yoksa onu haksız olarak suçlamış olursunuz, kırılır. hisleri varsa da kanıtınız olmadığı için siz suçlu durumuna düşersiniz, güvensizlikle itham edilirsiniz. Karıcım doğru söylüyosun, arkadaşımla o kadar yakın olmamalıydım, ben hatalıyım diyecek bir erkek olacağını düşünemiyorum.

okulda öğrencilere nsıl faydalı olurum diye düşüneceğinize orayı resmen gossip girl e çevirmişsiniz vallahi bravo.çok fazla boş zamanınız var demek ki.ee ne de olsa devlet.

Anahtar kelime bu işte. Erkekler nadiren bayan muhabbetlerini merak eder. Ama ediyorsa demek ki öğrenmek istediği bir şey var. Dikkat etmekte fayda var.

Bana eski kafa diyin fakat ben kadın-erkek arkadaşlığına inanan birisi değilim. Muhakkak bir taraf arkadaşlıktan öte bakıyordur. Nacizane fikrim =)

Bana eski kafa diyin fakat ben kadın-erkek arkadaşlığına inanan birisi değilim. Muhakkak bir taraf arkadaşlıktan öte bakıyordur. Nacizane fikrim =)

aynı fikir bende de var arkadaşım.Yoksa evlenince neden o kan kardeş dediğimiz erkek arkadaşlar elini eteğini çeker değil mi??.
Tamamen önümüzdeki maçlara bakalım mantıgı hakim sanırım

ilgisi olsaydı sinsileşirdi uzak durmaya çalışırdı
belli etmemek için çabalardı
gayet rahat muhabbet hoş beş yapıyosa arkadaşca bakıyodur
eşinden yana rahat ol
ama kadın şeytan biriyse işte ozaman kork...

Anlattıklarına bakılınca kızın hiç bir suçu yok gibi, eşin kabahatli burada. Beddua edip durma bence, haksızsan ters tepebilir.

Ben de konuyu ilk gördüğümde al sana bir kıskanç kadın hikayesi daha dedim, ama sen rahatsız olmakta haklısın. Eşin bu kız olmadığı zaman öğretmenler odasına gelmiyor, sen varken onun yanına oturuyor, siz ne konuştunuz diye merak ediyor, bariz ilgisi var bence bu bayana. Cool takılmak da bir yere kadar, ben olsam eşime rahatsızlığımı belli ederdim. Durup dururken değil, ama yine sana bu kızla ilgili bişey sorduğunda, yarı şaka, yarı ciddi, hayrola senin X'e farklı bir ilgin var, yoksa benden önce bir geçmişiniz mi vardı derdim...
.

Esinize biraz sert cikin siz ordayken sizinle ilgilenmesi gerektiginin farkina varsin.pek tasbip etmedigim baska bir onerimde siz de baska bir meslektasinizla saygi cercevesinde muhabbet edin cunku bazi erkekler kiskanmadan anlamiyor yaptiklarini.ayrica kendinize daha cok bakip daha ozenli giyinip gidin okula tabi oylesinizdr belki ama daha ozenli olursaniz guveniniz artar diye dedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…