- Konu Sahibi kardelen84
Haklısınız kardeşim gündemi takip eder olaylara yorum katar vs sanırım bu tarz şeyler eşimin hoşuna gitti belki de murat ı kıskandı aklıma bin türlü şey geliyor siZ en çok hangi anlattığım olaydan rahatsız olurdunuZ?aslıya söyle mesafeli davransın,kardeşin kan bağının olduğu insan endişelerini onunla paylaşamazmısın,üstelik eniştesinin ilgisi varsa o da farketmiştir herhalde..hani bir kadının kendisine olan özel bir ilgiyi farketmemesine imkan yok diye dedim
bu arada sende kendini geliştir ama kendin için yap bunu sinemaya git gündemi takip et..oturduğunuzda bir konu aç bilgini gösterecek o masada. konuşmaları yönlendir
bende kendimi bu konuda eksik hissediorum bizim tembelliğimizden kaynaklanıyor.boş kafa gibi hissediyorum bazen kendimi..bi yerden haberim yokmuş gibi.uzun zaman bazı şeylerden ben de uzak kaldım. kitaplar dergiler al bi hobi edin kendine..mesela ben dansı düşünüyorum..fotoğra da olabilir senin için
kendine ne kadar önem veririsen eşinde sana okadar önem verir
Arkadaşlar en çok hangi durum rahatsız etti sizi iltifat kısmı mı? Kıyaslaması mı?