- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.689
- 83
- 39
- Konu Sahibi willedwoman
-
yok canım çocukluğum rahat geçti herhangi bir sıkıntım problemim olmadı ailemden yanaBir etkilenme olmuyorsa ya çok baskıyla büyüdünüz ya da bir cinsel istismarla karşılaştınız kendinizle yüzleşmek istemiyorsunuz....
böyle bi sebepten evliliğim bitsin istemem çünkü evimde çok mutluyum eşimlede bu sıkıntı dışında hiç bir problemimiz yok. eşim araştırsın bi doktor gidelim birlikte.Bence doktora gidin.Zira eşinizinde sanırım bir gün sabrı tükenir.bu durum tam zıttı olsaydı da aynı şey olurdu.
Bu sorunu çözmelisiniz.Cinsellik olmadı mı o evlilik bir gün patlak verir.
Genç evlenmiş, evlendikten sonra da keyif almadığı için güdüleri iyice kaybolmuştur diye düşünüyorum. Ama dediğiniz gibi sebep (veya tek sebep) bu olmayabilir de tabii.Shot konu sahibi sadece eşinden değil cinsellikle ilgili hiçbir şeyden etkilenmiyor anlattığı kadarıyla. Bir erotik film izlese de hiçbir etkilenme olmuyormuş.
Kesinlikle gitmelisiniz.İhmal etmeyin.böyle bi sebepten evliliğim bitsin istemem çünkü evimde çok mutluyum eşimlede bu sıkıntı dışında hiç bir problemimiz yok. eşim araştırsın bi doktor gidelim birlikte.
Evet bu da olabilir tabi. Eşi baya özverili ve ön sevişme taraftarı da biriymiş bir de evlenmeden önce de en ufak bir yakınlaşma isteği olmamış sanırım öyle değil mi @suzi0713Genç evlenmiş, evlendikten sonra da keyif almadığı için güdüleri iyice kaybolmuştur diye düşünüyorum. Ama dediğiniz gibi sebep (veya tek sebep) bu olmayabilir de tabii.
bir psikatriye git. bide libido yukseltici bitkisel kurleri arastir bak bu boyle olmaz canim adam 10 yıl iyi sabretmişmerhaba hanımlar,
30 yaşındayım 10 yıllık evliyim. eşimi çok severim çok iyi anlaşırız. ama cinsel paylaşımımız olmuyor benim yüzümden çok isteksizim hatta eşim bana yaklaşacak diye ürperiyorum. yatağa ondan önce gidiyorum o gelene kadar uyumuş numarası yapıyorum sarılıyor öpüyor ama benden tepki alamayınca sarılıp uyuyor. akşamları tv izlerken çocuklar uyudujktan sonra sarılmak istiyo yaklaşmak istiyo afedersiniz dokunuyo ama bende tık yok hiç heyecanlanmıyorum. hiç etkilenmiyorum. bu on yıllık evliliğimizde hep böyle oldu. hep onun uğraşıyla onun çabasıyla yaşadık bişeyler. eşim bana beni sevmiyormusun beğenmiyormusun diyor. ama ben eşimi çok seviyorum çok beğeniyorum ama etkilenmiyorum. bu duruma üzülüyorumda. ya benim libidom yükselsin yada onunki düşsün istiyorum ne yapmalıyım.
Titreşim aleti ölüyü diriltir be o da mı işe yaramadıo konuda haklısınız arkadaşımın bitanesi ilişkilerinin 2 dk bile sürmediğinden şikayet etmişti. üzerimi bile çıkarmıyorum fırsat kalmıyo demişti. eşim bu konuda çok özverili. sexi gecelik falan ben almaya utanırım ama eşim çeşit çeşit alıp getirir. ayda 1 yada belki 2 defa ancak birlikte olabiliyoruz. ondada artık eşim sitem etmeye başlamışsa zorluyorum kendimi. kondomun her çeşidi var evde. belki bana faydalı olur diye her çeşidini alır. internetten titreşim aleti almış geçenlerde oda işe yaramadı.
Canim cok sevdigin birine boyle isteksiz olman normal degil bencede bi dr git utanilacak bisey degil bence psikolojik bir durum umarim duzelir yazik kocana dua et anlayisli bi adammis onun anlayisinin hatrina git drmerhaba hanımlar,
30 yaşındayım 10 yıllık evliyim. eşimi çok severim çok iyi anlaşırız. ama cinsel paylaşımımız olmuyor benim yüzümden çok isteksizim hatta eşim bana yaklaşacak diye ürperiyorum. yatağa ondan önce gidiyorum o gelene kadar uyumuş numarası yapıyorum sarılıyor öpüyor ama benden tepki alamayınca sarılıp uyuyor. akşamları tv izlerken çocuklar uyudujktan sonra sarılmak istiyo yaklaşmak istiyo afedersiniz dokunuyo ama bende tık yok hiç heyecanlanmıyorum. hiç etkilenmiyorum. bu on yıllık evliliğimizde hep böyle oldu. hep onun uğraşıyla onun çabasıyla yaşadık bişeyler. eşim bana beni sevmiyormusun beğenmiyormusun diyor. ama ben eşimi çok seviyorum çok beğeniyorum ama etkilenmiyorum. bu duruma üzülüyorumda. ya benim libidom yükselsin yada onunki düşsün istiyorum ne yapmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?