- 12 Kasım 2019
- 300
- 150
- 103
- 27
- Konu Sahibi Anneler melektir
-
Daha önce aldattı zaten hamile olduğum için gidemedim 3 çocuk var şimdi de napıcam bilmiyorum çok sık aradığım içinmiş öyle diyo ama sadece ben sabah günaydın msjı atan biriyim bide akşamları ararım 2kez ama açmaz tabi bu çok sıkmış kendisine bıraktım 2 günden beri aramıyorBir es bence durdurk yere sesini bile duymayim kafami dinlicem demez. Senden bunaldim falan ne demek. Benim esim boyle dese aldatildigimi dusunurdum.
Bi kere yapan yine yapar. Siz aramayin. Aradiginda acmayin. Mesaj atmayin. Gezin tozun. O sizi merak etsin. Belli ki bosanmayacaksiniz bari kendinizi cekinDaha önce aldattı zaten hamile olduğum için gidemedim 3 çocuk var şimdi de napıcam bilmiyorum çok sık aradığım içinmiş öyle diyo ama sadece ben sabah günaydın msjı atan biriyim bide akşamları ararım 2kez ama açmaz tabi bu çok sıkmış kendisine bıraktım 2 günden beri aramıyor
Nasıl değişebilirim ki yani utanarak söylüyorum ama yatakta beğendiği Bi kadını da aldatır mı koca gibisi kendime göre iyi güzel Bi kadınım ama ne suçum var benimCepte görmüş, asla gitmez demiş. Önce siz değişin
Aldatmayı affedersen böyle yüzsüzce aldatır bir dahakine işte. Sen de oturur hizmetini yaparsınDaha önce aldattı zaten hamile olduğum için gidemedim 3 çocuk var şimdi de napıcam bilmiyorum çok sık aradığım içinmiş öyle diyo ama sadece ben sabah günaydın msjı atan biriyim bide akşamları ararım 2kez ama açmaz tabi bu çok sıkmış kendisine bıraktım 2 günden beri aramıyor
Daha önce aldatmış zaten. Boşansanız çocuklarınız niye öksüz kalsın? öldürmeyeceksiniz ki adamı boşayacaksınız sadece.Daha önce aldattı zaten hamile olduğum için gidemedim 3 çocuk var şimdi de napıcam bilmiyorum çok sık aradığım içinmiş öyle diyo ama sadece ben sabah günaydın msjı atan biriyim bide akşamları ararım 2kez ama açmaz tabi bu çok sıkmış kendisine bıraktım 2 günden beri aramıyor
Boşanmayı düşündüm dedim ona ama o yok bırakmıyor nafakasını istemem zaten babası kanser hastası tedavi görüyor benim ailem zengin babamın sanayide dikkanları var 3 tane babam herhalükarda arkamda da olur ama ben çocuklarım için babalarını kötü bilmesinler diye uğraşıyorum ama aramayınca çocuğum bile diyor ki anne babam bizi sevmiyor sevse arardı diyo bu ne kadar acı Bi durum anlatamamBoşanıp bir de nafaka falan mı ödeyecek sana boşanmaz tabi adam keyfine bakıyor. kurulu düzeni de bozulmuyor. Eşin düzelmez. Anca çişini tutamayınca düzelir kendine baktırmak için.
Bırakmazsa bırakmasın :)Boşanmayı düşündüm dedim ona ama o yok bırakmıyor nafakasını istemem zaten babası kanser hastası tedavi görüyor benim ailem zengin babamın sanayide dikkanları var 3 tane babam herhalükarda arkamda da olur ama ben çocuklarım için babalarını kötü bilmesinler diye uğraşıyorum ama aramayınca çocuğum bile diyor ki anne babam bizi sevmiyor sevse arardı diyo bu ne kadar acı Bi durum anlatamam
Teşekkürler fikriniz için bende öyle düşünüyordum sadece başka bir kadın olsa benle aynı düşümürmüydü diye merak etmiştim yine haklı çıktım saolunBaşka birisi var kesin.
Normal şartlarda 8 yıllık evli birinin 30 yaşını geçmiş olmasını beklerim.
Evliliğe çok erken yaşta atılıyorsunuz.
Beğenileriniz, hayat beklentileriniz oturmadan.
Sonra böyle sonuçlar doğabiliyor.
Zaten aldatma geçmişi de varmış.
Şu an bile o kadinla birlikte olabilir.
Hayat planinizi çizmeye bakın.
Kurtuluşu yok bu evliliğin.
3 ondan sonra daha ondan çocuk istemedimAldattıgında kaç çocugunuz vardı ?
Başlıktaki sorunuza istinaden yazıyorum; kimseyi düzeltemezsiniz. Kimseyi düzeltmek sizin göreviniz de değil. Terapist değilsiniz, annesi değilsiniz, ilişkiler iki tarafın çabasıyla yürür. Bir taraf çaba göstermeyi bırakınca biter. Boşanma olayını çok gözünüzde büyütmeyin.Merhabalar arkadaşlar benim çok büyük bir derdim var Tabiki de her evli kadın gibi eşimm. Konuya şöyle başlim biz eşimle çok severek evlendik 8 yıllık evliyim 3yıldan beri evliliğimiz biraz kötüleşti sürekli ben ayakta tutmaya çalıştım o sürekli ergenler gibi tavır yapardı. Ben 26 o 30 yaşnda şimdiyse işi iacabı uzakta ve 1ay gelemicek gideli 2 hafta oldu ve doğru düzgün hiç aramıyor beni benden bunalmış kafasını dinlicekmiş Bi süre sesimi duymak istemiyormuş çocukların var onları da mı merak etmiyorsun diyorum senle güvendeler niye merak ediyim diyo zaten evdeyken de hiç ilgilenmiyor çocuklarıyla ne sıkıntın var niye böylesin diyorum psikolojim bozuk diyo babasının kanser olduğunu öğrendiğinde bile böyle olmamıştı o bana karşı soğuk davranıyor ama ben onun için 8 senedir ailesine bakıyorum ama daha fazla dayanamıyorum beni istemiyorsan başkası vardır demekki hayatında diyorum çünkü whatsapta gece 3 e kadar aktif biriyle msjlaşıyor bna gelince yorgunum falan diyo boşanalım deyince saçmalama salak salak konuşma işine bak falan diyo ben napıcam şimdi çok bunaldım hiçbişi gelmiyor aklıma boşansam çocuklarım öksüz boşanmasam ilgisiz azarlayan bir adamla ömür geçer mi bilemiyorum Bi çare bulun kızlar derdime lütfenn şimdiden teşekkür ederim canlarım
Ne zaman yakaladınız aldattıgını ?3 ondan sonra daha ondan çocuk istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?