• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi nasıl düzeltebilirim?

Sizi bırakacak kadar gerizekalı değildir. Çocuklara bakıyorsunuz ailesiyle ilgileniyorsunuz e çok canı çekerse birlikte de olur. Konuştuğu kızları sadece bir kaç sefer ilişki yaşamak için kullanıyordur.
Size gelince ailesini üstünüze atan, çocukları atan herhangi bir sorumluluğunu yerine getirmeyip üstelik aldatan adamı düzeleceğini sanmaniz ilginç . Psikolojisi bozuk falan değil baktı ki siz ne olursa olsun susuyorsunuz doz arttırıyor. Yakında eve kadın getirirse şaşırmam
Haklısınız bu da benim canımı acıtıyor ben ne kötülük yaptım diye düşünmekten kaç gecedir uyuyamıyorum

Daha önce aldattı zaten hamile olduğum için gidemedim 3 çocuk var şimdi de napıcam bilmiyorum çok sık aradığım içinmiş öyle diyo ama sadece ben sabah günaydın msjı atan biriyim bide akşamları ararım 2kez ama açmaz tabi bu çok sıkmış kendisine bıraktım 2 günden beri aramıyor
Telefonları açarak seni iletişime alıştırmak istemiyor.eğer alıştırırsa seni rahat rahat aldatamaz.ilerisi için yol yapıyor ki niye açmadın diye işgillenme. Hep böyleydi diyebilsin.seni cepte görüyor.eee bir de çocuk var gidemez diyor.aklınca istediği gibi at koşturacak beyefendi.sana gram değer verdiği yok.doğru dürüst özür bile dilememiş.pişkin pişkin ağlıyordun demiş.ki büyük ihtimal yine bu adam için ağlıyorsunuzdur.evi terk et.en gerek.bu öyle konuşarak falan filan çözülecek dönemi geçmiş.adamın burnu kah dağına kadar çıkmış kolay kolay inmez.

Ne zaman yakaladınız aldattıgını ?
3.ye hamileyim o zamn 2 sene önce şifresini saklar zaten sürekli Bi akşam gizlice dikkat ettim öğrenince o uyuyunca baktım telefona haydar diye kaydetmiş karıyı açık saçık bişi benim gibi kapalı değil ayıp ayıp konuşmaları gördüm sonra telefonu aldım bunlar ne diye hesap sordum ağladı sızladı dalga geçtim falan dedi zaten benim sancım tuttu o sırada hastanede aldık erken doğum ondan sonra benim gözümde bitti ama babası beni çok sever dedim ona oğlun böyle böyle yaptı diye o da kanser hastası olduğu için sen benim için Bi şans ver dedi onun hatırına kalıyorum bilmiyorum valla kafam çok bulanık

3.ye hamileyim o zamn 2 sene önce şifresini saklar zaten sürekli Bi akşam gizlice dikkat ettim öğrenince o uyuyunca baktım telefona haydar diye kaydetmiş karıyı açık saçık bişi benim gibi kapalı değil ayıp ayıp konuşmaları gördüm sonra telefonu aldım bunlar ne diye hesap sordum ağladı sızladı dalga geçtim falan dedi zaten benim sancım tuttu o sırada hastanede aldık erken doğum ondan sonra benim gözümde bitti ama babası beni çok sever dedim ona oğlun böyle böyle yaptı diye o da kanser hastası olduğu için sen benim için Bi şans ver dedi onun hatırına kalıyorum bilmiyorum valla kafam çok bulanık
Baban zenginmiş sana bakarmış öyle yazdın zaten.
Durma git.
Çocukların zaten baba ilgisinden mahrum büyüyor.
Hem ailesine bakıyorsun, hem yatagına giriyorsun niye boşanmak istesin peki ?
Sagda solda karısını aldattı o yüzden boşanıyorlar diyecekler, sence bunu kendine dedirtir mi ?

Boşanmayı düşündüm dedim ona ama o yok bırakmıyor nafakasını istemem zaten babası kanser hastası tedavi görüyor benim ailem zengin babamın sanayide dikkanları var 3 tane babam herhalükarda arkamda da olur ama ben çocuklarım için babalarını kötü bilmesinler diye uğraşıyorum ama aramayınca çocuğum bile diyor ki anne babam bizi sevmiyor sevse arardı diyo bu ne kadar acı Bi durum anlatamam
Eh ne olursa olsun onu bırakmayacağınızı bildiği için istediğini yapıyor ve devam edecek. Kendiniz böyle yaparak size olan saygısını da bitirmişsiniz.

Beni birakmaz etmez bunlara siginmayin. Simdi yaninizda degil be sizi duymak istemiyor.
Ayrilin birdaha hic duymasin.
Yani arkamda kapi gibi babam olsa 1 salise durmam.
Yerinizde olsam bir daha aramam.
Ben çok gitmek istedim ama hep önüme engeller koydu iftira bile atarım dedi çocukları göstermem dedi nasıl boşanim kalmak istemiyorum ama gidemiyorum da

Merhabalar arkadaşlar benim çok büyük bir derdim var Tabiki de her evli kadın gibi eşimm. Konuya şöyle başlim biz eşimle çok severek evlendik 8 yıllık evliyim 3yıldan beri evliliğimiz biraz kötüleşti sürekli ben ayakta tutmaya çalıştım o sürekli ergenler gibi tavır yapardı. Ben 26 o 30 yaşnda şimdiyse işi iacabı uzakta ve 1ay gelemicek gideli 2 hafta oldu ve doğru düzgün hiç aramıyor beni benden bunalmış kafasını dinlicekmiş Bi süre sesimi duymak istemiyormuş çocukların var onları da mı merak etmiyorsun diyorum senle güvendeler niye merak ediyim diyo zaten evdeyken de hiç ilgilenmiyor çocuklarıyla ne sıkıntın var niye böylesin diyorum psikolojim bozuk diyo babasının kanser olduğunu öğrendiğinde bile böyle olmamıştı o bana karşı soğuk davranıyor ama ben onun için 8 senedir ailesine bakıyorum ama daha fazla dayanamıyorum beni istemiyorsan başkası vardır demekki hayatında diyorum çünkü whatsapta gece 3 e kadar aktif biriyle msjlaşıyor bna gelince yorgunum falan diyo boşanalım deyince saçmalama salak salak konuşma işine bak falan diyo ben napıcam şimdi çok bunaldım hiçbişi gelmiyor aklıma boşansam çocuklarım öksüz boşanmasam ilgisiz azarlayan bir adamla ömür geçer mi bilemiyorum Bi çare bulun kızlar derdime lütfenn şimdiden teşekkür ederim canlarım 🥰🥰
Eşinin yerinde ben olsam bnde seni bırakmam.ailesinede mi sen hizmetçisi??? 3 de çocuk bakıyorsun.sen olmasan ailesine bakıcı tutacak bakıcı parasi verecek.hepsini senin başına atmış keyfine bakıyor.istedigi zmn senle ihtiyaç da gideriyor...

Erken evlenmişsin.isin mesleğin varmi.

Telefonları açarak seni iletişime alıştırmak istemiyor.eğer alıştırırsa seni rahat rahat aldatamaz.ilerisi için yol yapıyor ki niye açmadın diye işgillenme. Hep böyleydi diyebilsin.seni cepte görüyor.eee bir de çocuk var gidemez diyor.aklınca istediği gibi at koşturacak beyefendi.sana gram değer verdiği yok.doğru dürüst özür bile dilememiş.pişkin pişkin ağlıyordun demiş.ki büyük ihtimal yine bu adam için ağlıyorsunuzdur.evi terk et.en gerek.bu öyle konuşarak falan filan çözülecek dönemi geçmiş.adamın burnu kah dağına kadar çıkmış kolay kolay inmez.
Haklısınız napmalıyım

Merhabalar arkadaşlar benim çok büyük bir derdim var Tabiki de her evli kadın gibi eşimm. Konuya şöyle başlim biz eşimle çok severek evlendik 8 yıllık evliyim 3yıldan beri evliliğimiz biraz kötüleşti sürekli ben ayakta tutmaya çalıştım o sürekli ergenler gibi tavır yapardı. Ben 26 o 30 yaşnda şimdiyse işi iacabı uzakta ve 1ay gelemicek gideli 2 hafta oldu ve doğru düzgün hiç aramıyor beni benden bunalmış kafasını dinlicekmiş Bi süre sesimi duymak istemiyormuş çocukların var onları da mı merak etmiyorsun diyorum senle güvendeler niye merak ediyim diyo zaten evdeyken de hiç ilgilenmiyor çocuklarıyla ne sıkıntın var niye böylesin diyorum psikolojim bozuk diyo babasının kanser olduğunu öğrendiğinde bile böyle olmamıştı o bana karşı soğuk davranıyor ama ben onun için 8 senedir ailesine bakıyorum ama daha fazla dayanamıyorum beni istemiyorsan başkası vardır demekki hayatında diyorum çünkü whatsapta gece 3 e kadar aktif biriyle msjlaşıyor bna gelince yorgunum falan diyo boşanalım deyince saçmalama salak salak konuşma işine bak falan diyo ben napıcam şimdi çok bunaldım hiçbişi gelmiyor aklıma boşansam çocuklarım öksüz boşanmasam ilgisiz azarlayan bir adamla ömür geçer mi bilemiyorum Bi çare bulun kızlar derdime lütfenn şimdiden teşekkür ederim canlarım 🥰🥰
Boşanmayın hemen bu kararınız olmamış ama önce kendinizi değiştirin birde öyle yapın bakalım o değişecek mi ? Biraz farklı giyinin makyaj falan yapın sizde arayıp sormayın gelince yeni halinizi görsün bi afallasin sizin hakkınızda sizin ona düşündüğünüzü düşünsün birde ilgili davranmayın biz kadınlar sabırsızız ama birde öyle deneyin kaçan kovalanır mantigi
Ohaaa ben aldattığını okumamışim sonra mı yazdınız aldatırsa evde 1 dk bile durmam

Eşinin yerinde ben olsam bnde seni bırakmam.ailesinede mi sen hizmetçisi??? 3 de çocuk bakıyorsun.sen olmasan ailesine bakıcı tutacak bakıcı parasi verecek.hepsini senin başına atmış keyfine bakıyor.istedigi zmn senle ihtiyaç da gideriyor...

Erken evlenmişsin.isin mesleğin varmi.
Ben asistanlık okudum hukuk bölümünden çalışsam çalışırım ama çocuğum küçük olduğu için işi bıraktım

Boşanmayı düşündüm dedim ona ama o yok bırakmıyor nafakasını istemem zaten babası kanser hastası tedavi görüyor benim ailem zengin babamın sanayide dikkanları var 3 tane babam herhalükarda arkamda da olur ama ben çocuklarım için babalarını kötü bilmesinler diye uğraşıyorum ama aramayınca çocuğum bile diyor ki anne babam bizi sevmiyor sevse arardı diyo bu ne kadar acı Bi durum anlatamam
Evdeyken de ilgisizmis çocuklarına karşı, uakta olunca da arama ihtiyacı duymuyor. Çocuklar içim boşanmıyorum diyecek bir şey kalmıyor elinizde yani üzgünüm.
Nafakasini da tabi ki istersiniz,3 tane çocuk var niye istemeyesiniz?
Babanızın durumu da iyiyse, destek olacaksa arkanıza bile bakmayın.
Aldatiliyorsunu,, eşiniz de gayet rahat bu konuda.
Değiştirmek falan hikaye.

Ben çok gitmek istedim ama hep önüme engeller koydu iftira bile atarım dedi çocukları göstermem dedi nasıl boşanim kalmak istemiyorum ama gidemiyorum da
Ohoohooo.hiç iyi biriyle evli değilsiniz siz.düzltmeye bile çalışmayın bence.bu ne alçaklık.

Hanfendi buz gibi aldatiliyosunuz işte daha önce de aldatilmissiniz. Aileniz arkanızda, durumunuz var adam çocuklarla ilgilenmiyomus ki çocuklar zaten şuanda da öksüz gibi. Aldatildiginizi öğrenip gene oturup sineye cekecekseniz hiç kurcalamayin iyice lackalasmasin, yok ben kurcalayacagim diyosaniz bosayin bu adamı. Boşanmak için eşinizin bunu kabul etmesine gerek yok bu arada, açarsınız çekişmeli davayı gidersiniz babanızın evine olur biter

Çocukları nasil göstermeyecek? Nasıl bakacak onlara, onun iftirasına kim inanır, daha önce sizi aldatan o.
Bunlar hep bahane kusura bakmayın.

İftira atarım dedi sizde ondan mı korktunuz. Boşanmamak için bunu kendinizebahane olarakmi aliyorsunuz. Yapmayın Allah aşkına . Alın cocuklairnizi babanıza durumu anlatin şimdi gidin. Tutuşsun bı aldattığı kadinla orda gününü gün ediyor .Acmiyorsa teli yazın mesajı bitti diye olsun bitsin. Kendinize değe r verin ya gözünüzun İçine baka baka aldatıyor napayım diyorsunuz. Bu adam düzelmez yıllarınızi heba etmeyin

Back
X