Eşimi nasıl ikna edebilirim?

Ben olsam gitmem.O parayla zengin olunmaz ,gidilebilir ama hem 2. evliliği hem de sizinkine gelmemiş zaten.Bi bahane bulun bence

1000 kilometre daha fazla tutar yakıtı sizi anlıyom canım birde ikiciymiş ilkine gitmiş şu erkekler hiç laftan yoktan masraftan anlamıyor

Tam diyecektim ki : Sizin düğününüz olsa onlar gelir miydi ? Cevap zaten yazıyormuş,gelmemişler.
Valla canım akrabanız değil sonuçta.Tamam arkadaş olabilir ama onlar aynı değeri size vermemişler ki.
Ne gerek var bunca masrafa ?

canım onun sizinkine gelmemesini boşver, onlar yaptı bi ayıp diye sen de yapmak zorunda değilsin de
500 km uzaktan kalkıp iş gününüzde düğüne gitmediniz diye ayıp etmiş olmazsınız. bence cok gereksiz, bi çiçek bi hediye falan gönderin bence. yeterli. 1. dereceden akrabam olmadıgı sürece gitmem

Tabııkı haklısınız..Bende sizin gibi düşünüyorum.Ama ne yaparsanız yapın eğer eşiniz gidecekse mutlaka sizde gitmelisiniz..

madem eşin gitmeyi kafaya koydu bende yalnız göndermemeni tavsiye edebilirim, demekki eşin için önemli biri :97: bu tarz hesaplar yapmanı anlıyorum hayat kolay değil ama eşinin kararlı olduğu bi konuda geri adım atmalısın sadece sizi yıpratır bu şekilde davranman.

bencede gitme eşini ikna et oda gitmesin, bir yerde okumuşdum diyorki inci etme insan oglunu ,ikincisinde inci(e)tme insan oglunu diyor.Yani biz bazen incitmemiz gereken kişiyi incitip inci olmayacakları inci ediyoruz işleri bitince ne arayıp ne soruyolar yada sen darda olunca oralı bile olmuyolar..........

Canim acikca maddi durumunuzun iyi olmadigini borclariniz oldugunu gelemiyeceginizi belirtseniz ve cicek veya hediye gonderseniz. Yol parasi, otel, masraflar diyerek giderlerinizi aciklayin yakin biriyse anlar zaten israr edemez boylece. Ben zaten artik cogu dugune masraf edip gitmektense altinimi veya parami yolluyorum ihtiyaclari goruluyor sanmiyorum ki herkes aman gelsin benim dugunumu gorsun derdinde genellik le insanlar kim ne getirir takar derdinde sizde gorevinizi yaparsiniz boylece olay kapanir.

haklısınız bence gitmesine gerek yok. bi çiçek yollarsınız olur biter. eşinizi tek yollamayın.
hem madem o kadar yakınlar sizin düğününüze neden gelmemiş acaba?
kendi gelmemişken sizin gelmenizi istemesi tuhaf..
aa pardon altın için olabilir! hem de 2. kez

Son düzenleme:
gitmeyin canim cok masraf olacakmis cidden...
dugune cicek vs. gondermek cok mantikli...
bir bahane uydurun gitmeyin...
ayrica sizin dugununuze gelmeyen adama siz niye gideceksiniz ki?
gitseniz bile gidin 50 lira takin sizin dugununuze gelmeyen insanlara niye altin takiyorsunuz onca yol otel masrafinin uzerine...
bence adamin sizi israrla aramasi altinla alakali, insanlar milleti boyle cagira cagira simdiden altin hesabi yapiyor...

arkadisimin dugunune bu kadar masraf yapacagima o parayi alir karimla yazin tatile giderdim...
kenara koyar biriktirirdim...
hic olmadi alir catir catir kendim yerdim harcardim...

Son düzenleme:
Ne kendin git ne de kocanı gönder.

Hiiiç gerek yok

O tarih için başka bir program yap.

Adam 10 kere evlense onuna da gidecek misiniz?

Son düzenleme:
Eşime bir kez daha anlattım. Tıpkı yazdığım gibi tek tek hesapları ona da söyledim. Üstelik eşimin ailesi yaz aylarında kaldıkları köy evini geçen yıl yeniden yaptılar ve ev içinde tek bir eşya bile yok adam akıllı. O paraya o eve bir sürü şey alırız dedim. Eşim ikna oldu, haklısın dedi ,ben de o parayı oraya harcamaya yada gitmeye çok istekli değilim dedi AMA düğünlerde bizim vazifemiz, vefalı olduğumuzun göstergesi diyerek devam etti En son ben sakinliğimi koruyamayarak konu kapanmıştır o para o düğüne harcanmayacak dedim. Sonuç olarak eşim peki gitmeyelim çiçek gönderelim dedi. Bugün de hala belki bir yerden para gelir yada fikir değiştirirsin o zaman gidermiyiz diyor.Allah ım sen sabır! Sanki gökten dolar yağacak:)

Bence bırakın eşiniz gitsin. Ayrıca bir gün sizde aynı durumda olursanız eşiniz aynı tepkiyi sizede verebilir değil mi?
Bu kadar ince hesaplarla hayatınızı zehir edeceğinize veya huzurunuzu bozacağınıza, her zaman kazanılabilecek para için bunlara değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…