- 25 Aralık 2014
- 1.265
- 1.616
- 133
- 37
- Konu Sahibi son mecnun
-
Bir kaç gün kalsınlar babaannelerinde ne gibi zararı olur,eşinizin dediği gibi hem siz işlerinizi halledersiniz hemde onlar özlem gidermiş olur.Merhaba hanimlar
Durumumuzu soyle ozetleyim. Esimin ailesi ile ayni sehirde yasiyoruz hatta 5yil birlikte oturduk1.5 yildir ayriyiz..
Esimin isi sebebiyle 5aydir ankaradayiz ve onumuzdeki gunlerde tayin yerimizi istiycez gidicez ins..
Isin asli ben esimin ailesinin oldugu sehre yasadigimiz ve muhtemel yasayacagimiz sorunlar dolayisi ile gitmek istemiyorum. Fakat aldigimiz yeni ev ve odemekte oldugumuz yuksek taksit nedeni ile gitmek durumundayiz
Sorun yasarmiyiz yasamazmiyiz diye dusunurken daha gitmeden sorunlar basgosterdi
Esim gittigimizde cocuklar annemlerde bikacgun kalsin sende rahatca islerini halledersin diyor..
Tabi bunu sirf beni dusundugu icin istiyor simdiden uzerinde hissettigi baskidan degil yani
Bense birlikte gidip birlikte donelim cocuklari birakmak istemiyorum dedigimde cocuklari ozlemislerdir kriz istemiyorum diyor
Kriz cikmamasi icin hep benimmi taviz vermem gerekiyor
Nasil ikna ederim bu adami
Sevdirmesem hic goturmem degilmiBabaanneler torun da sevmeyecek artik galiba. Birakin da görsünler hasret gidersinler ne olacak?
Kimi babanne bakmak istemez, gelin karşı çıkar; kimisi de bakmak ister, gelin bakmasını istemez. Nasıl dünya bu
Kriz yaşamak istemiyorsan,orta yol bulacaksın.Eşinin teklifi gayet normal makul.Asıl kabul etmeyip inatlaşırsan kriz olur.Bazen hayatı kendimiz zorlaştırıyoruz.Merhaba hanimlar
Durumumuzu soyle ozetleyim. Esimin ailesi ile ayni sehirde yasiyoruz hatta 5yil birlikte oturduk1.5 yildir ayriyiz..
Esimin isi sebebiyle 5aydir ankaradayiz ve onumuzdeki gunlerde tayin yerimizi istiycez gidicez ins..
Isin asli ben esimin ailesinin oldugu sehre yasadigimiz ve muhtemel yasayacagimiz sorunlar dolayisi ile gitmek istemiyorum. Fakat aldigimiz yeni ev ve odemekte oldugumuz yuksek taksit nedeni ile gitmek durumundayiz
Sorun yasarmiyiz yasamazmiyiz diye dusunurken daha gitmeden sorunlar basgosterdi
Esim gittigimizde cocuklar annemlerde bikacgun kalsin sende rahatca islerini halledersin diyor..
Tabi bunu sirf beni dusundugu icin istiyor simdiden uzerinde hissettigi baskidan degil yani
Bense birlikte gidip birlikte donelim cocuklari birakmak istemiyorum dedigimde cocuklari ozlemislerdir kriz istemiyorum diyor
Eşin çok net ve noktayı koyan biri gibi geldi bana. Çocukları özledilerse zaten aynı şehirde olmayacak mısınız hep görme şansları olacaktır. Ayrıca yerleşme döneminde de sabah bırakıp akşam alınabilir. Bol bol da hasret giderirler pek ala.Merhaba hanimlar
Cocuklari orda birakmak istemiyorum buna ikna olmuyor
Kimi babanne bakmak istemez, gelin karşı çıkar; kimisi de bakmak ister, gelin bakmasını istemez. Nasıl dünya bu
Esinede bunlari soylesen aklim kaliyor cocuguma vuruyo annen desen bence birakmaz nasil bi egitimmis o oyle sonrada ortalik psikopat insanlarla doluyoKendisyle egitim anlayisimiz hic uyusmaz maalesef..
Kizimi tuvalete alistiriken poposuna vurmuyoru kizmiyoru diye bidolu laf yemistim..
Torunlarina cok duskundur ama biyerede dokunsunlar istemez..
Kisacasi gozum arkada kalir..
pofff hemen muhalefet insanlar. boş ver sen. ben de kızımı hiç bir yere bırakmam. anca beraber kanca beraber.Sevdirmesem hic goturmem degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?