esimi nasil ikna ederim

son mecnun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.265
1.616
133
37
Merhaba hanimlar

Durumumuzu soyle ozetleyim. Esimin ailesi ile ayni sehirde yasiyoruz hatta 5yil birlikte oturduk 1.5 yildir ayriyiz..

Esimin isi sebebiyle 5aydir ankaradayiz ve onumuzdeki gunlerde tayin yerimizi istiycez gidicez ins..

Isin asli ben esimin ailesinin oldugu sehre yasadigimiz ve muhtemel yasayacagimiz sorunlar dolayisi ile gitmek istemiyorum. Fakat aldigimiz yeni ev ve odemekte oldugumuz yuksek taksit nedeni ile gitmek durumundayiz

Sorun yasarmiyiz yasamazmiyiz diye dusunurken daha gitmeden sorunlar basgosterdi

Esim gittigimizde cocuklar annemlerde bikacgun kalsin sende rahatca islerini halledersin diyor..
Tabi bunu sirf beni dusundugu icin istiyor simdiden uzerinde hissettigi baskidan degil yani

Bense birlikte gidip birlikte donelim cocuklari birakmak istemiyorum dedigimde cocuklari ozlemislerdir kriz istemiyorum diyor

Kriz cikmamasi icin hep benimmi taviz vermem gerekiyor

Nasil ikna ederim bu adami

Eşinizin teklifi anormal gelmedi bana.
Çocuklarınız çok mu küçük babaanne de bırakmak istemiyorsunuz?
Ailesinin yanına taşınmak istememekte haklısınız fakat gitmek zorundayız yazmışsınız.
Neye ikna etmek istiyorsunuz anlamadım.

Bir kaç gün kalsınlar babaannelerinde ne gibi zararı olur,eşinizin dediği gibi hem siz işlerinizi halledersiniz hemde onlar özlem gidermiş olur.

Gitsinler birkaç gün nolcak sizde eşinizle baş başa gezin tozun sinemaya gidin
Biraz kafa dinlersiniz.

Ne var çocukların birkaç gün babaanne dedesinden kalmasında ne yapacaklar ki çocuklarınıza siz de işlerinizi halledersiniz eşinizin dediği gibi eviniz yeriniz ayrı olacaksa aynı şehirde yaşamak da sorun olmaz sanırım bence mahsuru olmazdı.

çok haklısınız gitmek istememekle.
ben tüm akrabalarımızla aynı şehirdeyim ama çok uzak bi semte taşındım.
şimdi de tekrar şehir merkezine yakın bi yere taşınmak istiyoruz ama zerre kadar içimden gelmiyor.

annemde hiç bizi babaanneme bırakmak istemezdi, nedense her evde oluyor böyleşeyler

Kimi babanne bakmak istemez, gelin karşı çıkar; kimisi de bakmak ister, gelin bakmasını istemez. Nasıl dünya bu

Kendisyle egitim anlayisimiz hic uyusmaz maalesef..

Kizimi tuvalete alistiriken poposuna vurmuyoru kizmiyoru diye bidolu laf yemistim..

Torunlarina cok duskundur ama biyerede dokunsunlar istemez..

Kisacasi gozum arkada kalir..

Kriz yaşamak istemiyorsan,orta yol bulacaksın.Eşinin teklifi gayet normal makul.Asıl kabul etmeyip inatlaşırsan kriz olur.Bazen hayatı kendimiz zorlaştırıyoruz.

Eşin çok net ve noktayı koyan biri gibi geldi bana. Çocukları özledilerse zaten aynı şehirde olmayacak mısınız hep görme şansları olacaktır. Ayrıca yerleşme döneminde de sabah bırakıp akşam alınabilir. Bol bol da hasret giderirler pek ala.

Bence eşine net tavrını çiz ki bu konuda ileride esneyen kurallar çıkmasın. Çocukları asla bırakmayacağını her gün söyle psikolojik olarak alışsın. Her gün duya duya bunu emin ol gürültüsüz patırtısız buna alışacak.

Kendisyle egitim anlayisimiz hic uyusmaz maalesef..

Kizimi tuvalete alistiriken poposuna vurmuyoru kizmiyoru diye bidolu laf yemistim..

Torunlarina cok duskundur ama biyerede dokunsunlar istemez..

Kisacasi gozum arkada kalir..
Esinede bunlari soylesen aklim kaliyor cocuguma vuruyo annen desen bence birakmaz nasil bi egitimmis o oyle sonrada ortalik psikopat insanlarla doluyo

Ben de acikcasi kizimi ne kedni anneme ne de kayinvalideme birakmak isterim kolay kolay.
Ancak cok gereklidir orda kalip vakit gecirmeleri, o ayri.
Esin cok baskin biri gibi.
Senin de net konusup, bunu devamli soylemekten baska cikar yolun yok.
Ortada bulusmaniz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…