- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
- Konu Sahibi son mecnun
-
Benim annem de egitimsiz ma aynı anda sizin dediğiniz sekilde 0 2 ve 4 yaslarinda uc adet cocuga bakmis.Kendisyle egitim anlayisimiz hic uyusmaz maalesef..
Kizimi tuvalete alistiriken poposuna vurmuyoru kizmiyoru diye bidolu laf yemistim..
Torunlarina cok duskundur ama biyerede dokunsunlar istemez..
Kisacasi gozum arkada kalir..
Baksalar nolur, zaten isteyen anneanne babanne kotu bakmaz ki cocuga. Kendi fikri artik.. Keske ben zamaninda anneanne babannemle her gun vakit gecirseydim, suanda nasil ariyorum onlariaynı benim durumum çocuğum babaanne diye ölüyor kadın 13 yaşındaki çocuğu istemiyor altından bezini alçak sanki
Eğer bırakmamanıx için ciddi bi sıkıntı yoksa neden bırakmıyorsunuz ki biraz özlem giderirler niye engel oluyorsunuzMerhaba hanimlar
Durumumuzu soyle ozetleyim. Esimin ailesi ile ayni sehirde yasiyoruz hatta 5yil birlikte oturduk1.5 yildir ayriyiz..
Esimin isi sebebiyle 5aydir ankaradayiz ve onumuzdeki gunlerde tayin yerimizi istiycez gidicez ins..
Isin asli ben esimin ailesinin oldugu sehre yasadigimiz ve muhtemel yasayacagimiz sorunlar dolayisi ile gitmek istemiyorum. Fakat aldigimiz yeni ev ve odemekte oldugumuz yuksek taksit nedeni ile gitmek durumundayiz
Sorun yasarmiyiz yasamazmiyiz diye dusunurken daha gitmeden sorunlar basgosterdi
Esim gittigimizde cocuklar annemlerde bikacgun kalsin sende rahatca islerini halledersin diyor..
Tabi bunu sirf beni dusundugu icin istiyor simdiden uzerinde hissettigi baskidan degil yani
Bense birlikte gidip birlikte donelim cocuklari birakmak istemiyorum dedigimde cocuklari ozlemislerdir kriz istemiyorum diyor
Kriz cikmamasi icin hep benimmi taviz vermem gerekiyor
Nasil ikna ederim bu adami
Bunun eğitim anlayışıyla bi alakası yok ki. Ben formasyon aldım ona ragmen bazen kv ve annemin bildikleri bazı şeyleri akıl edemiyorum. Bence gereksiz bir sıkıntı sizin ki. Torunlarını seven bakmak isteyen kv bulmussunuz da bunuyorsunuxKendisyle egitim anlayisimiz hic uyusmaz maalesef..
Kizimi tuvalete alistiriken poposuna vurmuyoru kizmiyoru diye bidolu laf yemistim..
Torunlarina cok duskundur ama biyerede dokunsunlar istemez..
Kisacasi gozum arkada kalir..
Merhaba hanimlar
Durumumuzu soyle ozetleyim. Esimin ailesi ile ayni sehirde yasiyoruz hatta 5yil birlikte oturduk1.5 yildir ayriyiz..
Esimin isi sebebiyle 5aydir ankaradayiz ve onumuzdeki gunlerde tayin yerimizi istiycez gidicez ins..
Isin asli ben esimin ailesinin oldugu sehre yasadigimiz ve muhtemel yasayacagimiz sorunlar dolayisi ile gitmek istemiyorum. Fakat aldigimiz yeni ev ve odemekte oldugumuz yuksek taksit nedeni ile gitmek durumundayiz
Sorun yasarmiyiz yasamazmiyiz diye dusunurken daha gitmeden sorunlar basgosterdi
Esim gittigimizde cocuklar annemlerde bikacgun kalsin sende rahatca islerini halledersin diyor..
Tabi bunu sirf beni dusundugu icin istiyor simdiden uzerinde hissettigi baskidan degil yani
Bense birlikte gidip birlikte donelim cocuklari birakmak istemiyorum dedigimde cocuklari ozlemislerdir kriz istemiyorum diyor
Merhaba hanimlar
Esinede bunlari soylesen aklim kaliyor cocuguma vuruyo annen desen bence birakmaz nasil bi egitimmis o oyle sonrada ortalik psikopat insanlarla doluyo
ben olsam bırakırım
kendi sorunlarım olsa bile kv ile normalde ama
siz vurmaktan falan bahsetmişsiniz
eğer çocuğuma vurursa aslaaaa
orda sizin için neden vurmuyo mu demiş sadece yoksa kendi vurmaya mı çalışmış anlamadım
yoksa siz sadece kendiniz sevmediğiniz için mi göndermek istemiyorsunuz
gEsinede bunlari soylesen aklim kaliyor cocuguma vuruyo annen desen bence birakmaz nasil bi egitimmis o oyle sonrada ortalik psikopat insanlarla doluyo
kesinlikle aynı sehirlere gitmeyin bence ne kadar uzak okadar iyi benim görüşüm.ödemelerden dolayı gitmek zorundaysanız aldıgınız evi kiraya verin gelecek olan kirayıda baska sehirde oturdugunuz eve verirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?