esimi nasil ikna ederim

Kendisyle egitim anlayisimiz hic uyusmaz maalesef..

Kizimi tuvalete alistiriken poposuna vurmuyoru kizmiyoru diye bidolu laf yemistim..

Torunlarina cok duskundur ama biyerede dokunsunlar istemez..

Kisacasi gozum arkada kalir..
Benim annem de egitimsiz ma aynı anda sizin dediğiniz sekilde 0 2 ve 4 yaslarinda uc adet cocuga bakmis.
Bu egitimle alakali degil...

aynı benim durumum çocuğum babaanne diye ölüyor kadın 13 yaşındaki çocuğu istemiyor altından bezini alçak sanki
Baksalar nolur, zaten isteyen anneanne babanne kotu bakmaz ki cocuga. Kendi fikri artik.. Keske ben zamaninda anneanne babannemle her gun vakit gecirseydim, suanda nasil ariyorum onlari

Eğer bırakmamanıx için ciddi bi sıkıntı yoksa neden bırakmıyorsunuz ki biraz özlem giderirler niye engel oluyorsunuz

Kendisyle egitim anlayisimiz hic uyusmaz maalesef..

Kizimi tuvalete alistiriken poposuna vurmuyoru kizmiyoru diye bidolu laf yemistim..

Torunlarina cok duskundur ama biyerede dokunsunlar istemez..

Kisacasi gozum arkada kalir..
Bunun eğitim anlayışıyla bi alakası yok ki. Ben formasyon aldım ona ragmen bazen kv ve annemin bildikleri bazı şeyleri akıl edemiyorum. Bence gereksiz bir sıkıntı sizin ki. Torunlarını seven bakmak isteyen kv bulmussunuz da bunuyorsunux

amaaan çok gereksiz takıntı yapmışsınız. kalsınlar babaannede azıcık nolucak sanki.

kesinlikle aynı sehirlere gitmeyin bence ne kadar uzak okadar iyi benim görüşüm.ödemelerden dolayı gitmek zorundaysanız aldıgınız evi kiraya verin gelecek olan kirayıda baska sehirde oturdugunuz eve verirsiniz.

5 yıl kv yanında oturmuşsunuz binevi çocukları babane büyütmüş gibi bişey olmuş. 3 günü neden dert ediyorsunuzki. bırakın özlem gidersinler.

bence cocğumun benden ayrı bır yerde kalmasını ıstemem.prensip meselesı.bence kabul etmeyın.ıstedıklerı kadar sevsınler göruşsunler tamam ama sızın evınızde uyusunlar babaannede olsa baskasının evınde degıl

ben olsam bırakırım
kendi sorunlarım olsa bile kv ile normalde ama
siz vurmaktan falan bahsetmişsiniz
eğer çocuğuma vurursa aslaaaa
orda sizin için neden vurmuyo mu demiş sadece yoksa kendi vurmaya mı çalışmış anlamadım
yoksa siz sadece kendiniz sevmediğiniz için mi göndermek istemiyorsunuz

Esinede bunlari soylesen aklim kaliyor cocuguma vuruyo annen desen bence birakmaz nasil bi egitimmis o oyle sonrada ortalik psikopat insanlarla doluyo

K.valideme kirginligim yok desem yalan olur..

Ama cocuklarla cezalandirmak degil kesinlikle amacim.

Cok defa ben cocuklara kizmiyorum korkutmuyorum diye laf yapar. Kendi vurmaz ama eline igne alir batiririm diye tehdit eder bu tip seyler..

Cocuklar az bi kostursalar yapmayin etmeyin benim vermedigim degisik tepkiler verir cocuklari korkutmaya yonelik icim rahat degil yani..

Esinede bunlari soylesen aklim kaliyor cocuguma vuruyo annen desen bence birakmaz nasil bi egitimmis o oyle sonrada ortalik psikopat insanlarla doluyo
g
kesinlikle aynı sehirlere gitmeyin bence ne kadar uzak okadar iyi benim görüşüm.ödemelerden dolayı gitmek zorundaysanız aldıgınız evi kiraya verin gelecek olan kirayıda baska sehirde oturdugunuz eve verirsiniz.

Gece gunduz bunu dusunuyorum aslinda

Buyuk risk almis oluruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…