Eşimi nasıl kendime bağlarım

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Basliktada anlaşıldığı gibi kızlar. Esimin gözü benden baskasını görmesin . Beni sevsin . Beni arasın beni özlesin. Hep ben ben olayım :) bana yardımcı olurmusunuz . Ne yapayım . Kendime nasıl bağlarım . Unutmadan soyliyeyim esim bunların tersi

Son düzenleme:
Önce sorunun kaynağını bulmak lazım. Sebep ne ?

bunların tam tersi olan birini kendine bağlamak... bilemedim...

ciddi cevap vericem inançlı biri iseniz akşamları 19 gün boyunca ya vedud çekin 2 bin tane...

bizzat kendi üstümde denenmiş bi yöntem boşanmak üzereyken aşk yaşamaya başladık

Ben bunu arkadaşıma söyleyeyim ya. Hergün 2 bin tane mi?

O seni kendine bağlamak için uğraşsın o nasil davraniyorsa iki katını yap anlasın senin onda kalıcı olmadığını hissettir birazda o uğraşsın niye hep siz ugrasionuzki.

Ben bunu arkadaşıma söyleyeyim ya. Hergün 2 bin tane mi?
benim haberim yokken annem okuyordu nedenini söylemiyordu yatmadan önce arada banada çektiriyordu :)) meğer bana okuyormuş
19 gün boyunca 2 bin diye biliyorum nette bununla ilgili çok bilgi var ve gerçekten işe yarıyor

Her dk arasa , her dk senı sevıyorum dese oda sıkar be herşey dozunda guzel.
Sen ilk önce eşinle aranda olan sorunu söyle, böyle yardımcı olamayız.

Sorun ne ki ?
Kaç yıllık evlisiniz ,aranızda ne geçti ,
Yani sorunun kaynağını bilmek lazım,
Eğer birbirinizi yıpratmışsanız o biraz zor ,

Tam tersi bir durum mu söz konusu?
Önce bunu bilelim.

Niye eşiniz hep siz hep siz diyor ki anlamadım? Adam evlendi diye asosyal mi olsun yani? Sizden başka kimseyle konuşmasında o zaman. Ama yine de böyle istiyorsanız, derhal eşinize işi bıraktırın, tüm çevresiyle ilişkilerini kesin ve eşinizi bir fanusa koyun.

benim haberim yokken annem okuyordu nedenini söylemiyordu yatmadan önce arada banada çektiriyordu :)) meğer bana okuyormuş
19 gün boyunca 2 bin diye biliyorum nette bununla ilgili çok bilgi var ve gerçekten işe yarıyor

Aman Allah bozmasın hep mutlu ol. Araştırayım ben onu teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…