Önce sorunun kaynağını bulmak lazım. Sebep ne ?Basliktada anlaşıldığı gibi kızlar. Esimin gözü benden baskasını görmesin . Beni sevsin . Beni arasın beni özlesin. Hep ben ben olayım :) bana yardımcı olurmusunuz . Ne yapayım . Kendime nasıl bağlarım . Unutmadan soyliyeyim esim bunların tersi
bunların tam tersi olan birini kendine bağlamak... bilemedim...Basliktada anlaşıldığı gibi kızlar. Esimin gözü benden baskasını görmesin . Beni sevsin . Beni arasın beni özlesin. Hep ben ben olayım :) bana yardımcı olurmusunuz . Ne yapayım . Kendime nasıl bağlarım . Unutmadan soyliyeyim esim bunların tersi
ciddi cevap vericem inançlı biri iseniz akşamları 19 gün boyunca ya vedud çekin 2 bin tane...
bizzat kendi üstümde denenmiş bi yöntem boşanmak üzereyken aşk yaşamaya başladık
benim haberim yokken annem okuyordu nedenini söylemiyordu yatmadan önce arada banada çektiriyordu :)) meğer bana okuyormuşBen bunu arkadaşıma söyleyeyim ya. Hergün 2 bin tane mi?
Tam tersi bir durum mu söz konusu?Basliktada anlaşıldığı gibi kızlar. Esimin gözü benden baskasını görmesin . Beni sevsin . Beni arasın beni özlesin. Hep ben ben olayım :) bana yardımcı olurmusunuz . Ne yapayım . Kendime nasıl bağlarım . Unutmadan soyliyeyim esim bunların tersi
benim haberim yokken annem okuyordu nedenini söylemiyordu yatmadan önce arada banada çektiriyordu :)) meğer bana okuyormuş
19 gün boyunca 2 bin diye biliyorum nette bununla ilgili çok bilgi var ve gerçekten işe yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?