ciddi cevap vericem inançlı biri iseniz akşamları 19 gün boyunca ya vedud çekin 2 bin tane...
bizzat kendi üstümde denenmiş bi yöntem boşanmak üzereyken aşk yaşamaya başladık
Ben bunu arkadaşıma söyleyeyim ya. Hergün 2 bin tane mi?
Bu dediklerinin tam tersini yaparsan yani hep ben hep ben olayım, onu kendimi baglayayım diye ezilip büzulmezsen zaten o kendi bağlanır sana.Basliktada anlaşıldığı gibi kızlar. Esimin gözü benden baskasını görmesin . Beni sevsin . Beni arasın beni özlesin. Hep ben ben olayım :) bana yardımcı olurmusunuz . Ne yapayım . Kendime nasıl bağlarım . Unutmadan soyliyeyim esim bunların tersi
Şimdi ciddi olarak soracağım Prens William a karşı ya da hadi tanışma olasılığım olan birine karşı da 10.000 tane ya vedud çeksem faydası olur mu?ciddi cevap vericem inançlı biri iseniz akşamları 19 gün boyunca ya vedud çekin 2 bin tane...
bizzat kendi üstümde denenmiş bi yöntem boşanmak üzereyken aşk yaşamaya başladık
yarım saat falan sürüyor mesela bi adam meselesi değil üç hayat meselesi ben eşim ve çocuğum.Hergün 2000 tane ise çok valla, o kadar istiğfar çeksek cennetlik oluruz, bilemedim bir adam için değermi şimdi.
evet katılıyorum sana.... çekilen esmalar eşler arasındaki sevgiyi muhabbeti arttırır ama birini kendine aşık edemezsinŞimdi ciddi olarak soracağım Prens William a karşı ya da hadi tanışma olasılığım olan birine karşı da 10.000 tane ya vedud çeksem faydası olur mu?
Tövbe tövbeeee..
yani esmalar ciddi meslelelerdir. Sana aşık olmayan biri esma ile aşık mı olurmuş?
Aradaki muhabbeti arttırır ama şunu yazman ne kadar doğru şurada?
prens williams a değil eşine karşı diyorum. Eşler arası kapişŞimdi ciddi olarak soracağım Prens William a karşı ya da hadi tanışma olasılığım olan birine karşı da 10.000 tane ya vedud çeksem faydası olur mu?
Tövbe tövbeeee..
yani esmalar ciddi meslelelerdir. Sana aşık olmayan biri esma ile aşık mı olurmuş?
Aradaki muhabbeti arttırır ama şunu yazman ne kadar doğru şurada?
umursama , sende o yokmus gıbı davran, arama, ararsa hemen acma, onsuzda gez toz suslen puslen arkadaslarınla aılenle takıl..Basliktada anlaşıldığı gibi kızlar. Esimin gözü benden baskasını görmesin . Beni sevsin . Beni arasın beni özlesin. Hep ben ben olayım :) bana yardımcı olurmusunuz . Ne yapayım . Kendime nasıl bağlarım . Unutmadan soyliyeyim esim bunların tersi
ben aşık edersin kendine demedim ki eşler arasındaki sevgiyi muhabbeti artırıyor. ve ben hiç mutlu olmadığım kadar mutluyumevet katılıyorum sana.... çekilen esmalar eşler arasındaki sevgiyi muhabbeti arttırır ama birini kendine aşık edemezsin
ya cami esması da öyledir mesela.. hem eşle hem de sevdiklerinle arandaki muhabbeti pekiştirir.
ben sana demedim zatenben aşık edersin kendine demedim ki eşler arasındaki sevgiyi muhabbeti artırıyor. ve ben hiç mutlu olmadığım kadar mutluyum
benim haberim yokken annem okuyordu nedenini söylemiyordu yatmadan önce arada banada çektiriyordu :)) meğer bana okuyormuş
19 gün boyunca 2 bin diye biliyorum nette bununla ilgili çok bilgi var ve gerçekten işe yarıyor
cevap verdiğin alıntıyı bana yazmıştı o yüzden :)ben sana demedim zaten
dikkat edersen benipek arkadaşımız aşktan bahsetmiş ben de katıldığımı söyledim
senlik bir durum yok yani
Tatlı dilli güler yüzlü ol çok dırdır etme evde bakımlı olBasliktada anlaşıldığı gibi kızlar. Esimin gözü benden baskasını görmesin . Beni sevsin . Beni arasın beni özlesin. Hep ben ben olayım :) bana yardımcı olurmusunuz . Ne yapayım . Kendime nasıl bağlarım . Unutmadan soyliyeyim esim bunların tersi
2 bin tane ve 19 akşam mı bu kısmı belki yanlıştır bir şey dedi miBenim bir kardeşim var maçlardan tanıştığım kendisi imam sordum ona. O da söyledi. Bir de senin için dedi ki aklına geldikçe sürekli o da çeksin. O mucizenin bozulmaması için. Bende arkadaşım için çekeceğim bu gece itibari ile. :)
Bu aynen senin de dediğin gibi aşık etmek için değil sevgiyi arttırmak içinmiş. Bu sevgi illa eşler için değil toplum tarafından sevilmek içinde geçerliymiş.
ciddi cevap vericem inançlı biri iseniz akşamları 19 gün boyunca ya vedud çekin 2 bin tane...
2 bin tane ve 19 akşam mı bu kısmı belki yanlıştır bir şey dedi mi
evet aklıma geldimçe çekiyorum mesela bazen eşim sertleşiyor asabi yapısı hemen etki ediyor
çok teşekkür ederim bende kendim çekeyim daha sık her şeye vakit buluyoruz buna mı bulamıycaz
ben zaten başlık sahibine inançlı biriysen dedim burda büyü yok Allahın ismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?