Eşimi nasıl kendime bağlarım

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Basliktada anlaşıldığı gibi kızlar. Esimin gözü benden baskasını görmesin . Beni sevsin . Beni arasın beni özlesin. Hep ben ben olayım :) bana yardımcı olurmusunuz . Ne yapayım . Kendime nasıl bağlarım . Unutmadan soyliyeyim esim bunların tersi :(

Son düzenleme:
Basliktada anlaşıldığı gibi kızlar. Esimin gözü benden baskasını görmesin . Beni sevsin . Beni arasın beni özlesin. Hep ben ben olayım :) bana yardımcı olurmusunuz . Ne yapayım . Kendime nasıl bağlarım . Unutmadan soyliyeyim esim bunların tersi :KK43:
Önce sorunun kaynağını bulmak lazım. Sebep ne ?

Basliktada anlaşıldığı gibi kızlar. Esimin gözü benden baskasını görmesin . Beni sevsin . Beni arasın beni özlesin. Hep ben ben olayım :) bana yardımcı olurmusunuz . Ne yapayım . Kendime nasıl bağlarım . Unutmadan soyliyeyim esim bunların tersi :KK43:
bunların tam tersi olan birini kendine bağlamak... bilemedim...

ciddi cevap vericem inançlı biri iseniz akşamları 19 gün boyunca ya vedud çekin 2 bin tane...

bizzat kendi üstümde denenmiş bi yöntem boşanmak üzereyken aşk yaşamaya başladık

Ben bunu arkadaşıma söyleyeyim ya. Hergün 2 bin tane mi?

O seni kendine bağlamak için uğraşsın o nasil davraniyorsa iki katını yap anlasın senin onda kalıcı olmadığını hissettir birazda o uğraşsın niye hep siz ugrasionuzki.

Ben bunu arkadaşıma söyleyeyim ya. Hergün 2 bin tane mi?
benim haberim yokken annem okuyordu nedenini söylemiyordu yatmadan önce arada banada çektiriyordu :)) meğer bana okuyormuş
19 gün boyunca 2 bin diye biliyorum nette bununla ilgili çok bilgi var ve gerçekten işe yarıyor

Her dk arasa , her dk senı sevıyorum dese oda sıkar be herşey dozunda guzel.
Sen ilk önce eşinle aranda olan sorunu söyle, böyle yardımcı olamayız.

Sorun ne ki ?
Kaç yıllık evlisiniz ,aranızda ne geçti ,
Yani sorunun kaynağını bilmek lazım,
Eğer birbirinizi yıpratmışsanız o biraz zor ,

Tam tersi bir durum mu söz konusu?
Önce bunu bilelim.

Niye eşiniz hep siz hep siz diyor ki anlamadım? Adam evlendi diye asosyal mi olsun yani? Sizden başka kimseyle konuşmasında o zaman. Ama yine de böyle istiyorsanız, derhal eşinize işi bıraktırın, tüm çevresiyle ilişkilerini kesin ve eşinizi bir fanusa koyun.

benim haberim yokken annem okuyordu nedenini söylemiyordu yatmadan önce arada banada çektiriyordu :)) meğer bana okuyormuş
19 gün boyunca 2 bin diye biliyorum nette bununla ilgili çok bilgi var ve gerçekten işe yarıyor

Aman Allah bozmasın hep mutlu ol.:KK200: Araştırayım ben onu teşekkür ederim. :KK68:

Back
X