Eşimi nasıl kendime bağlarım

ben bunu su sekilde biliyorum.iki bin tane ya vedud bir gulsuyunun icine okunup uflenecek.sabah aksam yuz silinecek.siz nasil yaptiniz

yarım saat falan sürüyor mesela bi adam meselesi değil üç hayat meselesi ben eşim ve çocuğum.
aile söz konusu karşılıklı bi sevgi artımı oluyor :)
Tabii canım ya, şaka yapıyorum, Rabbim muhabbetinizi arttırsın.
Bizde ki tüm güzel sıfatlar O'nun isimlerinden yansıma zaten, adını anarak dua etmek çok doğal.

Tabii canım ya, şaka yapıyorum, Rabbim muhabbetinizi arttırsın.
Bizde ki tüm güzel sıfatlar O'nun isimlerinden yansıma zaten, adını anarak dua etmek çok doğal.

biz zaten çok büyük bi aşkla evlenmiştik ama dış etkenler yüzünden birbirimizden soğuduk olmayan şeyi değil var olanı ortaya çıkarıyor sanırım amih çok teşekkür ederim

Ya kizmayin bana ama bu kadar ben'li ask bana hastalikli geliyor. Sadece ben, hep ben.. Beni arasin beni sevsin bana baksin beni gorsun.. Herseyin orta yolu guzel. Rabbim esinle sana hayirli muhabbet nasip eylesin.

İnsanoğlu genel olarak bir şey için dua eder, o dua kabul olduğu zaman bırakır. Bende çok yapıyorum. Unutganlık mı desem, bencillik mi bilmiyorum. Aslında ne kolay oturduğun yerden yapıyorsun. Aklına geldikçe sık sık yapsın dedi. Allah'a olan şükrümüzü göstermemiz lazım aslında... Bende senin sayende uzun zamandır bunu yapmadığımı anımsadım bak o kardeşimi arayınca. :) Sevaba girmiş oldun.

Şimdi bu yazıya bakarak insan nasıl yorum yapar ki ? Eşinle sorunun mu var sana soğuk mu davranıyor hiç bir şey yazmamışsın.
Esim bana soğuk bi yere gidiyor aramıyor . Sormuyor birinin yanında bağırıyor ne bileyim say makla bitmez bende diyorum ne yapayım beni görsün diye

ciddi cevap vericem inançlı biri iseniz akşamları 19 gün boyunca ya vedud çekin 2 bin tane...

bizzat kendi üstümde denenmiş bi yöntem boşanmak üzereyken aşk yaşamaya başladık
Yaparım isallalah sagolun esim bana cok soğuk . Uzak bi yere gidiyor. Ne arıyor ne soruyor . Çocuklarımda var soğukluk olunca uzuluyorum

Ya kizmayin bana ama bu kadar ben'li ask bana hastalikli geliyor. Sadece ben, hep ben.. Beni arasin beni sevsin bana baksin beni gorsun.. Herseyin orta yolu guzel. Rabbim esinle sana hayirli muhabbet nasip eylesin.
Bıktım biliyormusun . Ilgileniyorum herseyi Altan alıyorum . Kendimde eksiklik arıyorum. Eksik varsa duzeltiyoorum. Hep hayatımda esim ama hic ben yokum. Ne yapacağımı bilmiyorum

Bıktım biliyormusun . Ilgileniyorum herseyi Altan alıyorum . Kendimde eksiklik arıyorum. Eksik varsa duzeltiyoorum. Hep hayatımda esim ama hic ben yokum. Ne yapacağımı bilmiyorum

Belki herseyi alttan aldigin icin boyledir. Ceceronluk yap demiyorum ama hayir demeyi bil. Kendine de vakit ayir. Herseyin o olmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…