- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
19 gün sadeceher gece 2000 tane mibaya cokmuss
ben teşekkür ederimAman Allah bozmasın hep mutlu ol.Araştırayım ben onu teşekkür ederim.
Tabii canım ya, şaka yapıyorum, Rabbim muhabbetinizi arttırsın.yarım saat falan sürüyor mesela bi adam meselesi değil üç hayat meselesi ben eşim ve çocuğum.
aile söz konusu karşılıklı bi sevgi artımı oluyor :)
Tabii canım ya, şaka yapıyorum, Rabbim muhabbetinizi arttırsın.
Bizde ki tüm güzel sıfatlar O'nun isimlerinden yansıma zaten, adını anarak dua etmek çok doğal.
sadece tesbihle iki bin tane 19 akşak boyunca su falan yoktuben bunu su sekilde biliyorum.iki bin tane ya vedud bir gulsuyunun icine okunup uflenecek.sabah aksam yuz silinecek.siz nasil yaptiniz
Abdestli misadece tesbihle iki bin tane 19 akşak boyunca su falan yoktu
abdestli iken misadece tesbihle iki bin tane 19 akşak boyunca su falan yoktu
2 bin tane ve 19 akşam mı bu kısmı belki yanlıştır bir şey dedi mi
evet aklıma geldimçe çekiyorum mesela bazen eşim sertleşiyor asabi yapısı hemen etki ediyor
çok teşekkür ederim bende kendim çekeyim daha sık her şeye vakit buluyoruz buna mı bulamıycaz
ben zaten başlık sahibine inançlı biriysen dedim burda büyü yok Allahın ismi
Esim bana soğuk bi yere gidiyor aramıyor . Sormuyor birinin yanında bağırıyor ne bileyim say makla bitmez bende diyorum ne yapayım beni görsün diyeŞimdi bu yazıya bakarak insan nasıl yorum yapar ki ? Eşinle sorunun mu var sana soğuk mu davranıyor hiç bir şey yazmamışsın.
Yaparım isallalah sagolun esim bana cok soğuk . Uzak bi yere gidiyor. Ne arıyor ne soruyor . Çocuklarımda var soğukluk olunca uzuluyorumciddi cevap vericem inançlı biri iseniz akşamları 19 gün boyunca ya vedud çekin 2 bin tane...
bizzat kendi üstümde denenmiş bi yöntem boşanmak üzereyken aşk yaşamaya başladık
Hımm öküz gibi biraz.Esim bana soğuk bi yere gidiyor aramıyor . Sormuyor birinin yanında bağırıyor ne bileyim say makla bitmez bende diyorum ne yapayım beni görsün diye
Baskasinin yaninda sana bagiriyor mu? O zaman sana saygisi yok esinin.Esim bana soğuk bi yere gidiyor aramıyor . Sormuyor birinin yanında bağırıyor ne bileyim say makla bitmez bende diyorum ne yapayım beni görsün diye
Bıktım biliyormusun . Ilgileniyorum herseyi Altan alıyorum . Kendimde eksiklik arıyorum. Eksik varsa duzeltiyoorum. Hep hayatımda esim ama hic ben yokum. Ne yapacağımı bilmiyorumYa kizmayin bana ama bu kadar ben'li ask bana hastalikli geliyor. Sadece ben, hep ben.. Beni arasin beni sevsin bana baksin beni gorsun.. Herseyin orta yolu guzel. Rabbim esinle sana hayirli muhabbet nasip eylesin.
Bıktım biliyormusun . Ilgileniyorum herseyi Altan alıyorum . Kendimde eksiklik arıyorum. Eksik varsa duzeltiyoorum. Hep hayatımda esim ama hic ben yokum. Ne yapacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?