Eşimi nasıl kendime bağlarım

Bıktım biliyormusun . Ilgileniyorum herseyi Altan alıyorum . Kendimde eksiklik arıyorum. Eksik varsa duzeltiyoorum. Hep hayatımda esim ama hic ben yokum. Ne yapacağımı bilmiyorum
Sorun ne biliyor musun? Hayatinda "hep hep" demen ve ona gore hareket etmen. Senin butun hayatin esinden ibaret olmayacak. Ayni sekilde ilk mesajda yazdigin gibi, esin icin de hep sen hep sen olamaz, olmamali. Bu bencillik. Hayatindan "hep"leri cikarman lazim oncelikle.

Bıktım biliyormusun . Ilgileniyorum herseyi Altan alıyorum . Kendimde eksiklik arıyorum. Eksik varsa duzeltiyoorum. Hep hayatımda esim ama hic ben yokum. Ne yapacağımı bilmiyorum
bence bu işin senle alakası yok
eşinin sana sevgisi ve saygısı kalmamış

Sorun ne ki ?
Kaç yıllık evlisiniz ,aranızda ne geçti ,
Yani sorunun kaynağını bilmek lazım,
Eğer birbirinizi yıpratmışsanız o biraz zor ,
6yil bitti 7 giriyor evliliğimiz . Herseyde ben fedakarim evliliğimi hic yıpratmadim. Sadece ben yıprandım . Artık bende yıpranmak istemiyorum. Artık ben o nu hep gördüm öncelik hep oydu. Simdi o beni görsün istiyorum bıktım fedakarliktan

yüz verme.

E yapmayın sizde !!!
Karşılık alamıyorsanız bu cefa neden ?
Hakettiğini gösterin adam belliki şımarmış,
Demekki fazla ilgiden dev aynasında görüyor kendisini ,

sorunu bilmeden ne yazalım şimdi??eve m gelmiyor,ilgisiz mi,cinsel sorununuz mu var,aileler mi sorun ne bileyim binlerce şey var...

sorunu bilmeden ne yazalım şimdi??eve m gelmiyor,ilgisiz mi,cinsel sorununuz mu var,aileler mi sorun ne bileyim binlerce şey var...
E yapmayın sizde !!!
Karşılık alamıyorsanız bu cefa neden ?
Hakettiğini gösterin adam belliki şımarmış,
Demekki fazla ilgiden dev aynasında görüyor kendisini ,
Ornek vereyim . Kahvaltı hazırlıyorum 3yada 4 çeşit bisey pişiyorum . Kahvaltıya kaldırıyorum . Niye beni uyandırdın kavga yapıyor. Yani ilgi gösteriyorum ne yapam. Bazen insanlar eslerine yemek yapmıyor umursamiyor el üstünde. Benimki niye boyle

her insan farklıdır.6 yıldır evliymişsiniz,adam kahvaltı yerine uyumayı tercih edeiyor demek ki..mesela eşimde sever sabh uykusunu..biz de oğlumla erken kalkarız.cumartesi bırakıyorum uyusun,pazar kaldırıyorum ailece kahvaltı edelim diye..orta yol mesele yani..

Baya baya kısa bir cevap oldu. Yani her ayrıntıyı yazıp okurken anamızı ağlatmayın diyoruz ama bu kadar da değil.

Az ayrıntı versen????

E yapmayın sizde ,kusura bakmayın da eşinizin yaptığı dengesizlik tavıra bak ,
O ne biçim uslup !!!!
Ben böyle adama zaten kahvaltı hazırlamam !
Fazla yüz vermişsiniz adam harcayıp duruyor,
Değer kıymet bilene yapılır bu dedikleriniz hatırlatim ,
Eşte olsa ederi kadar...

yani takla atarak amuda kalkacak ya da ağzınla kuş tutacak halin yok
eşini en iyi sen tanıyorsun
nelerden hoşlanır sen biliyorsun, ona göre davran bence
baktın olmuyor sen de onu umursama, belki o zaman dikkatini çekersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…