Allaallaa o da enteresanmis. Hormonlarina ne oldu ki adamin. Benim merak ettigim o an etkileniyor ve koklasiyosunuz ama sonra yine öküze mi bagliyor bacım ?Bunları yapsamda adam yine ayni nolcaka bend bilmiyorum
abd
Abdestli mi
bunu bilmiyorum ama sanmam çünkü annem banada çek diyordu bilmeden çektim abdestim yoktuabdestli iken mi
açıldı mı kısmetin bide adetli miydin?bunu bilmiyorum ama sanmam çünkü annem banada çek diyordu bilmeden çektim abdestim yoktu
olur sanırım dua sonuçtaAdetliyim okusam olurmu.
annem okuyordu ben değil o abdestli olabilir ama bilmeden banada okuttu 500 tane falan okumuşumdur abdestli olduğumu sanmam :) çok çok çok şeyler oldu hepsini buraya yazamam ama şehir değiştirme kararı aldım iş buldum yuvam huzur buldu Allaha Şüküraçıldı mı kısmetin bide adetli miydin?
bende çok faydasını gördüm bu sefer kendim için çektim çekiyorumevetevet onu banada önermişlerdi bi dönem sıkıntılarım varken ben çok uzun bir süre her aksam yatsınamazındansonra 3,000 çekiyordum birde Allah rızası için 2 rekat namaz kılıp seccadeden kalkmadan çekiyordum.çokda faydasını gördüm
birisi yatsı namazından sonra demiş o kadar ayrıntısını bilmiyorum çünka annem benim haberim yokken okumuş en son dedi bana :)Akşam namazından sonra değil mi?
tüm detay bu canım annem yatmadan önce çekiyordu 19gün boyunca 2bin tane nette ya vedud diye arattır istersen baya bir şey çıkıyor benimde bilgim yok annem benden habersiz bizim için okumuşDetay verirmisin cnm bende bi deneyeyim
inşallah faydası olur canım ne diyebilirim ki erkekler genelde hep öyledir çokta üzülmeYaparım isallalah sagolun esim bana cok soğuk . Uzak bi yere gidiyor. Ne arıyor ne soruyor . Çocuklarımda var soğukluk olunca uzuluyorum
24 saat sitede değilim ama bu sorunun cevabını verdimabdestli mii mi arkadas kacinci sorduk
İnsanoğlu genel olarak bir şey için dua eder, o dua kabul olduğu zaman bırakır. Bende çok yapıyorum. Unutganlık mı desem, bencillik mi bilmiyorum. Aslında ne kolay oturduğun yerden yapıyorsun. Aklına geldikçe sık sık yapsın dedi. Allah'a olan şükrümüzü göstermemiz lazım aslında... Bende senin sayende uzun zamandır bunu yapmadığımı anımsadım bak o kardeşimi arayınca. :) Sevaba girmiş oldun.
Allah agzinizin tadını bozmasin cnm ama artınca çok uzun bir dua çıkıyortüm detay bu canım annem yatmadan önce çekiyordu 19gün boyunca 2bin tane nette ya vedud diye arattır istersen baya bir şey çıkıyor benimde bilgim yok annem benden habersiz bizim için okumuş
Evet:)Allaallaa o da enteresanmis. Hormonlarina ne oldu ki adamin. Benim merak ettigim o an etkileniyor ve koklasiyosunuz ama sonra yine öküze mi bagliyor bacım ?
Bağlama derken nasil bir bağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?