Bıktım biliyormusun . Ilgileniyorum herseyi Altan alıyorum . Kendimde eksiklik arıyorum. Eksik varsa duzeltiyoorum. Hep hayatımda esim ama hic ben yokum. Ne yapacağımı bilmiyorumsorunu bilmeden ne yazalım şimdi??eve m gelmiyor,ilgisiz mi,cinsel sorununuz mu var,aileler mi sorun ne bileyim binlerce şey var...
Bıktım biliyormusun . Ilgileniyorum herseyi Altan alıyorum . Kendimde eksiklik arıyorum. Eksik varsa duzeltiyoorum. Hep hayatımda esim ama hic ben yokum. Ne yapacağımı bilmiyorum
öncelikle kimse eşin çocuğun da olsa hayatının merkezi olmamalı bana göre..sen kendini sever mutlu olursan insanlar da snein yanında mutlu huzurlu olurlar...Bıktım biliyormusun . Ilgileniyorum herseyi Altan alıyorum . Kendimde eksiklik arıyorum. Eksik varsa duzeltiyoorum. Hep hayatımda esim ama hic ben yokum. Ne yapacağımı bilmiyorum
Konuşuyorum . Bana diyo bulmuştun bunuyorsun diyor. Bende etrafıma bakıyorum neden boyle bana üzülüyorum. Güzelimde eksik bazen bulamiyorumHımm öküz gibi biraz.
Sen onu kendine bağlamak yerine bi konuşmayı denesen.
ev hanimiyim. Çalışmıyorum . 7 yıla girecek daha esime saygısızlık yapmamisim. Cok evcimenim. Evimi cocuğumu esimi seviyorum . Ama karşılık olmayınca bazen üzülüyorum ne yapayimöncelikle kimse eşin çocuğun da olsa hayatının merkezi olmamalı bana göre..sen kendini sever mutlu olursan insanlar da snein yanında mutlu huzurlu olurlar...
eşin senin hayatın ama sen onun hayatı değilsin,sorununuz bu ise,önce kendini düzeltmen gerekir.
çalışıyor musun,çocuk var mı?
peki tahminlerle gideyim o zaman.siz hayatınızı eşinize ve çocuklarınıza adadınız..başka bir uğraşınız arkadaş dostunuz ,hobiniz vs yok..bu yüzden adama sarıyorsunuz devamlı..ondan da haliyle bu ilgiyi bulamayınca depresyona giriyorsunuz...doğru muyum???Ev
ev hanimiyim. Çalışmıyorum . 7 yıla girecek daha esime saygısızlık yapmamisim. Cok evcimenim. Evimi cocuğumu esimi seviyorum . Ama karşılık olmayınca bazen üzülüyorum ne yapayim
ciddi cevap vericem inançlı biri iseniz akşamları 19 gün boyunca ya vedud çekin 2 bin tane...
bizzat kendi üstümde denenmiş bi yöntem boşanmak üzereyken aşk yaşamaya başladık
Konuşuyorum . Bana diyo bulmuştun bunuyorsun diyor. Bende etrafıma bakıyorum neden boyle bana üzülüyorum. Güzelimde eksik bazen bulamiyorum
Ya zaten bisey demiyorum . Ama diyebilir karım yorulmuş yapmış saygisizca davranmayim. Uykum var diyebilir .uyandirmisim bağırıyor saçma sapan sözler .yine bisey demiyorum ama ilgisiz gun boyu iste hic aramıyor. Ya bi yere gidiyoruz sonradan haberim oluyor . İnan konusuyorumda. Ben büyüm diyor . Ben de diyorum davranış ve ya hareket ne yapayım bazen arkadaslarımın kocalarını görüyorum . Kocalar eslerinden cok çekiniyor bende diyorum benimki neden boyleher insan farklıdır.6 yıldır evliymişsiniz,adam kahvaltı yerine uyumayı tercih edeiyor demek ki..mesela eşimde sever sabh uykusunu..biz de oğlumla erken kalkarız.cumartesi bırakıyorum uyusun,pazar kaldırıyorum ailece kahvaltı edelim diye..orta yol mesele yani..
Basliktada anlaşıldığı gibi kızlar. Esimin gözü benden baskasını görmesin . Beni sevsin . Beni arasın beni özlesin. Hep ben ben olayım :) bana yardımcı olurmusunuz . Ne yapayım . Kendime nasıl bağlarım . Unutmadan soyliyeyim esim bunların tersi
7 yılın içindeyim Bıktım biliyormusun . Ilgileniyorum herseyi Altan alıyorum . Kendimde eksiklik arıyorum. Eksik varsa duzeltiyoorum. Hep hayatımda esim ama hic ben yokum. Ne yapacağımı bilmiyorumKaç yıllık evlisiniz ?
Çocuk var mı? Nek dar ilgili biraz aydınlatırsanız yardımcı olamaya çalışırız
Zaten cok evcimenim.bundan dolayı üzülüyorum .boyle bırsey yokkı
bırını kendıne baglamak ???
onun senı sevesı varsa yururken bıraktıgın esıntıyı bıle sever
sen temız ol , evını kendını ıhmal etme varsa cocuk en dogru yetıstırmeye bak sakin ol yeterlı ustune dusen bu bence
7 yılın içindeyim Bıktım biliyormusun . Ilgileniyorum herseyi Altan alıyorum . Kendimde eksiklik arıyorum. Eksik varsa duzeltiyoorum. Hep hayatımda esim ama hic ben yokum. Ne yapacağımı bilmiyorum
7 yılın içindeyim Bıktım biliyormusun . Ilgileniyorum herseyi Altan alıyorum . Kendimde eksiklik arıyorum. Eksik varsa duzeltiyoorum. Hep hayatımda esim ama hic ben yokum. Ne yapacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?