Eşimi nasıl kendime bağlarım

sorunu bilmeden ne yazalım şimdi??eve m gelmiyor,ilgisiz mi,cinsel sorununuz mu var,aileler mi sorun ne bileyim binlerce şey var...
Bıktım biliyormusun . Ilgileniyorum herseyi Altan alıyorum . Kendimde eksiklik arıyorum. Eksik varsa duzeltiyoorum. Hep hayatımda esim ama hic ben yokum. Ne yapacağımı bilmiyorum

boyle bırsey yokkı
bırını kendıne baglamak ???
onun senı sevesı varsa yururken bıraktıgın esıntıyı bıle sever
sen temız ol , evını kendını ıhmal etme varsa cocuk en dogru yetıstırmeye bak sakin ol yeterlı ustune dusen bu bence

Bıktım biliyormusun . Ilgileniyorum herseyi Altan alıyorum . Kendimde eksiklik arıyorum. Eksik varsa duzeltiyoorum. Hep hayatımda esim ama hic ben yokum. Ne yapacağımı bilmiyorum

Tamam soru cevap gidelim..

1.) Kaç yıllık evlisiniz? Ve nasıl evlendiniz?

Görücü usulü mü, aşk evliliği mi?

öncelikle kimse eşin çocuğun da olsa hayatının merkezi olmamalı bana göre..sen kendini sever mutlu olursan insanlar da snein yanında mutlu huzurlu olurlar...
eşin senin hayatın ama sen onun hayatı değilsin,sorununuz bu ise,önce kendini düzeltmen gerekir.
çalışıyor musun,çocuk var mı?

Hımm öküz gibi biraz.

Sen onu kendine bağlamak yerine bi konuşmayı denesen.
Konuşuyorum . Bana diyo bulmuştun bunuyorsun diyor. Bende etrafıma bakıyorum neden boyle bana üzülüyorum. Güzelimde eksik bazen bulamiyorum

Ev
ev hanimiyim. Çalışmıyorum . 7 yıla girecek daha esime saygısızlık yapmamisim. Cok evcimenim. Evimi cocuğumu esimi seviyorum . Ama karşılık olmayınca bazen üzülüyorum ne yapayim

Ev

ev hanimiyim. Çalışmıyorum . 7 yıla girecek daha esime saygısızlık yapmamisim. Cok evcimenim. Evimi cocuğumu esimi seviyorum . Ama karşılık olmayınca bazen üzülüyorum ne yapayim
peki tahminlerle gideyim o zaman.siz hayatınızı eşinize ve çocuklarınıza adadınız..başka bir uğraşınız arkadaş dostunuz ,hobiniz vs yok..bu yüzden adama sarıyorsunuz devamlı..ondan da haliyle bu ilgiyi bulamayınca depresyona giriyorsunuz...doğru muyum???
bir de adam çalışıyor,sosyal dost canlısı bir insan..???

Kaç yıllık evlisiniz ?
Çocuk var mı? Nek dar ilgili biraz aydınlatırsanız yardımcı olamaya çalışırız

Ya zaten bisey demiyorum . Ama diyebilir karım yorulmuş yapmış saygisizca davranmayim. Uykum var diyebilir .uyandirmisim bağırıyor saçma sapan sözler .yine bisey demiyorum ama ilgisiz gun boyu iste hic aramıyor. Ya bi yere gidiyoruz sonradan haberim oluyor . İnan konusuyorumda. Ben büyüm diyor . Ben de diyorum davranış ve ya hareket ne yapayım bazen arkadaslarımın kocalarını görüyorum . Kocalar eslerinden cok çekiniyor bende diyorum benimki neden boyle

Eşinizin hayatında sadece siz olamazsınız,ailesini unutmayın lütfen.

Kaç yıllık evlisiniz ?
Çocuk var mı? Nek dar ilgili biraz aydınlatırsanız yardımcı olamaya çalışırız
7 yılın içindeyim Bıktım biliyormusun . Ilgileniyorum herseyi Altan alıyorum . Kendimde eksiklik arıyorum. Eksik varsa duzeltiyoorum. Hep hayatımda esim ama hic ben yokum. Ne yapacağımı bilmiyorum

Ne kadar bıkmışsınız her cevap ta bıktım biliyomusunuz demişsiniz yani ve her soruya aynı cevap...insan insanin aynasıdır ve eşlerinizi kendiniz şekillendireceksiniz diye de bi laf vardır siz ozen göstrrin ve kime karşı ilursa olsun sevginin ilgininde fazlasu bunaltir belkide siz adamı bunalttinizda ondan aramiyor size

Zaten cok evcimenim.bundan dolayı üzülüyorum .

7 yılın içindeyim Bıktım biliyormusun . Ilgileniyorum herseyi Altan alıyorum . Kendimde eksiklik arıyorum. Eksik varsa duzeltiyoorum. Hep hayatımda esim ama hic ben yokum. Ne yapacağımı bilmiyorum

Gerçekten zordur canım , ama hani kendinin bir uğraşı olmalı ki onu fazla gün içerisinde aklına getirmezsin. Şu ayrı birşey sen Seviyorsun eşini bu çok güzel ama eşin tamamen duygularını dile getiremeyen bir tip. Yıllardır böyleyse biraz zor değişebilir. Şunu unutma yatak odası muhabbetini herzaman güçlü tut , bir yerden sıkıntın varsa oradan olmasın asla.

Sizin sorununuz da bu, sizin hayatınızda sadece eşiniz var.... Eşinize odaklanmış öyle bekliyorsunuz. Kendinize meşgale bulun, okuyun, kurslara gidin, gezin, arkadaş çevreniz olsun vs vs...Evde oturup eşim arasın diye mi bekliyorsunuz bütün gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…