• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi polise versem mi?

Yurtdışındaydınız yanlış hatırlamıyorsam..
Bildiğim kadarı ile yurtdışında kadınlara çok fazla önem veriyorlar..
Yerinizde olsam,1 dakika bile beklemem,hemen polise şikayet edip aileme dönmenin yollarını ararım.gamyoncuiremsu

laleye katılıyorum canım
ara polisi,hatta ceza bile alır
en azından para cezası,eskiden öyleydi şimdi nedir durum bilmiyorum ama ara polisi

Bişi dicem çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama sana hava limanında süpriz olmasın.

Babadan izin kağıdı yoksa çocuğu başka bir ülkeye götürmen yasak diye biliyorum. Yani bu konuyu araştırmadan sakın yola koyulma sonra geri dönüşüde olmaz. :teselli:

sağolun arkadaşlar yorumlarınız için..ama içim öyle buruk ki ben ne hayallerle evlenmiştim nelere razı olmuştum onun için 2 sene 20 metre kare evde oturdum ne rezillikler çektim ne doğru düzgün eşyam vardı ne bişey..3 ay önce yeni eve çıkmıştık biraz daha büyük..yeni eşyalar aldık..tabi türkiye evleri gibi değil ama..şimdi bütün herşey içimde kaldı..diyorum bidaha evlenirsem ki evlenmeyi düşünmüyorum bunca şeyden sonra..o zaman da hiç kıymetim olmayacak..adım dul kadın olacak..bunda da bişey görmedim..off mahvolmuş bi hayat işte..

sağolun arkadaşlar yorumlarınız için..ama içim öyle buruk ki ben ne hayallerle evlenmiştim nelere razı olmuştum onun için 2 sene 20 metre kare evde oturdum ne rezillikler çektim ne doğru düzgün eşyam vardı ne bişey..3 ay önce yeni eve çıkmıştık biraz daha büyük..yeni eşyalar aldık..tabi türkiye evleri gibi değil ama..şimdi bütün herşey içimde kaldı..diyorum bidaha evlenirsem ki evlenmeyi düşünmüyorum bunca şeyden sonra..o zaman da hiç kıymetim olmayacak..adım dul kadın olacak..bunda da bişey görmedim..off mahvolmuş bi hayat işte..

Arkadasim sen kendini dul kadin diye adlandirirsan karsindaki insanlarda seni öyle görür, ne demek dul kadina deger verilmez, biz suna bekar diyelim olurmuyerimseniben

Suanda cok karamsar düsünüyorsun, normal yani bütün yasadiklarindan sonra, ileride evlenirmi bosandim diye bana kötü davranirlarmi düsünme canim.....

Önce hayatini düzene sok, bundan daha kötü bir hayatin seni beklemediginede adim gibi eminim

Khena arkadasim afganistanda yasamiyor arkadasimiz, avrupa ülkelerinde öyle izin kagidi filan gerekmiyor, bende oglumla tr ye izine gittim hatta oglumun soyismiyle benim soyismim bile ayriydi kimsede bise sormadi, haaa su var eger babasi durumu fark ederde polise oglumu tr ye kaciriyor derse tabiki polis müdahele eder.....

Bü yüzden chicek arkadas herseye planli yapman gerekiyor, iyice arastirmadan adim atma, sonra bebisinden olursun allah korusun...
Suanda sana nasil tavsiyeler verecegimide bilmiyorum iyice düsünmek lazimCADIARZU

sakin oyle dusunme dul olmak ayip mi gunah mi namussuzluk mu sen degerli bir kadinsin ki bak ne cilelere katlanmisin birde o adama evlat dogurmussun gun dogmadan neler dogar Allah ne guzel evler nasip eder unutma evi ev yapan esyasi degil icindeki sevgi saygidir esin gibi biriyle sarayda bile olsan bos sana cehennemi yasatir uzulme Allah senin kalbine gore versin

chicek, burada o kadar yazildi cizildi. Ne yaptin diye merak ettim. Odaya kilitlemistin kendini en son. esin koltukta yatiyordu. 2 haftalik bir kagit isinden bahsediyordun. Ne oldu?

Arkadasin pek birsey yapmaya niyeti yokkkk.....hala o evde o sahisla durabiliyorsan bravo diyorum artik....

kalma artık o evde..bu kadar şeyi ne sana yapmaya hakkı var nede sen çekeceksin..kışın uçak parası dediğin nedir ki..adam vermiyorsa annen göndersin bir miktar...uçak biletini al..hatta annen rezervasyon yaptırsın,uçak parasını ödesin,zamanı geldiğinde çık git...nedir bu böyle yaaaaa

bak haytim bende yurtdisinda kaliyorum oncelikle kadin siginma evine falan gitmene gerek yok madem sana eziyet ediyor öncelikle o evden gidince evin kilidini deyistir ve onu eve koyma haliyle bir erkek olarak kapiyi kirmaya kalkacaktir ozaman ara polisi beni tehtit ediyor dövüyor hayatimdan endise ediyorum de ona ilk önce hicbirsey yapmazla r uyari alir eve yaklasmama cezasi alir tekrar eve yaklasmaya kalktiginda bukez tutuklanir hemde cocugun var bütün haklar senin elinde kendini ezdirme asla canim

chicek, burada o kadar yazildi cizildi. Ne yaptin diye merak ettim. Odaya kilitlemistin kendini en son. esin koltukta yatiyordu. 2 haftalik bir kagit isinden bahsediyordun. Ne oldu?

yazilip cilmezse daha neyicin burda herkez konu aciyor :uhm:
bende herkez herkezin avukatligini yapmak zorundami merak ettim.

ah canım ya..neler gelmiş başına bi an önce kurtar kendini.polisi falan arama bence gidene kadar..allah muhafaza bu sefer sana zarar da verebilir..dönmenin yollarını ara canım..allah
yardımcın olsun

yazilip cilmezse daha neyicin burda herkez konu aciyor :uhm:
bende herkez herkezin avukatligini yapmak zorundami merak ettim.

Arkadasim, konuyu okudun mu? Chicek'in diger meselelelerini biliyor musun? ne icin yazdigimi biliyor musun da ATLADIN boyle?-tatlicadiarzu-

Bu chicek'in kacinci konusu. Hepimiz kendisinin ne kadar zor durumda oldugunu ve herseyin kendi elinde oldugunu haftalardir anlattik. Ama olay bugune kadar geldi. Onun icin bugune kadar yazildi cizildi dedim. Ayrica da o kadar kafa patlattigimiz bir konunun sonucunun ne oldugunu bilmek hakkimiz. bilmem anlatabildin mi? :kahve:

iyiyiz teşekkürler..o günden sonra pek bişey olmadı..zaten pek görmedik de birbirimizi..hallettim işlerimi de..cumartesi gidiyorum bilet aldım ama haberi yok..

Canim ya surada cumartesiye ne kaldi. inan Tum kk,nin kalbi seninle cumartesi gunu. insallah yeni tertemiz bir hayata adim atiyorsun. ailen arkanda. O psikopati tamamen gecmise gomup tertemiz basla. Allah yardimcin olsun.

hadi inşallah tr ye gelişin senin yeniden doğuşun olur.
ama evli gözüküyorsun bu da senin için yine uğraştırıcı bi iş.
keşke yarım kalmış bir iş bırakmasaydın orda.
bütün bağlantını kesip gelebilseydin
gerçi çocuğunuz da var nasıl kesebileceksin ki tüm bağlantıyı
ne diyim Allah yardımcın olur inşallah

cnm allah yardımcın olsun bütün iyilikler seninle olsun a.s.

cumartesiye bişey kalmadı iyi yaa çok sevindim. inşallah aradığın huzuru mutluluğu türkiyede ömrünün sonuna kadar yaşarsın. senin türkiyeye geldiğini öğrendiği anı çok merak ediyorum eşinin. acaba napıcak?

kafasını duvardan duvara vurur pişmanlıktan ölür ölür dirilir mumla arasın :kızgın:

seninde mutluluk ve huzur yanında olsun a.s.

Back
X