• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi rahat bırakmayan sapkın arkadaşları..

Eşinizi onlara karşı mahcup etmişsiniz. Eşiniz demeliydi "hanım görüyor, kızıyor doğru değil bu tarz videolar. Ben evliyim, eşim tabikide arada görüyor mesajlarımı. Gruba falan almayın beni" diye.

Eşinizi onlara karşı mahcup etmişsiniz. Eşiniz demeliydi "hanım görüyor, kızıyor doğru değil bu tarz videolar. Ben evliyim, eşim tabikide arada görüyor mesajlarımı. Gruba falan almayın beni" diye.
Evet ya çok ayıp oldu bende o sinirle fevri davranıyorum hep.. keşke aramasaydım bide ben arada ziyaret ediyordum eşimi şimdi nasıl gidicem..

Evet ya çok ayıp oldu bende o sinirle fevri davranıyorum hep.. keşke aramasaydım bide ben arada ziyaret ediyordum eşimi şimdi nasıl gidicem..
Siz gidersiniz eğer karşı tarafta utanma varsa o kişinin yüzü kızarır sizi görünce. Ama eşinizi iş arkadaşları tiye alıp alttan alttan laf çarparlar diye düşündüm o_O

Ama yaptığınız eşinize ayıp olmuş.
Onun arkadaşı, o ayarlamalı seviyeyi.
Bir de sessize alsın grupları gece dıtdıt insan sinir olur tabi.
Grupta konuşulanlar eşinize hitap etmiyorsa gruptan çıksın.
Zaten o gün almışlar gruba ondada bana yakalandılar eşimde saklamadı hiç. Bendede sinirler tavan yaptı tabi.. çok ayıp ettim :(

çooook iyi yapmışsınnn ohhhhh :KK15:
Haketmiş bunu.. Allah aşkına eşiniz aramanıza nasıl izin verdi.. Bu bile büyük bir güven..
Artık yüzsüz, eşinizle görüşmese yeri var. İnşallah koparlar...:KK53:

Tebriklerrrrr :)

Siz gidersiniz eğer karşı tarafta utanma varsa o kişinin yüzü kızarır sizi görünce. Ama eşinizi iş arkadaşları tiye alıp alttan alttan laf çarparlar diye düşündüm o_O
Evet bide o yönü var ama eşim ağır adamdır sanmam dalga geçeceklerini eşim müsade etmez yani.. ciddidir biraz

çooook iyi yapmışsınnn ohhhhh :KK15:
Haketmiş bunu.. Allah aşkına eşiniz aramanıza nasıl izin verdi.. Bu bile büyük bir güven..
Artık yüzsüz, eşinizle görüşmese yeri var. İnşallah koparlar...:KK53:

Tebriklerrrrr :)
Ayy güldürdün beni ya Allahta seni güldürsün.. valla daha da eşimle muhattap olmaz heralde yada be bileyim yüzsüzler belkide hiç takmamıştır beni.

Ooo çok sert olmuş. Eşinin velisi gibi davranmışsın. Valla ben olsam hızımı alamaz bana sövüp sayan arkadaşımın eşine gider dava açardım. Sonucunda bir şey çıkmazdı ama uğraştırırdım. Direkt muhattap olmadığım biri bana ne hakla hakaret edebilir?
Ben paylaşımlarımı arkadaşımın göreceği mecrada yapıyorsam o pylaşımların kendi çevresinde kime ulaştığından da arkadaşım sorumlu.
Yaptığın ayıptan öte suç.

Eşimi yoldan çıkaracaklar diye korkuyorum vallahi bide mesai falan yapıyolar bazen.
Sen tavrini koymussun. Esinde ciddi bi tavir koyarsa koselerine cekilirler. Ama bu videolari izlemek zaten gunah. Kendileri gunah isliyo bide insanlarida buna suruklemek istiyolar. Ne tuaf

Zaten o gün almışlar gruba ondada bana yakalandılar eşimde saklamadı hiç. Bendede sinirler tavan yaptı tabi.. çok ayıp ettim :KK43:

Ayıbınız eşinize olmuş, o densiz kişilere değil asla. Siz eşinizin velisi değilsiniz ki, bu davranış kabul edilemez. Aynı şeyi kendi eşimin bana yaptığını düşünemiyorum.

Agzina saglik iyi yapmissin pisman olma. Evli barkli haliyle bu videolari gondermeye utanmiyor da sen aradigin icin mi utanacaksin?

Karsilastiginizda da gayet soguk olun. Selami bile zorla verirdim bu adama ben. Terbiyesiz sapik. Iyi olmis aradigin. Haddini bilsin it.

Ooo çok sert olmuş. Eşinin velisi gibi davranmışsın. Valla ben olsam hızımı alamaz bana sövüp sayan arkadaşımın eşine gider dava açardım. Sonucunda bir şey çıkmazdı ama uğraştırırdım. Direkt muhattap olmadığım biri bana ne hakla hakaret edebilir?
Ben paylaşımlarımı arkadaşımın göreceği mecrada yapıyorsam o pylaşımların kendi çevresinde kime ulaştığından da arkadaşım sorumlu.
Yaptığın ayıptan öte suç.
Eşimin kaç kere uyarmasına rağmen ısrarla video gönderen kişi ne yapmış oluyor peki suç mu işlemiş oluyo ayıp mı etmiş oluyo.

Ayıbınız eşinize olmuş, o densiz kişilere değil asla. Siz eşinizin velisi değilsiniz ki, bu davranış kabul edilemez. Aynı şeyi kendi eşimin bana yaptığını düşünemiyorum.
Evet bende çok pişman oldum eşimede söyledim. Oda ayıp ettin niye hemen aradın dedi ben bidaha söylerdim sen niye karışıyosun dedi haklı olarak.

Eşimin kaç kere uyarmasına rağmen ısrarla video gönderen kişi ne yapmış oluyor peki suç mu işlemiş oluyo ayıp mı etmiş oluyo.
Ayıp etmiş oluyor. Ama sen tanımadığın birini arayıp hakaret ederek suç işlemiş oluyoesun. Engellemek bir tıka bakar. Bugün gruba dahil ettiler, çıkamadım vs falan bahane değil. Senin rahatsızlığını umursayan biri direkt çıkar gruptan. Ama eşinin gözünü yeterince korkutamamışsın demek ki umursamaz davranmış.
Tüm bu tutumlar bana ters orası ayrı. Ben eşimin tekefonuna müdahale etmem. Arkadaşlarına da etmem. Herkes kendinden ve sınırlarından sorumludur.

Evet bide o yönü var ama eşim ağır adamdır sanmam dalga geçeceklerini eşim müsade etmez yani.. ciddidir biraz
O zamaan eşiniz onları biraz sert dille uyarsınlar bidaha gruba dahil etmesinler. Eşiniz biliyor dimi o kişiye telefonda sert çıktığınızı. Biliyor ve kızmadıysa size zaten sorun değil. Önemli olan eşinizin ne düşündüğü

Back
X