- 10 Mayıs 2014
- 4.885
- 5.509
- 358
- 32
Evet bende gördüm az önce başka konularda varmış.bu kaçıncı konu ya
herkesin arkadaşı sapık galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende gördüm az önce başka konularda varmış.bu kaçıncı konu ya
herkesin arkadaşı sapık galiba
Evet ya çok ayıp oldu bende o sinirle fevri davranıyorum hep.. keşke aramasaydım bide ben arada ziyaret ediyordum eşimi şimdi nasıl gidicem..Eşinizi onlara karşı mahcup etmişsiniz. Eşiniz demeliydi "hanım görüyor, kızıyor doğru değil bu tarz videolar. Ben evliyim, eşim tabikide arada görüyor mesajlarımı. Gruba falan almayın beni" diye.
Sonucta mesajla video atiyolar. Ama is yerindede surekli bu muhabbetler donuyordur. Esin tavir koysun onlara.Numara silse nolcakki aynı işyerinde yan yanalar.
Siz gidersiniz eğer karşı tarafta utanma varsa o kişinin yüzü kızarır sizi görünce. Ama eşinizi iş arkadaşları tiye alıp alttan alttan laf çarparlar diye düşündümEvet ya çok ayıp oldu bende o sinirle fevri davranıyorum hep.. keşke aramasaydım bide ben arada ziyaret ediyordum eşimi şimdi nasıl gidicem..
Zaten o gün almışlar gruba ondada bana yakalandılar eşimde saklamadı hiç. Bendede sinirler tavan yaptı tabi.. çok ayıp ettimAma yaptığınız eşinize ayıp olmuş.
Onun arkadaşı, o ayarlamalı seviyeyi.
Bir de sessize alsın grupları gece dıtdıt insan sinir olur tabi.
Grupta konuşulanlar eşinize hitap etmiyorsa gruptan çıksın.
Evet bide o yönü var ama eşim ağır adamdır sanmam dalga geçeceklerini eşim müsade etmez yani.. ciddidir birazSiz gidersiniz eğer karşı tarafta utanma varsa o kişinin yüzü kızarır sizi görünce. Ama eşinizi iş arkadaşları tiye alıp alttan alttan laf çarparlar diye düşündüm![]()
Ayy güldürdün beni ya Allahta seni güldürsün.. valla daha da eşimle muhattap olmaz heralde yada be bileyim yüzsüzler belkide hiç takmamıştır beni.çooook iyi yapmışsınnn ohhhhh
Haketmiş bunu.. Allah aşkına eşiniz aramanıza nasıl izin verdi.. Bu bile büyük bir güven..
Artık yüzsüz, eşinizle görüşmese yeri var. İnşallah koparlar...
Tebriklerrrrr :)
Eşimi yoldan çıkaracaklar diye korkuyorum vallahi bide mesai falan yapıyolar bazen.Sonucta mesajla video atiyolar. Ama is yerindede surekli bu muhabbetler donuyordur. Esin tavir koysun onlara.
Sen tavrini koymussun. Esinde ciddi bi tavir koyarsa koselerine cekilirler. Ama bu videolari izlemek zaten gunah. Kendileri gunah isliyo bide insanlarida buna suruklemek istiyolar. Ne tuafEşimi yoldan çıkaracaklar diye korkuyorum vallahi bide mesai falan yapıyolar bazen.
Zaten o gün almışlar gruba ondada bana yakalandılar eşimde saklamadı hiç. Bendede sinirler tavan yaptı tabi.. çok ayıp ettim![]()
Eşimin kaç kere uyarmasına rağmen ısrarla video gönderen kişi ne yapmış oluyor peki suç mu işlemiş oluyo ayıp mı etmiş oluyo.Ooo çok sert olmuş. Eşinin velisi gibi davranmışsın. Valla ben olsam hızımı alamaz bana sövüp sayan arkadaşımın eşine gider dava açardım. Sonucunda bir şey çıkmazdı ama uğraştırırdım. Direkt muhattap olmadığım biri bana ne hakla hakaret edebilir?
Ben paylaşımlarımı arkadaşımın göreceği mecrada yapıyorsam o pylaşımların kendi çevresinde kime ulaştığından da arkadaşım sorumlu.
Yaptığın ayıptan öte suç.
Evet bende çok pişman oldum eşimede söyledim. Oda ayıp ettin niye hemen aradın dedi ben bidaha söylerdim sen niye karışıyosun dedi haklı olarak.Ayıbınız eşinize olmuş, o densiz kişilere değil asla. Siz eşinizin velisi değilsiniz ki, bu davranış kabul edilemez. Aynı şeyi kendi eşimin bana yaptığını düşünemiyorum.
Ayıp etmiş oluyor. Ama sen tanımadığın birini arayıp hakaret ederek suç işlemiş oluyoesun. Engellemek bir tıka bakar. Bugün gruba dahil ettiler, çıkamadım vs falan bahane değil. Senin rahatsızlığını umursayan biri direkt çıkar gruptan. Ama eşinin gözünü yeterince korkutamamışsın demek ki umursamaz davranmış.Eşimin kaç kere uyarmasına rağmen ısrarla video gönderen kişi ne yapmış oluyor peki suç mu işlemiş oluyo ayıp mı etmiş oluyo.
O zamaan eşiniz onları biraz sert dille uyarsınlar bidaha gruba dahil etmesinler. Eşiniz biliyor dimi o kişiye telefonda sert çıktığınızı. Biliyor ve kızmadıysa size zaten sorun değil. Önemli olan eşinizin ne düşündüğüEvet bide o yönü var ama eşim ağır adamdır sanmam dalga geçeceklerini eşim müsade etmez yani.. ciddidir biraz