Eşimi reddettim ?

Kırıldığımı anlardı önceden umursardi ama şimdi ya anlamıyor yada gönül almak istemiyor

2 ayda bir 3 günlük 11 kişiyi yatıya almayı kabul etmek köleliktir kusura bakmayın.Sizi iyice eşek bellemişler semer vurmaya devam edecekler buna siz izin vermişsiniz çünkü.
Başka şehirden geldikleri için böyle oluyor

Başka şehirden geldikleri için böyle oluyor
Başka şehirse başka şehir ne münasebet ya.Kabul etmeyecektiniz eşiniz de tepenize çıkmış sorumlusu sizsiniz şimdi hiç erkekler şöyle böyle diye şikayet etmeyin

Ne kadar da seviyor olsaniz 2 ayda bir 11 kisiyi 3 gun agirlamak fazla degil mi?
Gordugum kadariyla 1 yas bebeginiz de var
Caniniza deger verin azcik
Mesela esinizin bu suratini milad olarak kullanin ve bundan sonra yatili misafir falan da kabul etmiyorum bitti bu is diyin

Başka şehirse başka şehir ne münasebet ya.Kabul etmeyecektiniz eşiniz de tepenize çıkmış sorumlusu sizsiniz şimdi hiç erkekler şöyle böyle diye şikayet etmeyin
Vallahi haklısınız kendim ettim kendim buldum hesabı oldu

Kimsenin sustuğu yok evime gelen misafirin yanında kavga etmem ayıptır misafir üstüne alınır. Ona yengem tepki gösterdi sadece kuzeni ile ne saçmalıyorsun gayet güzel olmuş vs diye
size yönelik eleştirim olmadı yanlış anlamışsınız genel olarak herkes böyle farklı olan azdır isyan ettim ben de :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…