kızlar ben geçen yazmıştım ben doğum yatım ve 4. gün eşim bana eski eşini unutamadığını ala ona aşık olduunu söyledi demiştim. ben çok dşündüm aylardırda eşimi gözlemliyorum evet o günden sonra çok tartıştık ben eşime karşı soğuk oldum hala da bazen öyleyim o sözler aklıma gedikçe eşimden uzaklaşıyorum bunun farkında...bana açıklaması beni kızdırmak için söylediğini söyledi fakat ben inanmıyorum..hala eski eşini sevdiğini biliyorum istemeyerek boşanmışlar ama benim iç suçum yok madem unutmadı neden benimle evlendi işte ben bu soruları eşim soramadım bu konuyu konuşmak istiyorum ama konuşamıyorum kendime hakim olamamaktan korkuyorum..ama eşimi aylardır gözlemliyorum bana ve oğlumuza karşı inanılmaz iyi bir dediğim iki yapmıyor oğlumuzun geleceğini düşünüyor bu beni anne olarak tabi ki mutlu ediyor ama kesinlikle kalbimin kırıklığını geçirmiyor belki hiç geçmeyecek ama ben boşanmamaya karar verdim yuvamı dağıtmayacağım oğlum için yapacağım bunu şayet bukadar ilgili bir baba olmasaydı kesin boşanırdım ama ben oğlum için yapamam çok düşündüm anne babası boşanan çocukların çoğu problemli belki çok büyük sorumluluk büyük bir üzüntünün altına giriyorum ama anneler beni anlayacaktır.. şunu da iyi biliyorum kalbinde geçekten eski eşini seviyorsa ben ne yapabilirim ki zorla kendimi sevdiremem zorla bana aşık ol diyemem.. şunuda bliyorum eşim suçluu kalbinde başkası varken benimle evlenmemeliydi bunun için onu asla affetmeyecğim. bnim düşüncelerim bunlar kızlar belki aranızda bana kızanlar olacak bende biliyorum ama oğlumu düşünmek zorundayım. o anne ve babasıyla aynı evde büyümeli..düşüncelerinizi okumak isterim arkadaşlar çok sağolun...