eşimi ruhen affettim ama kalben affedemiyorum :(

pikmeysh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
18
8
3
36
kızlar ben geçen yazmıştım ben doğum yatım ve 4. gün eşim bana eski eşini unutamadığını ala ona aşık olduunu söyledi demiştim. ben çok dşündüm aylardırda eşimi gözlemliyorum evet o günden sonra çok tartıştık ben eşime karşı soğuk oldum hala da bazen öyleyim o sözler aklıma gedikçe eşimden uzaklaşıyorum bunun farkında...bana açıklaması beni kızdırmak için söylediğini söyledi fakat ben inanmıyorum..hala eski eşini sevdiğini biliyorum istemeyerek boşanmışlar ama benim iç suçum yok madem unutmadı neden benimle evlendi işte ben bu soruları eşim soramadım bu konuyu konuşmak istiyorum ama konuşamıyorum kendime hakim olamamaktan korkuyorum..ama eşimi aylardır gözlemliyorum bana ve oğlumuza karşı inanılmaz iyi bir dediğim iki yapmıyor oğlumuzun geleceğini düşünüyor bu beni anne olarak tabi ki mutlu ediyor ama kesinlikle kalbimin kırıklığını geçirmiyor belki hiç geçmeyecek ama ben boşanmamaya karar verdim yuvamı dağıtmayacağım oğlum için yapacağım bunu şayet bukadar ilgili bir baba olmasaydı kesin boşanırdım ama ben oğlum için yapamam çok düşündüm anne babası boşanan çocukların çoğu problemli belki çok büyük sorumluluk büyük bir üzüntünün altına giriyorum ama anneler beni anlayacaktır.. şunu da iyi biliyorum kalbinde geçekten eski eşini seviyorsa ben ne yapabilirim ki zorla kendimi sevdiremem zorla bana aşık ol diyemem.. şunuda bliyorum eşim suçluu kalbinde başkası varken benimle evlenmemeliydi bunun için onu asla affetmeyecğim. bnim düşüncelerim bunlar kızlar belki aranızda bana kızanlar olacak bende biliyorum ama oğlumu düşünmek zorundayım. o anne ve babasıyla aynı evde büyümeli..düşüncelerinizi okumak isterim arkadaşlar çok sağolun...

Boşanmayacaksanız hiç bu olayı deşmeyin. Belki oğlunuzla birlikte o kadını da gerçekten zihninden silme sürecine girmiştir. Tekrar tekrak hatırlatıp, aklına sokmayın.

Evlenmeden once de size asik degilmis ki, o zaman anlamadiniz mi durumu ?

Seven/sevmeyen insan anlasiliyor, insan kalbinin yalansiz dolansiz bir kosesinde karsidaki asik mi degil mi biliyor zaten. Adam sizi seviyorum dese de, kandirsa da aslinda kendinizi kandirmissiniz. Kimse kimseyi kandirmiyor aslinda, insan kendini kandiriyor. Soylediginiz gibi, zorla sevdiremezsiniz, evliliginiz mutsuzsa kendi dusen aglamaz diyorum.

Ote yandan ben sizin yerinizde olsam ben de evliligimi cocugum icin surdururdum, dediginiz gibi cocugun iyiligi icin.

ne desem bırsey cıkacak gıbı belkı eşın soyledıgı kelımenın ne kadar yanlıs oldugunu anlamıstır ve duzeltmeye calısıyordur evet agır kelımeler ınsanı cok yaralar ama bırak duzeltmeye calıssın bencede evladın ıcın yuvanıda yıkma bıraz daha gozlemle duzelıyor mu yoksa gercekten soyledıgı gıbı eskı esnımı dusunuyor sana sogukmu bak bakalım bekle tabıkı bırını zorle sevdıremezsın zorla kalbıne kedını koyamazsın ama suan ıyı ıse duzeltmeye calısıyordur gıbı gelıyor bana

kızlar ben geçen yazmıştım ben doğum yatım ve 4. gün eşim bana eski eşini unutamadığını ala ona aşık olduunu söyledi demiştim. ben çok dşündüm aylardırda eşimi gözlemliyorum evet o günden sonra çok tartıştık ben eşime karşı soğuk oldum hala da bazen öyleyim o sözler aklıma gedikçe eşimden uzaklaşıyorum bunun farkında...bana açıklaması beni kızdırmak için söylediğini söyledi fakat ben inanmıyorum..hala eski eşini sevdiğini biliyorum istemeyerek boşanmışlar ama benim iç suçum yok madem unutmadı neden benimle evlendi işte ben bu soruları eşim soramadım bu konuyu konuşmak istiyorum ama konuşamıyorum kendime hakim olamamaktan korkuyorum..ama eşimi aylardır gözlemliyorum bana ve oğlumuza karşı inanılmaz iyi bir dediğim iki yapmıyor oğlumuzun geleceğini düşünüyor bu beni anne olarak tabi ki mutlu ediyor ama kesinlikle kalbimin kırıklığını geçirmiyor belki hiç geçmeyecek ama ben boşanmamaya karar verdim yuvamı dağıtmayacağım oğlum için yapacağım bunu şayet bukadar ilgili bir baba olmasaydı kesin boşanırdım ama ben oğlum için yapamam çok düşündüm anne babası boşanan çocukların çoğu problemli belki çok büyük sorumluluk büyük bir üzüntünün altına giriyorum ama anneler beni anlayacaktır.. şunu da iyi biliyorum kalbinde geçekten eski eşini seviyorsa ben ne yapabilirim ki zorla kendimi sevdiremem zorla bana aşık ol diyemem.. şunuda bliyorum eşim suçluu kalbinde başkası varken benimle evlenmemeliydi bunun için onu asla affetmeyecğim. bnim düşüncelerim bunlar kızlar belki aranızda bana kızanlar olacak bende biliyorum ama oğlumu düşünmek zorundayım. o anne ve babasıyla aynı evde büyümeli..düşüncelerinizi okumak isterim arkadaşlar çok sağolun...

ruhen değil mantıken affetmişsin..
zira kalple ruh aynı şeyi söyler herzaman..
madem boşanmayacaksınız, kendinize ciddi bir söz verin ve yepyeni bir hayata adım adın..
yoksa iki taraflı yıpranırsınız...

çok zor bir karar. çok zor..
ne desem diyorum empati yapamıyorum cidden..
bu adamla aynı evde..
ama çocuk var..
hisler yanıltmaz canım ama keskin sirke küpüne zarar.

İlk cumlenizi şokla okudum
Ne demek hala ona aşık?
Umarim gercekten kizdirmak icin falan soylemistir.s

Böyle bir şey kolay affedilir değil zaten. Ben olsam ne unuturdum ne de unuttururdum. E haliyle evliliğimiz biterdi...

bence de hiç açmayın bu konuyu ona bidaha
hatta sizde ona eskisinden daha iyi davranın
öle her istediğinde canınızı yakabileceğini düşünmesin.

Yaşadıklarınızı öncelikle Allah kimsenin başına vermesin.
Evet boşanan çocukların çiftleri genelde problemli olabilir.
Ama birbirini sevmeyen anne babanın çocuğu olmak daha kötü bir çocuk için bence..
Sevgisizlik en büyük ceza bir çocuğa siz ayrı ayrı onu çok sevseniz de birbirinizi sevmedikçe.

Rabbim karar verdiğiniz yolda yanınızda olsun inşallah.
Eşinizin bi bosluk anında size yaptığı saygısızlık gerçekte çok kırıcı. Ama sonraki davranislari ailesine sahip çıkmaya çalışan bir adam profili çiziyor.
Verdiğiniz karar çok güçlü bir kadının verebileceği bir karar, umarım bir gün kırginliklariniz da icimizi acitmayacak kadar azalır, eşiniz ve bebeginizle mutlu olun.

bir kadın için çok zor bir durum ama artık siz sadece bir eş değil aynı zamanda bir annesiniz..çok doğru bir karar vermişsiniz bence, eşiniz size ve oğlunuza gayet iyi davranıyormuş demek ki size karşıda tamamen boş değil e zaten çocuğunun annesisiniz illaki ayrı bir yeriniz var eşinizde...bu arada yine olgun düşüncenizi de takdir ediyorum çok haklısınız zorla onun kalbine hükmedemezsiniz zamana bırakın..Allah yardımcınız olsun..

Merhaba:) ne kadar zor olsada aklinizdan silip atin unutun... Belki komik olcak ama o nun söyledigi sözleri bir kagida yazin sonra yakin külleriyle yok olsun ... Rahatlayin kizginlik aninda caninizi yakmak icin demis öyledirde birdaha böyle bir kelime size demez pisman olmustur... Coooook mutlu olun güzel günler sizin olsun daha cok güzle günleriniz olsun :) güzel düsünmek güzel enerji getirir :))))

O cümleyi hiççç duymamışsınız gibi davranın. Kendiniz buna inanmasanız bile eşiniz bunu böyle bilsin..
Güle güle büyütün bebeğinizi Allah ömürlü etsin inşalllah..

Al bir erkeğin daha hıyarlığı:KK34:
Çocuğunla mutlu olmaya bak, kim olsa yerinde hazmedemez ve bunun karşısında sakın kalamaz. Boşanmak istemiyorsan o sana 3adım geliyorsa sende 1adım git yoksa böyle de bir ömür geçmez.

Bu konu içinize kocamaaann bi yara izi olarak işlemiş -kim olsa unutamaz orası kesin. Boşanın ya da boşanmayın da demem, hayatınızla ilgili kararları alma özgürlüğünüz var. Ancak şunu düşünün. Anne babası ayrıldığı için psikolojik bazı konularda sıkıntı yaşayarak büyüyen bi çocuk yetiştirmek mi zor? Yoksa içinizde unutamadığınız,sizi hergün acabalarla acıtan bu konuyu sineye çekmeye çalışarak yürüttüğünüz soğuk evliliğinize tanık olan bi çocuğu yetiştirmek mi? Evet anneyle babanın birlikte olarak büyüttüğü çocuğun dünyası daha bi başkadır, fakat çocuklar en çoookkk huzursuz ve mutsuz bi ortamda büyüdükleri zaman kalıcı psikolojik travmalar yaşarlar. Bunu da bi ömür unutmayın. Allah yardımcınız olsun...

Cok yanlis dusunuyosun , Bosanan ciftlerin cocuklari sorunlu felan degil .

Aksine huzursuz mutsuz bir ortamda buyuyen cocuklar sorunlu oluyor ..

Esinize gelince , soyledigi lafin affi telafesi asla yok .
Boyle birsey kabul edilir gibi degil.

Siz suan bosanmak istemediginizi soyluyosun , ama o laf zehir gibi beyninizi kurcalayacak ..

Eger bosanmayacaksan kapat konuyu , ama kendini yiyip bittireceksen , ozaman iyi dusun..

Back
X