Canıım benim çok zor şeyler yaşamışsın. Allah sabır versin...Tek söylemek istediğim şey boşanmış çiftlerin çocukları sorunlu olur demişsin. Doğru söylemişsin ama şunu atlamışsın. Boşanmamış, ama sorunlu evliliği olan çiftlerin çocukları da sorunlu olur. Hatta daha da sorunlu olur. Bende onlardan biriyim. Hergünüm keşke boşansalar diyerek geçti. Erkek arkadaşım boşanmış bir evliliğin çocuğu, inan benden çok daha normal. Ve bana hak veriyor bu konuda. Anne babanın ayrı olması elbet zor ama anne babayı sürekli kavga ederken, birbirlerinden nefret ederlerken, birbirlerine kötü davranıp kötü sözler söylerken, birbirlerine şiddet uygularken görmek bana kalırsa hepsinden zor. Geçmişim bu yüzden yara bere dolu. Evlilikten korkuyorum annemle babam gibi olurum diye.. İnşallah verdiğin kararlar seni pişman etmez ama açıkçası senin yerinde olsam ben yapamazdım, sürdüremezdim. Böyle bir cümleyi kabullenemezdim. Ne diyim gerçekten Allah yardımcın olsun. Hiç suçsuz yere yaşadıklarını haketmişsin, üzüldüm...