eşimi ruhen affettim ama kalben affedemiyorum :(

kızlar ben geçen yazmıştım ben doğum yatım ve 4. gün eşim bana eski eşini unutamadığını ala ona aşık olduunu söyledi demiştim. ben çok dşündüm aylardırda eşimi gözlemliyorum evet o günden sonra çok tartıştık ben eşime karşı soğuk oldum hala da bazen öyleyim o sözler aklıma gedikçe eşimden uzaklaşıyorum bunun farkında...bana açıklaması beni kızdırmak için söylediğini söyledi fakat ben inanmıyorum..hala eski eşini sevdiğini biliyorum istemeyerek boşanmışlar ama benim iç suçum yok madem unutmadı neden benimle evlendi işte ben bu soruları eşim soramadım bu konuyu konuşmak istiyorum ama konuşamıyorum kendime hakim olamamaktan korkuyorum..ama eşimi aylardır gözlemliyorum bana ve oğlumuza karşı inanılmaz iyi bir dediğim iki yapmıyor oğlumuzun geleceğini düşünüyor bu beni anne olarak tabi ki mutlu ediyor ama kesinlikle kalbimin kırıklığını geçirmiyor belki hiç geçmeyecek ama ben boşanmamaya karar verdim yuvamı dağıtmayacağım oğlum için yapacağım bunu şayet bukadar ilgili bir baba olmasaydı kesin boşanırdım ama ben oğlum için yapamam çok düşündüm anne babası boşanan çocukların çoğu problemli belki çok büyük sorumluluk büyük bir üzüntünün altına giriyorum ama anneler beni anlayacaktır.. şunu da iyi biliyorum kalbinde geçekten eski eşini seviyorsa ben ne yapabilirim ki zorla kendimi sevdiremem zorla bana aşık ol diyemem.. şunuda bliyorum eşim suçluu kalbinde başkası varken benimle evlenmemeliydi bunun için onu asla affetmeyecğim. bnim düşüncelerim bunlar kızlar belki aranızda bana kızanlar olacak bende biliyorum ama oğlumu düşünmek zorundayım. o anne ve babasıyla aynı evde büyümeli..düşüncelerinizi okumak isterim arkadaşlar çok sağolun...
Belkide cidden kızdırmak için yazmıştır bazen bnde sırf eşimi kızdırmak için aslında hiç düşünmediğim şeyleri ona söyleyebiliyorum

kızlar ben geçen yazmıştım ben doğum yatım ve 4. gün eşim bana eski eşini unutamadığını ala ona aşık olduunu söyledi demiştim. ben çok dşündüm aylardırda eşimi gözlemliyorum evet o günden sonra çok tartıştık ben eşime karşı soğuk oldum hala da bazen öyleyim o sözler aklıma gedikçe eşimden uzaklaşıyorum bunun farkında...bana açıklaması beni kızdırmak için söylediğini söyledi fakat ben inanmıyorum..hala eski eşini sevdiğini biliyorum istemeyerek boşanmışlar ama benim iç suçum yok madem unutmadı neden benimle evlendi işte ben bu soruları eşim soramadım bu konuyu konuşmak istiyorum ama konuşamıyorum kendime hakim olamamaktan korkuyorum..ama eşimi aylardır gözlemliyorum bana ve oğlumuza karşı inanılmaz iyi bir dediğim iki yapmıyor oğlumuzun geleceğini düşünüyor bu beni anne olarak tabi ki mutlu ediyor ama kesinlikle kalbimin kırıklığını geçirmiyor belki hiç geçmeyecek ama ben boşanmamaya karar verdim yuvamı dağıtmayacağım oğlum için yapacağım bunu şayet bukadar ilgili bir baba olmasaydı kesin boşanırdım ama ben oğlum için yapamam çok düşündüm anne babası boşanan çocukların çoğu problemli belki çok büyük sorumluluk büyük bir üzüntünün altına giriyorum ama anneler beni anlayacaktır.. şunu da iyi biliyorum kalbinde geçekten eski eşini seviyorsa ben ne yapabilirim ki zorla kendimi sevdiremem zorla bana aşık ol diyemem.. şunuda bliyorum eşim suçluu kalbinde başkası varken benimle evlenmemeliydi bunun için onu asla affetmeyecğim. bnim düşüncelerim bunlar kızlar belki aranızda bana kızanlar olacak bende biliyorum ama oğlumu düşünmek zorundayım. o anne ve babasıyla aynı evde büyümeli..düşüncelerinizi okumak isterim arkadaşlar çok sağolun...
bence su an icin dogry karar bu canim.. Allah hayirli etsin kararini ve yuregine ferahlik versin.. kolay degil bosanmak, ben cocuk olmadigi halde nasil zorlandim.. son care olmali bosanma.. biraz bekle bakalim, devam et.. yalniz sunu bil, devam karari aldiysan konuyu kapatacaksin ve gundeme getirmeyeceksin, yoksa duzelecegi varsa da duzelmez..

Ilaki eşimle konuşmam lazım diyorsan ve kendi bildiğin için de '..kendime hakim olamamaktan korkuyorum ..' diyorsan bence bi mektup Yaz.. eşine içine dök..

Çok zor..ama ben sanırım boşanırdım..

Sen madem boşanmayacaksın..ozaman bunu hiçbir zaman gündeme getirmeyeceksin..
Umarım kocan gerçekten unutur onu ve mutlu olursunuz

Canıım benim çok zor şeyler yaşamışsın. Allah sabır versin...Tek söylemek istediğim şey boşanmış çiftlerin çocukları sorunlu olur demişsin. Doğru söylemişsin ama şunu atlamışsın. Boşanmamış, ama sorunlu evliliği olan çiftlerin çocukları da sorunlu olur. Hatta daha da sorunlu olur. Bende onlardan biriyim. Hergünüm keşke boşansalar diyerek geçti. Erkek arkadaşım boşanmış bir evliliğin çocuğu, inan benden çok daha normal. Ve bana hak veriyor bu konuda. Anne babanın ayrı olması elbet zor ama anne babayı sürekli kavga ederken, birbirlerinden nefret ederlerken, birbirlerine kötü davranıp kötü sözler söylerken, birbirlerine şiddet uygularken görmek bana kalırsa hepsinden zor. Geçmişim bu yüzden yara bere dolu. Evlilikten korkuyorum annemle babam gibi olurum diye.. İnşallah verdiğin kararlar seni pişman etmez ama açıkçası senin yerinde olsam ben yapamazdım, sürdüremezdim. Böyle bir cümleyi kabullenemezdim. Ne diyim gerçekten Allah yardımcın olsun. Hiç suçsuz yere yaşadıklarını haketmişsin, üzüldüm...

daha yeni doğum yapmışsın moralini bozma zaten hassas bi dönemdesin. size iyi davrandığını söylüyorsun eger sizi sevmese iyi davranamaz. hiç açma konuyu

Siz mutlu değilsiniz çocuğunuzu bu ortamda mı büyütmek istiyorsunuz,gerçekten ayrılmak istedğinize inanmıyorum,huzur daha önemli bu durumda zerre huzur olmayacak sizde

valla ben olsam ki yaptım bunu,ben de aşık olunacak kadınım ömrümü senin uğruna heba edemem der boşanırdım,eminsem tabi

Tabii ki boşanmayı düşünme. Ve bir süre bu konuyu acmayın bence. Bırak akışına.

Hayır tatlım aksi bir şey söyledigini demiyorum. Sadece "umarım" diyoruz ya bazen. Söyledigim şu ki maalesef ummadık taş baş yarıyor
Maalesef oyle :( guvenip de sonradan boyle biseyle karsilasnca insan yikilir.. Konu sahibinin yeni cocugu olmus biraz yumusak konusmaya calismistm :(

Baskalarinin hatalarini unutmak bazen onlara degil ama kendimize yaptigimiz en buyuk iyilik olur. Onun icin bence en mantikli karari vermişin. Ama bundan sonra o anı unutmayıp sürekli zihninde yaşatırsan mutsuz olacak sen olursun. Ve unutma ki mutsuz bir anne hicbir zaman cocuguna % 100 verimli olamaz. Eşinin gerçekten pişman olduğuna kanaat getirdiğine göre unut olanları ve onunla da iyi ol bence. Hem belki bu olay ona bir ders bir dönüm noktası olur ve ailesinden başka kimseden fayda olmadığını anlar.

Back
X