• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi sevemiyorum tavsiye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmeden hamile kalan kadınlar hep aynısınız. İstemeden hamile kalırsınız, hepiniz kürtaja karşısınız aynı zamanda hepinizin evliliğide sorunlu oluyor. Özetle hepsiniz bilinçli hamile kaldığınız için duygusal senaryo yazıp bu senaryoları kürtaj olmamak için insanların aldır sözlerine karşı zırh olarak kullanıyorsunuz. Hep aynı hep.
Aşkıım ben zırh olarak kullanmış mıyım bi yazdığım yorumlara bak olanı yazdım sadece kız ne halt yediysem ben yedim hata bendeyse bende mevzum hata kimde değil bundan sonra ne olacakta

Doktora gitmediğimi nerden biliyorsunuz?
Adet günümden çok önce öğrendim mesela
Karnımdakinin döllenmeden itibaren geçirdiği tüm süreçleri gün gün bilimsel olarak bildiğimi de yazmıyorum mesela
Ayrıca gelecek yorumları tahmin ettiğim için de “akademik” kısmı belirtmek istedim evde oturduktan sonra benim için o akademik kısmın da hiçbir önemi yok çünkü
O halde tedaviyle hamile kaldiniz, her aşamasını bildiginize gore?

Aşkıım ben zırh olarak kullanmış mıyım bi yazdığım yorumlara bak olanı yazdım sadece kız ne halt yediysem ben yedim hata bendeyse bende mevzum hata kimde değil bundan sonra ne olacakta

Sizde iyi biliyorsunuz ki gittiği yere kadar çocuk bahanesine sığınarak devam edeceksiniz.

Yok aşkım vakti var henüz karar veremem kestirip atmak istemiyorum çabasını görüyorum yoksa yalnızla çok alışkınım kendime yetebilirim yani
Arkadaşım sevdiğimiz adamlarla bile evlilik çok zor sevmediğin adamla ve çocukla nasıl olacak bu iş sence?

Evlilik motivasyonunuz neydi?
Güçlü bi karakteri vardı. Günümüzde karşılaştığımız kendine güveni olmayan diğer kısımdan farklıydı. Kendini geliştirmiş bi karakterdi bana yansıttığı bu arada. Çok bilinmeyen bi kitap hakkında bile konuşabiliyorduk. Ailesini tanıyordum yakından yetişme tarzını biliyordum.

Aslında kararınızı da vermişsiniz kendiniz. Belirsizlikten nefret ediyorum ama belirsiz hayat biçimi vazgeçilmezim diyorsunuz.

Kaç aylık hamilesiniz bebeği aldırıp boşanın yeni bir sayfa açın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X