- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi eylemkaya84
-
Böyle insanı çıldırtan sorular neden ad soyad şeklinde üyelik alınarak açılıyor. O ad soyad size ait değilse gerçek sahibini zan altında bırakmaya kadar gidebilir düşünmüyor musunuz.9 yıllık evliyim.severek evlendik.kıyamıyoruz da birbirimize.ama yıpratıcı süreçler oldu.bebek çalışmaları ailevi durumlar vs çok yıprattı.yoruldum ve biraz istemsz monotonlaştı evlilik.onu gerçekten seviyorum onunla yaşlnmk istyrum ama bazı şeyler vardır istemsiz hoşuna gider.iş ortamım çok ii.arkadaş grubu vs..sürekli grupça etkinlkler vs.biraz da o zor dönemlerden sonra aklım dağılsın istedim.eşim dey aynı.brz akışına bıraktık.
samimi arkadaşlarımla takıldıkça giyim kuşam saç vs değişikllk oldu bende istemsz 1 yıldır.ben de brz özenmeye başladım etek topuk vs.takıldığım grupta hoş da bi çocuk var ama yakın sayılan arkadaşım onunla norml samimi dost gibi.iç içeler.ama çocuk brz bnmle ilgilnmeye çalışıyo 2 aydır.bakışları yakalıyorum oturup kalkarken yürürken.anlar ya insan.arkadaşım da anlıyo gibi hatta içsel tepkisini anlıyorum.çocuk çok düzgün serseri değil hoş biri istemsz beğenilmk gzl duygu sadece bu hoşuma gidiyor ama en ufak şans vermemeye çalışıyorum davranışla.aklım kaysın istemiyorum da.ortamdan çıkmak da istemiyorum.ne yapayım
9 yıllık evliyim.severek evlendik.kıyamıyoruz da birbirimize.ama yıpratıcı süreçler oldu.bebek çalışmaları ailevi durumlar vs çok yıprattı.yoruldum ve biraz istemsz monotonlaştı evlilik.onu gerçekten seviyorum onunla yaşlnmk istyrum ama bazı şeyler vardır istemsiz hoşuna gider.iş ortamım çok ii.arkadaş grubu vs..sürekli grupça etkinlkler vs.biraz da o zor dönemlerden sonra aklım dağılsın istedim.eşim dey aynı.brz akışına bıraktık.
samimi arkadaşlarımla takıldıkça giyim kuşam saç vs değişikllk oldu bende istemsz 1 yıldır.ben de brz özenmeye başladım etek topuk vs.takıldığım grupta hoş da bi çocuk var ama yakın sayılan arkadaşım onunla norml samimi dost gibi.iç içeler.ama çocuk brz bnmle ilgilnmeye çalışıyo 2 aydır.bakışları yakalıyorum oturup kalkarken yürürken.anlar ya insan.arkadaşım da anlıyo gibi hatta içsel tepkisini anlıyorum.çocuk çok düzgün serseri değil hoş biri istemsz beğenilmk gzl duygu sadece bu hoşuma gidiyor ama en ufak şans vermemeye çalışıyorum davranışla.aklım kaysın istemiyorum da.ortamdan çıkmak da istemiyorum.ne yapayım
onu yapacak olsam elli defa yaşar burda kalkıp akıl ister gibi yazmazdım.eşimi nerde kötülemişim.iyi oku.bişeyin peşinde olsam 9 yıldır beklemezdim.ayrıca açık kapı bırakmadığımı ve ötelediğimi söyledim.sadece başlığı yanlış yazdığımı anladım bu kadar yazılınca.aklım kaymaması için akıl istemek için yazdım.iş ortamnda zaten aynı ortamdayız.tamamen kesmeli miyim bunun derdindeyim.dediğin şweyin peşinde olsam niyetini anladığım kişiyle o dediğini yaşamaz mıydımBal gibi de hoşlanmışsınız çocuktan. Eşinizi başta kötü anlatıp kendinizi temize çekmeye çalışıyosunuz bide yetmezmiş gibi evli bi kadına kötü gözle bakan bi adamıda övüyosunuz. Sonrada iş ortamını bahane ediyosunuz. Siz söyleyin neyin peşindeymişsiniz ben gayette açık yazdığımı düşünüyorum.
eee masum mu hissediyorsun kendini ?hoşlanıyorum dmedim
ne alaka.bunu yapanlar mı var hakikaten.Böyle insanı çıldırtan sorular neden ad soyad şeklinde üyelik alınarak açılıyor. O ad soyad size ait değilse gerçek sahibini zan altında bırakmaya kadar gidebilir düşünmüyor musunuz.
ben niyeti farklı kişi olsam yaşadığım sıkıntılardan hemen sonra bişy yaşamak ister 2 yıl beklemem.9 yıllık evliyim asla bunu düşünmek aklımın ucundan bile geçmedi.bi ortamda olan bi durumu anlattım.bu durumdan kaçtığımı söyledim etkilenmk istemiyorum dedim.ve sadece içsel bi hoşnutluk dedim.bu çok kişinin yaşadığı şeydir yaşamak istediği için değil.herkesin başına gelebilir evet doğru olmasa da.eee masum mu hissediyorsun kendini ?
onu yapacak olsam elli defa yaşar burda kalkıp akıl ister gibi yazmazdım.eşimi nerde kötülemişim.iyi oku.bişeyin peşinde olsam 9 yıldır beklemezdim.ayrıca açık kapı bırakmadığımı ve ötelediğimi söyledim.sadece başlığı yanlış yazdığımı anladım bu kadar yazılınca.aklım kaymaması için akıl istemek için yazdım.iş ortamnda zaten aynı ortamdayız.tamamen kesmeli miyim bunun derdindeyim.dediğin şweyin peşinde olsam niyetini anladığım kişiyle o dediğini yaşamaz mıydım
Yazmazsam çatlarım affedin. Ünlü harflerinize zeval mi geldi ??Bşnın. Bu da bi çşt aldtm çnkü.
ne?Kocana hissettiği niz şey sevgi değil sevgi olsa duramazsınız..o adama hissetiğiniz şey beğenilmekten hoşlanmak değil bağıra bağıra s.x bak yerinizde duramıyorsun konular acıyorsun..
Yazmazsam çatlarım affedin. Ünlü harflerinize zeval mi geldi ??
Yazarken beni afakanlar bastı. Okuyanlardan özür dilerim.
Ne yapacaksın boşanacaksın!9 yıllık evliyim.severek evlendik.kıyamıyoruz da birbirimize.ama yıpratıcı süreçler oldu.bebek çalışmaları ailevi durumlar vs çok yıprattı.yoruldum ve biraz istemsz monotonlaştı evlilik.onu gerçekten seviyorum onunla yaşlnmk istyrum ama bazı şeyler vardır istemsiz hoşuna gider.iş ortamım çok ii.arkadaş grubu vs..sürekli grupça etkinlkler vs.biraz da o zor dönemlerden sonra aklım dağılsın istedim.eşim dey aynı.brz akışına bıraktık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?