eşimi seviyorum ama aklım mı kayıyo bilemiyorum.

Böyle insanı çıldırtan sorular neden ad soyad şeklinde üyelik alınarak açılıyor. O ad soyad size ait değilse gerçek sahibini zan altında bırakmaya kadar gidebilir düşünmüyor musunuz.

Şu yazıdaki hıcbır detay evlı olduğunuz kadar önem arz etmiyor. Siz evlısınız o kişi serseri olsa ne yazar düzgün olsa ne yazar.. Çok yalnış yapıyorsunuz çok.Birde kocami sevıyorum demeyın Allah aşkına boyle sevgi ol maz. Direk gidin kocanıza delikanlıca açıklayın ve boşanın söyleyemıyorsanızda bır sekilde boşanın yazık yazık ailelere.. Erkek olsun kadın olsun ıkı dk lık Hevesler uğruna yıkıyorsunuz yuvalarınızı.

onu yapacak olsam elli defa yaşar burda kalkıp akıl ister gibi yazmazdım.eşimi nerde kötülemişim.iyi oku.bişeyin peşinde olsam 9 yıldır beklemezdim.ayrıca açık kapı bırakmadığımı ve ötelediğimi söyledim.sadece başlığı yanlış yazdığımı anladım bu kadar yazılınca.aklım kaymaması için akıl istemek için yazdım.iş ortamnda zaten aynı ortamdayız.tamamen kesmeli miyim bunun derdindeyim.dediğin şweyin peşinde olsam niyetini anladığım kişiyle o dediğini yaşamaz mıydım

eee masum mu hissediyorsun kendini ?
ben niyeti farklı kişi olsam yaşadığım sıkıntılardan hemen sonra bişy yaşamak ister 2 yıl beklemem.9 yıllık evliyim asla bunu düşünmek aklımın ucundan bile geçmedi.bi ortamda olan bi durumu anlattım.bu durumdan kaçtığımı söyledim etkilenmk istemiyorum dedim.ve sadece içsel bi hoşnutluk dedim.bu çok kişinin yaşadığı şeydir yaşamak istediği için değil.herkesin başına gelebilir evet doğru olmasa da.

Acik adresinizi de verseydiniz oldu olacak.
Buradan beklentiniz nedir bu arada? Nasil bir yorum yardimci olabilir size? Vicdan rahatlatmak mi gunah cikartmak mi nedir yani?
Adami tarif edisiniz bile his odakli.
Yapacaginiz is belli yolunuzdan giderseniz. Akil vermeye gerek yok.

Kocana hissettiği niz şey sevgi değil sevgi olsa duramazsınız..o adama hissetiğiniz şey beğenilmekten hoşlanmak değil bağıra bağıra s.x bak yerinizde duramıyorsun konular acıyorsun..

Hala kendinizi nasıl savunabiliyosunuz. Burda herkes tepki göstererek size yanlışınızı anlatıyo bi okuyun size yazılan mesajları hala açıklamaya çalışıyosunuz, kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyosunuz pes doğrusu. Ben daha fazla yazmayacağım size. Sizi kendi fikirlerinizle başbaşa bırakıyorum.

kusura bakmayin da hadi diyelim onun boyle bakislari var hosunuza gitmesi cok ilginc.bide buraya konu acip vicdaninizi rahatlatmaya calisip normalmis gibi gostermek istiyorsunuz.degil kesinlikle normal degil

Ne yapacaksın boşanacaksın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…