eşimi seviyorum ama aklım mı kayıyo bilemiyorum.

Kocamı seviyorum, monotonlaştık, adamın ilgisi hoşuma gidiyor, aslında iyi bir, evli kadına ilgi duyacak kadar düşük karakterde oysa ki.

Ha birde arkadaş grubundan çıkmak istemiyorum. Liseli ergenler gibi grup sevdasıda nedir? Rahatsız eden bir durum varsa birarada olacağınız ortamlara girmezsiniz ama tabi ilgi sizin hoşunuza gittiği için bu bir seçenek değil.

Bu tarz ilişkilerden korunma ilkesi yaklaşmamaktır, öyle ayn ortamda durayım,ilgi hoşuma gitsin ama açık kapı bırakmayayım mümkün değil.

Boşanin.Kendinizi eşinizin yerine koyun ne düşünürsünüz.Aldatmak en büyük hakaret.Sevmiyosan ki anladığım kadarıyla sevmiyorsun bosan eşinin de fazla zamanını alma.Ayrica sizle ilgilenen cocuk anlattığınız kadar efendi olsaydı evli bir kadınla ilgilenmezdi.Evli olduğunuz için sadece ilişkiye girme amaçlı bile yaklaşıp ilgileniyor olabilir.Yuvayi dağıtmaya değer mi bilemem Ama bu zihniyetle evli kalmayın

Nasıl düzgün bir insan ki evli bir kadına göz koyuyor iki aydır. Bilemedim..

Kocanı sevsen aklın falan kaymaz ..

Reactions: 000
Evlendikten sonra tüm aktivitelere eşimle gideriz. Ne demek ayrı ayrı takılmak? Ben anlamadım, siz bence oturup bunu ciddi ciddi konusun eşinizle, sorununuz büyük!

Cocugun efendılıgınden sıze ne?
Bekar kızlar gibi, cocuk cok efendi sızce napayım gıbı olmus konu.

Allah akıl fikir versin. Yıprandık ettik bunlar bahane degıl. İnsanlar neler yasıyor bir bilseniz, bırakın etraftaki ilgiyi farketmeyı ilgiden hoslanmayı erkegın ne oldugunu unutuyor sorunlu Evlılıgın ıcındeyken.

Siz masallah herseyın farkındasınız.

Bahane degıl yani bunlar, "ha evlilikte kotu evreden gectın demek haklısın ozaman" diyecek insan cıkmaz burda sıze. Yorumları henuz okumadım.

Bosanın Kocanızdan.

Aklınız çoktan kaymış zaten. Geri dönülemez bir yolun eşiğinde olduğunuzu biliyorsunuz. Bu yolun heyecanı bir girdap gibi sizi içine çekiyor çünkü boşluktasınız. Hayatınızın hatasını yapmadan önce bir psikoloğa gidin. Eşinize olan duygularınızı tekrar gözden geçirin. Ne olursa olsun kimse aldatılmayı hak etmez.

evli kadınlara yan gözle bakan
aynı zamanda "serseri değil düzgün efendi ??"
şaka mısınız ?
evli kadına yürüyen bariz ahlaksizin önde gidenidir zaten..
sizin grubu bahane ederek buna çanak tutmanız da ayrı bir komedi..
eşinizi sevmiyorsunuz.
insan önce kendine dürüst olmalı ki başkasına da dürüst olabilsin..

O ne guzel cevaptir Ya Rab...

Herşey istemsiz oluyor desene çocuk dediğin kaç yaşında ya sen 9 yıllık evliysen çok küçük olamazsın sana asılan da çocuk olabilir mi ben ona takildim açıkçası

Nasıl hem çok sevip hem aklınız kayıyor anlamıyorum...
Bence sevginiz sizin dediğini kadar çok değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…