Eşim benle ilgili sıkıntılarını hep içine atmış yıllar boyu benden rahatsız olduğu şeyleri dile getirmemiş bunda yanlış yaptığını kabul ediyor zaten sonrası böyle oldu işte elle tutulur bir durum yok aslına bakarsanızSevgi denen ssy oyle birden bitmez. Ne oldu?
Amin inşAllahKolay olmayacak ama geçecek ki senin bir de evladın var yalnız değilsin. Gücün kuvvetin evladın olsun
Başka bir kadın var büyük ihtimalleEşim benle ilgili sıkıntılarını hep içine atmış yıllar boyu benden rahatsız olduğu şeyleri dile getirmemiş bunda yanlış yaptığını kabul ediyor zaten sonrası böyle oldu işte elle tutulur bir durum yok aslına bakarsanız
Madem seviyorsun niye bosaniyorsun.Merhabalar.
32 yaşındayım 10 yıllık evliyim 7 yılda flört dönemimiz oldu. eşimi çok seviyorum ama onun bana olan sevgisi 3 yıl önce bitti . O gün bugün öyle sür git yaşadık aynı evin içinde 2 arkadaş gibi 8 yaşında bir evladımız var. Şimdi 3 aydır ayrıldı eşim evden boşanma davası açıyoruz . Başka biri yok bu kesin bilgi. Ama ben eşimi çok seviyorum depresyondayım psikologa gittim 1 kez daha yeni başladım yani devam da edicem. Ama sanki onu hiç unutamayacağım gibi hissediyorum geçer mi bu günler biter mi ona olan bu sevgim . Benim durumumu geçirmiş olanlar var mı aranızda . Şimdiden teşekkürler .
evladina tutunup yoluna bakmayi dene, tek tarafli sevgiyle ömrünü heba edecegine kendi düzenini hayatini kurarsinMerhabalar.
32 yaşındayım 10 yıllık evliyim 7 yılda flört dönemimiz oldu. eşimi çok seviyorum ama onun bana olan sevgisi 3 yıl önce bitti . O gün bugün öyle sür git yaşadık aynı evin içinde 2 arkadaş gibi 8 yaşında bir evladımız var. Şimdi 3 aydır ayrıldı eşim evden boşanma davası açıyoruz . Başka biri yok bu kesin bilgi. Ama ben eşimi çok seviyorum depresyondayım psikologa gittim 1 kez daha yeni başladım yani devam da edicem. Ama sanki onu hiç unutamayacağım gibi hissediyorum geçer mi bu günler biter mi ona olan bu sevgim . Benim durumumu geçirmiş olanlar var mı aranızda . Şimdiden teşekkürler .
Yahu tür erkeklere uyuz oluyorum. Belki ben farkında olmadan onu kırdım. Susup içine atmak yerine söylese de evlilikte kurtarılacak birşey varsa kurtarabilsek,Eşim benle ilgili sıkıntılarını hep içine atmış yıllar boyu benden rahatsız olduğu şeyleri dile getirmemiş bunda yanlış yaptığını kabul ediyor zaten sonrası böyle oldu işte elle tutulur bir durum yok aslına bakarsanız
3 yıldır yapmadığın kalmadı o defter kapanacak eşim ben kafama koydum bu işi bitiricem yaşayarak görücem diyo başka birşey demiyo .Seviyorsaniz nasil unutacaksiniz. Evliliginizi kurtarmak icin biseyler yaptinizmi
Allah a her dk şükrediyorum herşey için Rabbim e sığınıyorum tek isteğim unutmak içimden sevgiyi atmak hepsi buBelli ki bir şeyler olmuş eşinin nazarında ama yapacak bir şey yok. Kesin demişsin. Sevgilide olsa eşte olsa zor. Çocuğun varmış onu düşün kendini koyverme.
Ben şöyle düşünürdüm mesela yoldan geçen birine bakardım daraldığımda. Bir erkeğe, adama. Bu adamla evlendiğimi veya sevgili olduğumu düşünürdüm. Ona karşı sevgi, aşk yok. Çok zor olduğunu hissederdim. Karşı taraf içinde durum aynen öyle. Seni sevmiyor ve devam etse bile onun için çok kötü olacak. O yüzden düşünmemeye çalış. Daha 32 yaşında gencecik insansın.
MaalesefYahu tür erkeklere uyuz oluyorum. Belki ben farkında olmadan onu kırdım. Susup içine atmak yerine söylese de evlilikte kurtarılacak birşey varsa kurtarabilsek,
Allah a her dk şükrediyorum herşey için Rabbim e sığınıyorum tek isteğim unutmak içimden sevgiyi atmak hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?