Sevgisi bitmiş yavaş yavaş benle ilgili sıkıntılarını dile getirmemiş içine atmış sonrası bu. 3 yıl evet çok yıpratıcı oldu elimden geleni yaptım ama eşim hiç yaklaşmadı bana aynı evde aynı yatakta arkadaş gibiydik hep
Evet bende öyle düşünüyordum hep ama böyle olduğu sürece ben hep umut besliyorum ha döndü ha dönecek uzun uzun konuştuk onun boşanıp boşanmama gibi bir derdi yok hala bile bana boşanalım tamam dediğimizde bile sen yoluna ben yoluma demiyor nasip diyo Rabbim gösterecek herşeyin hayırlısı nı diyo bakıp yaşayıp görücez diyo. Ama noktalamazsak ta ben hep umut içinde bekliyor olucam
Tipik Türk erkeği işte ben çalıştım 1 yıl öncesine kadar dırdırından bıkmış o sorumsuz ben çok titiz . İnanın başka bir şey yokDile getirmediği sıkıntısı neymiş senle ilgili? Tamiri, çözümü olmayan neymiş bu kadar?
Yaptı yapmaz mı seni insan olarak seviyorum ama artık 3 yıldır düzelsin diye çok uğraştım ama sana karşı hislerim yok daha fazla uzamasın dediOnca senenin hatrina bi aciklama yapmadimi?? Neden evi terketti?
Okullar açılsın 1 yıl önce ayrıldığım işime geri dönücem yarım gün . Evet iş hayatı her zaman iyidirSanırım lise mezunusun yerinde olsam once su guzel havaları firsat bilir oğlumu alir 3 4 gun bi yerlerde kafa dinlerdim sonra ise girer farkli şeylerle mesgul olurdum eminim cok iyi gelecek is bulamam deme marketler magazalar avm ler vs lise mezunu ariyor hergun ilan görüyorum bu tarz nerde yasiyorsun
senle ilgili sıkıntılar neler biraz anlatabilirmisin.Eşim benle ilgili sıkıntılarını hep içine atmış yıllar boyu benden rahatsız olduğu şeyleri dile getirmemiş bunda yanlış yaptığını kabul ediyor zaten sonrası böyle oldu işte elle tutulur bir durum yok aslına bakarsanız
Gerizekalıya bak..sen onu postala asıl. Evlisiniz, bir evde yaşıyorsunuz 10 yıl, adam gibi ne derdi varsa söyleseymiş zamanında ve yerinde.Evet bende öyle düşünüyordum hep ama böyle olduğu sürece ben hep umut besliyorum ha döndü ha dönecek uzun uzun konuştuk onun boşanıp boşanmama gibi bir derdi yok hala bile bana boşanalım tamam dediğimizde bile sen yoluna ben yoluma demiyor nasip diyo Rabbim gösterecek herşeyin hayırlısı nı diyo bakıp yaşayıp görücez diyo. Ama noktalamazsak ta ben hep umut içinde bekliyor olucam
Hayırlısı hepimiz için Allah yardımcımız olsun.bizde 7 aydır ayrıyız.bekliyorum bende ama 1 aydır hiç ilgilenmiyorum inş kurtulur cnm senin yuvanda
Bu bana benim hikayemi hatırlattı. Benim eşimde aniden boşanmak istedi.seben olarak bu güne kadar onu çok yiprattigimi hep içine attığını söyledi. Aslında hayatında biri varmış ama hiç açık vermedi.hep beni eleştiriyorDu yok şöyle yaptın yok bunü söyledin bende sulak gibi kendimi suçluyorum.hayatında biri olduğunuda kimseye söylemiyor en yakınına bile.çünkü herkes boşanmanın zaten karşı çıkıyor birde kadın olduğunu duyarlarsa kimse onu desteklemiycek ama bana göre hiç bir erkek kendini garantiye almadan boşanma. Seninkinin hayatında da biri var ama kadın evli o yüzden biraraya gelemiyorlar.senide bu yüzden bu kadar zaman oyaladi
Başka bir kadın olma olasılığı %1000000.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?