Eşimi seviyorum ama boşanıyoruz

Sanırım lise mezunusun yerinde olsam once su guzel havaları firsat bilir oğlumu alir 3 4 gun bi yerlerde kafa dinlerdim sonra ise girer farkli şeylerle mesgul olurdum eminim cok iyi gelecek is bulamam deme marketler magazalar avm ler vs lise mezunu ariyor hergun ilan görüyorum bu tarz nerde yasiyorsun

canım birden bire sevgisinin bittiğini söyleyip senden her anlamda uzaklaşması başka birileri olabileceğini düşündürdü bana da, yoksa yani elle tutulur bir gerekçe yok. seninle alakalı dile getirmediği ne gibi sıkıntıları varmış ki böyle sevgisinin birden bire tükendiğini söylüyor? ve eşin sana apaçık haksızlık yapıyor, masum olduğu konusunda nasıl emin olabiliyorsun ki? bir sıkıntısı vardıysa da zamanında gelip seninle paylaşmalı, çözmek için çabalamalıydı... şımarıklık bu resmen.

Bu durumda ben de boşanmazdım....iyi de o umudu kocan kestirip atmayarak vermiş....öyle kolay mı canım istemiyor boşanalım...kendimi değil çocuğumu düşünür ayrılmazdım

çok ilginç yıllardır beraber oldugunuz adamın biranda sevgisinin bitmesi..

kaçan kovalanır bu hep böyle olmuştur akışına bırakın peşinde koşmayın daha fazla. benimde umudum yok bu evliliğe dair artık elle tutulur bi sebep yokken bu durumlara geldik bende hazemedemiyorum falan deyin çekilin kendi köşenize sizde.

Allah yardımcınız olsun.

Okullar açılsın 1 yıl önce ayrıldığım işime geri dönücem yarım gün . Evet iş hayatı her zaman iyidir

senle ilgili sıkıntılar neler biraz anlatabilirmisin.

Bazı yorum yapan arkadaşlar "eşinin birden bire sevgisi nasıl bitmiş" diye sormuş. Bana kalırsa öyle bir günde değişen yada biten bir şey yok. Zaman içerisinde eksilmiş duyguları eşinin sanırım. Çok acı evet ama, hep okuyoruz burada da, bunun erkeği kadını yok, sevgi ve arzu bitebiliyor işte bazen. Kimisi kendinden vazgeçip bu sevgisizlikle yaşayabiliyor kimi ise sevgi yoksa duramıyor kaçıyor işte.

Ben "sakın boşanma" fikirlerine katılmıyorum. Boşanan çiftlerin çocuklarının perişan olmasının sebebi ,eşlerin çekişmeleridir. Düşman olmadan ayrılabilmek zor iş. Bence uzatmayın, birbirinize en azından insan olarak saygınız ve sevginiz kalsın. Ortak bir çocuğunuz ve onun geleceğini düşünmek zorundasınız. Ve hiç bir acı ilk günkü gibi taze kalmıyor, yaşamadan konuşmak kolay geliyor mutlaka ama zamanla geçeceğini düşünmek ve dik durmak zorundasınız.

Sevgi mi alışkanlık mı? Eşinin hayatında başkası olmadığı konusunda bu kadar emin olma. 10 yıl düzenli yemek düzenli temizlik düzenli seks varken bir erkek birden niye hepsinden geçer? Ya sen çok kötü bir şey yaptın ya da sen kabullenmek istemeden de başka birisi var

Uzamasin demis saha ne desin. Allah sabir versin. Sizde onunla olumlu konusmayin bu evlilik hakkinda, erkekler maalesef hep ulasamadiklarini isterler ama biraz gec kalmissiniz gibi. Belki bur ihtimal degerinizi o zaman anlar, iyi davranin ama soguk ve mesafeli olun.
Ayrica ben olsam ayrilmazdim diyen arkadaslari pek anlayamiyorum, zorla onu bu evlilige baglayacak degilsiniz. Hem o mutsuzsa sizide mutlu edemezki, tabi bunu zamana birakmakda ancak size aci verir. Bosanmak icin adim atin bama sorarsaniz.

Zaten sana karşı o veya bu sebeple ; haklı / haksız bir soğukluk yaşıyor şu an . Yapmaya hakkı var mı yok mu bilemem , sonuçta çok çabalamış ve artık sizi sevmediğini hissetmişse ...

Neyse diyeceğim o ki , bir başka mesajda yazmışsın , tipik erkek modeli , dırdırımdan bıkmış vs diye . Hal böyle iken bir de ayrılma kararını yokuşa sürmen daha yıpratır sizi . Zaten bitmiş iyice bitirir .

3 aydır evde yok sanırım eşin , nerede yaşıyor şu an ?
Ve bu dönemde kızı ile ilişkisi , irtibatı nasıl ?

O göreceğiz , nasip dediği cümlenin altında , muhtemelen boşanmadan bir müddet ayrı yaşamak , deneyimleyerek görmek yatıyor ayrılığı . Baktı ki oluyor , sizsiz daha mutlu ... boşanalım diyecek . Yok olmuyor , daha boktan gidiyor , barışalım diyecek .

Evet kulağa çok bencilce geliyor . Ama aynı şartlar senin içinde geçerli . Son o dönem (çok uzun değil tabii ) bir bak bakalım , yeni düzen , iş , ev ... belki korktuğun gibi değil .

Bir müddet ayrılık , hani şu klasik ara verelim geyiği ... Evet saçmadır kulağa ama anlık kararlarla gemileri yakmaktan daha sağlıklıdır belki de .

Gerizekalıya bak..sen onu postala asıl. Evlisiniz, bir evde yaşıyorsunuz 10 yıl, adam gibi ne derdi varsa söyleseymiş zamanında ve yerinde.

Bence tek derdi yeni ufuklara açılmak. Aşk heyecan bitti, çocuk çocuk evin sorumluluğu var onun yerine; sizi bırakıp yeni maceralara atılsam daha mı iyi olur diye düşünmekte.

Bence ne yapın biliyor musunuz, bir süre hiç onunla ilgilenmeyip, onsuz mutlu olun. Gezin, tozun, kendinizde değişiklikler yapın, evde onun varlığını bile farketmiyor görünün. Siz kendinizle mutlu olmayı öğrenin iyice, o isterse dahil olsun. Yok hala acabalar peşinde ise, ben hayatıma yeni birini alabilirim diyerek verin eline tek yön bilet.

Bu bana benim hikayemi hatırlattı. Benim eşimde aniden boşanmak istedi.seben olarak bu güne kadar onu çok yiprattigimi hep içine attığını söyledi. Aslında hayatında biri varmış ama hiç açık vermedi.hep beni eleştiriyorDu yok şöyle yaptın yok bunü söyledin bende sulak gibi kendimi suçluyorum.hayatında biri olduğunuda kimseye söylemiyor en yakınına bile.çünkü herkes boşanmanın zaten karşı çıkıyor birde kadın olduğunu duyarlarsa kimse onu desteklemiycek ama bana göre hiç bir erkek kendini garantiye almadan boşanma. Seninkinin hayatında da biri var ama kadın evli o yüzden biraraya gelemiyorlar.senide bu yüzden bu kadar zaman oyaladi

sonra ne oldu peki?

Çok üzüldüm adına. Çocukluğunu, gençliğini vermişsin. Bir de dünyalar tatlısı evlat.. Daha ne verebilirsin ki?

Peki aileleriniz bu duruma ne diyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…