Eşimi seviyorum ama boşanıyoruz

Bi kizi baba evinden aliyorsun esin yapiyorsun cocuk yapiyorsun.yillar sonfa senden sogudum bodanmak istiyorum bu nasil bi mantiktir ya, biseyleri duzeltmeye calis be adam hakkin varmi seni seven karini bu hale getirmeye cozmeye calis ne bileyim. Allah yardimcin olsun canim

Tek taraf için sevgi bittiyse eğer sonrası çorap söküğü gibi.. her şey bitiyor zamanla kabullensende kabullenmesende. Çok üzgünüm . Rabbim yardımcınız olsun

Seviyorsan ayrilma...
Elle tutulur bir sebep bile yok.esinin simarikligi,laf agizdan bi kere ccikti cok bilmisligi.ayri takilin bir sure ama bosanma.zaman taniyin birbirinize dursuk yere bosanip cocugu uzmeyin.
Hani aldatma olur,siddet,kufur vs. Ozman eyv.ama boyle simarikca hadi bosaniyoruz cok bencilce.
Bosanma esin acsin isterse davayi sen boaanabiliyorsan bosan ben bosanmiyorum de:/

Evet bende öyle düşünüyordum hep ama böyle olduğu sürece ben hep umut besliyorum ha döndü ha dönecek uzun uzun konuştuk onun boşanıp boşanmama gibi bir derdi yok hala bile bana boşanalım tamam dediğimizde bile sen yoluna ben yoluma demiyor nasip diyo Rabbim gösterecek herşeyin hayırlısı nı diyo bakıp yaşayıp görücez diyo. Ama noktalamazsak ta ben hep umut içinde bekliyor olucam

Sen bir sakin ol.adam bosanalim bile demiyormus.birak kafasini bir toplasin arama seni merak etmesini sagla.
Karsisinda ezik durma nasilsa bana asik rahatligi olmasin kaybetme korkusu olsun ama hadi bosaanalim deme.
Umut biterse severken bu hazmetmek cok daha zor.bir sebebiniz bile yok ustelik.

Ben boşanmıyorum o beni boşuyor o beni istemiyor 3 yıldır aynı evde arkadaş gibiydik biz hiç yaklaşmadı bana
O seni istemiyorsa mevzu baska.
Ne diyeyim.
Allah akil fikir versin .
Bosanacaksa niye evleniyor bu adam cok merak ettim .
Hic evlenmeseymiş o zamn.
Bosanmis biri olarak cocuklara yazik oluyor.
Neden herkesin anne babasi beraberken bizimkiler babasiz.
Kader mi bu ?
Yoksa hayatin acimasizLigimi?

Sevgisi bitmiş yavaş yavaş benle ilgili sıkıntılarını dile getirmemiş içine atmış sonrası bu. 3 yıl evet çok yıpratıcı oldu elimden geleni yaptım ama eşim hiç yaklaşmadı bana aynı evde aynı yatakta arkadaş gibiydik hep

Tabiki de kader ne diyelim imtihan dünyası olan bizlere ve çocuklara oluyor işte

Tabiki de kader ne diyelim imtihan dünyası olan bizlere ve çocuklara oluyor işte
Kader evet .rabbim cocuklarimizin yuzunu guldursun ne diyelim.
Onlara kara gün yaşatmasin.
Bizim cektigimiz sikintilari cekmesinler.
Inan bosanmk zor..
Evlilik zor yasamak da zor .

Kader evet .rabbim cocuklarimizin yuzunu guldursun ne diyelim.
Onlara kara gün yaşatmasin.
Bizim cektigimiz sikintilari cekmesinler.
Inan bosanmk zor..
Evlilik zor yasamak da zor .
Zor evet çok zor heleki kalbin hala onun için atıyorsa bu daha da zor bir yanda kendine yanıyorsun bir yanda evladına dilinde babası hafta sonlarını iple çekiyor ama adamlar anlamıyo işte kıymet bilmiyo

Dile getirmediği sıkıntısı neymiş senle ilgili? Tamiri, çözümü olmayan neymiş bu kadar?

17 yil sonrasinda icinde biriktirse dahi bi anda tak diye bir cocuk varken ustelik?

Nasil eminsiniz bu kadar baska bir kadin olmadigina...

Allah sabir versin, zor hemde cok zor.

Esinizede akil fikir versin.

"Ölümdür yaşanan tek başına, aşk iki kişiliktir" der şair. Eşiniz aşkınızdan vazgeçmiş ve sebep ne olursa olsun artık tek başınızasınız. Mevzuyu uzatmak neticeyi çirkinleştirmekten başka bir şeye yaramaz. Varsa çocuklarınızın iyiliği için dost kalarak bitirmelisiniz.

Onca senenin hatrina bi aciklama yapmadimi?? Neden evi terketti?

Bence cok zor olcak esinizin ilerde evlendigini ne dusunurseniz daha da bi kotu olur Allah sabir versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…