Ben boşanmıyorum o beni boşuyor o beni istemiyor 3 yıldır aynı evde arkadaş gibiydik biz hiç yaklaşmadı banaMadem seviyorsun niye bosaniyorsun.
Yalan bence bu sevme hikayeleri..
Evet bende öyle düşünüyordum hep ama böyle olduğu sürece ben hep umut besliyorum ha döndü ha dönecek uzun uzun konuştuk onun boşanıp boşanmama gibi bir derdi yok hala bile bana boşanalım tamam dediğimizde bile sen yoluna ben yoluma demiyor nasip diyo Rabbim gösterecek herşeyin hayırlısı nı diyo bakıp yaşayıp görücez diyo. Ama noktalamazsak ta ben hep umut içinde bekliyor olucamSeviyorsan ayrilma...
Elle tutulur bir sebep bile yok.esinin simarikligi,laf agizdan bi kere ccikti cok bilmisligi.ayri takilin bir sure ama bosanma.zaman taniyin birbirinize dursuk yere bosanip cocugu uzmeyin.
Hani aldatma olur,siddet,kufur vs. Ozman eyv.ama boyle simarikca hadi bosaniyoruz cok bencilce.
Bosanma esin acsin isterse davayi sen boaanabiliyorsan bosan ben bosanmiyorum de:/
O benim herşeyim o olmasaydı ne yapardım şükürler olsun Rabbim e .Kolay olmayacak ama geçecek ki senin bir de evladın var yalnız değilsin. Gücün kuvvetin evladın olsun
Sen bir sakin ol.adam bosanalim bile demiyormus.birak kafasini bir toplasin arama seni merak etmesini sagla.Evet bende öyle düşünüyordum hep ama böyle olduğu sürece ben hep umut besliyorum ha döndü ha dönecek uzun uzun konuştuk onun boşanıp boşanmama gibi bir derdi yok hala bile bana boşanalım tamam dediğimizde bile sen yoluna ben yoluma demiyor nasip diyo Rabbim gösterecek herşeyin hayırlısı nı diyo bakıp yaşayıp görücez diyo. Ama noktalamazsak ta ben hep umut içinde bekliyor olucam
O seni istemiyorsa mevzu baska.Ben boşanmıyorum o beni boşuyor o beni istemiyor 3 yıldır aynı evde arkadaş gibiydik biz hiç yaklaşmadı bana
Aile terapistine de gittik 1 kez evden ayrılmadan 1 hafta önce ama kar etmedipsikologtan aile terapisi isteseniz.o gelmese bile size nasıl bir tavır almanız gerektiğini anlatır.
Sevgisi bitmiş yavaş yavaş benle ilgili sıkıntılarını dile getirmemiş içine atmış sonrası bu. 3 yıl evet çok yıpratıcı oldu elimden geleni yaptım ama eşim hiç yaklaşmadı bana aynı evde aynı yatakta arkadaş gibiydik hep3 yıl önce ne oldu? belli bir şey yokken şak diye biter mi sevgi? neden bu kadar uzun süre bir arada kaldınız peki? yıpratıcı olmalı o yüzden soruyorum. her şey yoluna girer emin olun. 3 ay diyorsunuz daha çok yeni, alışkanlık ta olmuştur sizde.
Tabiki de kader ne diyelim imtihan dünyası olan bizlere ve çocuklara oluyor işteO seni istemiyorsa mevzu baska.
Ne diyeyim.
Allah akil fikir versin .
Bosanacaksa niye evleniyor bu adam cok merak ettim .
Hic evlenmeseymiş o zamn.
Bosanmis biri olarak cocuklara yazik oluyor.
Neden herkesin anne babasi beraberken bizimkiler babasiz.
Kader mi bu ?
Yoksa hayatin acimasizLigimi?
Kader evet .rabbim cocuklarimizin yuzunu guldursun ne diyelim.Tabiki de kader ne diyelim imtihan dünyası olan bizlere ve çocuklara oluyor işte
Zor evet çok zor heleki kalbin hala onun için atıyorsa bu daha da zor bir yanda kendine yanıyorsun bir yanda evladına dilinde babası hafta sonlarını iple çekiyor ama adamlar anlamıyo işte kıymet bilmiyoKader evet .rabbim cocuklarimizin yuzunu guldursun ne diyelim.
Onlara kara gün yaşatmasin.
Bizim cektigimiz sikintilari cekmesinler.
Inan bosanmk zor..
Evlilik zor yasamak da zor .
Bence cok zor olcak esinizin ilerde evlendigini ne dusunurseniz daha da bi kotu olur Allah sabir versin..Merhabalar.
32 yaşındayım 10 yıllık evliyim 7 yılda flört dönemimiz oldu. eşimi çok seviyorum ama onun bana olan sevgisi 3 yıl önce bitti . O gün bugün öyle sür git yaşadık aynı evin içinde 2 arkadaş gibi 8 yaşında bir evladımız var. Şimdi 3 aydır ayrıldı eşim evden boşanma davası açıyoruz . Başka biri yok bu kesin bilgi. Ama ben eşimi çok seviyorum depresyondayım psikologa gittim 1 kez daha yeni başladım yani devam da edicem. Ama sanki onu hiç unutamayacağım gibi hissediyorum geçer mi bu günler biter mi ona olan bu sevgim . Benim durumumu geçirmiş olanlar var mı aranızda . Şimdiden teşekkürler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?