- 12 Ocak 2012
- 2.946
- 5.312
- 358
- Konu Sahibi fatmanur93
Sakın üreme. Kumarı zevk için oynamış. Bir de ona bağımlı olursa yandın. Hamile kalma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim izin vermezse anneme gidemem diyenleri okudum burada Malesef herkes özgür değil dedim sonra.Bir insan neden eşinin çalışmasını istemez?
Bir kadın, şayet kendi çalışmak istiyorsa eşinin çalışmasını istemiyor oluşunu nasıl kabul edip evinde oturur?
Seven insan bunu yapmaz. Eşini düşünür. İnsanlar artık çıkarına ters düşmediğin takdirde seviyor bir birini. İlk evliliğimde bu hatayı yapmıştım ve tüm altınlarımı ev alacağız diye eşime vermiştim. Sonuç evi babasının üzerine almışlar. Ben tabi o kadar güveniyorum ki sormak aklıma gelmemişti. Çok pişman oldum ama artık hiç kimseye güvenmiyorum. Şimdiki eşim birikimim olduğunu bilir ama ne kadar biriktirdiğimi bilmez mesela. Söylemem onadaBeni en anlayan kişi siz oldunuz sanırım diğer arkadaşlara da hak verdim . Düğündeki tüm takılarımı ne var ne yok hepsini eşime verdim borcumuz olmasın dedim ama ailesinin bu kadar ondan sürekli para aldıklarını bilmiyordum şuana kadar verdiğim takıların boşa gittiğini anladım . Eşim çok iyi bir insan beni seviyor ama bu şekilde yapmasını kaldıramıyorum geleceğimizi düşünmüyor.
Eşiniz sizi sindirmeye çalışıyor ki bazı şeylere itiraz etmeyesiniz. Sizi evin hizmetçisi olarak görüyor ki çalışmanızı ve ondan daha fazla para kazanmanızı istemiyor. Erkekler genelde seviye olarak kendinden üstün kadın görünce aşağılık kompleksi oluşur ve onu sindirmeye çalışır. Sadece kendini yetiştirmiş, aklı başında olan erkekler böyle kadınlarla gurur duyar.Bence eşinizle bütün rahatsız olduğunuz noktaları ve hissettiklerinizi konuşun. Çalışmak için izin istemeyin, çalışıcam deyin. Çünkü siz bir bireysiniz, kendi kararınızı kendiniz verin. Gölgeli kimlik yaşamayın. Eşinize duzelmedigi takdirde ayrılacağınızı kararlı bir şekilde söyleyin ve düzelme olmazsa terk edin gitsin. Kuzenim de sizinkine benzer durum yaşadı, hep düzeleceğini sandı, hatta düzelir diye onun aklina uyarak çocuk da yaptı ve çocuk 6 aylıkken baba evine döndü, psikolojisi bozuldu. Kızlar, kadınlar kendinizi ezdirmeyin, değmez.Beni kıskanıuor ve ben üni mezunuyum atik bi insanım bunu biliyor ve işe girmemi istemiyor kesinlikle gözün açılır falan diyor 1 yıldır dört duvar arasında yaşıyorum üstüne bide ailesiyle uğraşıyorum
Eşim çalışmamı istemiyor ne yaaa. Sahibin mi hayat arkadaşın mı. Hele birde okuduysan vah ki ne vah. Çalışmıyorsan sus köşende otur . iş için kocanın sözü bu kadar önemliyse ne yaparsa yapsın onlarada itaat et. Malum koca mühim hele onun sözü daha mühim.1 yıllık evliyim . Eşimle severek evlendik . Evlendiğimizden beri ailesi yüzünden huzurumuz kalmadı. Kiradayız . Ailesinin iki tane evi var , evlenmeden önce bir tanesi sizin demişlerdi ama nişandan sonra vermediler evi bize diğer çocuklarımında hakkı var dediler . Neyse evlendik şimdide 1 yıldır sürekli bizden para istiyorlar eşim düğünü kendi yaptı düğün borcu ödüyoruz hala babası emekli . Bi yandan da onlara para veriyoruz kardeşi çalışmıyor babası da . Sürekli kardeşi işe girecek diyorlar ama girmiyor . Ben artık çok bunaldım yüzüme iyiler ama annesi arkamdan eşime dedikodu yapıyor benimle ilgili işte ben onları aramıyormuşum istemiyor muşum kendimi dışlıyomuşum onlardan onlar ölünce hersey bize kalcakmış falan filan eşimi dolduruyor bana karşı. Eşim çok eliaçık bir insan çok iyi niyetli onu kullanıyorlar iyi niyetini . Eşim sırf onlara para göndermek için benden gizli iddaa oynamış kumar yani . Ben bunu öğrenince çöktüm eşimden soğudum . Neden oynadın dediğimde aileme para göndermek için dedi . Babası emekli kardeşi çalışmıyor .kendi evleri var ama biz kiradayız düğün borcu ödüyoruz bi yandan da onlara her ay para gönderiyoruz . Eşimden ayrılmayı düşünüyorum ama onu seviyorum . Ailem de eşimi seviyor onlara da sürekli dertlerimi anlatamıyorum onları üzmek istemiyorum . Ailesi başka şehirde biz başka şehirdeyiz ama her ay nerdeyse kalmalı geliyorlar . Misafirdir diyorum saygıda kusur etmiyorum hemde eşim üzülmesin istiyorum kötü davranmıyorum . Ama bu durumdan çok sıkıldım ne yapmalıyım bilmiyorum . Ev hanımıyım eşim istemiyor çalışmamı . Ama ben bekarken daha mutlu bi insandım . Eşim ailesi yüzünden sürekli bana yalan söylüyor . Evdeki tek kavgamız onlar yüzünden oluyor. Ne yapmam gerek bilmiyorum
Beni kıskanıuor ve ben üni mezunuyum atik bi insanım bunu biliyor ve işe girmemi istemiyor kesinlikle gözün açılır falan diyor 1 yıldır dört duvar arasında yaşıyorum üstüne bide ailesiyle uğraşıyorum
Benim ailemde öyle biliyo mısın kardeşim evlendi ev verdi araba verdi düğününü yaptı ama benim eşim tek başına yaptı herseyini yetmedi bide hala onlara para gönderiyor
Atik bir insan olduguna emın misin konuyu okurken gozumde hıc atik olmayan bırı canlandı da. Kendını atigim dıye kandırmadan, sindirildim omrum ziyan oluyor diye gercekcı mi baksan olaylara acabaBeni kıskanıuor ve ben üni mezunuyum atik bi insanım bunu biliyor ve işe girmemi istemiyor kesinlikle gözün açılır falan diyor 1 yıldır dört duvar arasında yaşıyorum üstüne bide ailesiyle uğraşıyorum
Beni kıskanıuor ve ben üni mezunuyum atik bi insanım bunu biliyor ve işe girmemi istemiyor kesinlikle gözün açılır falan diyor 1 yıldır dört duvar arasında yaşıyorum üstüne bide ailesiyle uğraşıyorum
Seven insan böyle yapar mı? Onlar bizim hiçbir şeye sorun çıkarmadan tamam dememizi seviyorlar çünkü onları başkası çekmez. Buna minnettar kalmak yerine de adam yerine koymayı tercih ediyorlarBeni en anlayan kişi siz oldunuz sanırım diğer arkadaşlara da hak verdim . Düğündeki tüm takılarımı ne var ne yok hepsini eşime verdim borcumuz olmasın dedim ama ailesinin bu kadar ondan sürekli para aldıklarını bilmiyordum şuana kadar verdiğim takıların boşa gittiğini anladım . Eşim çok iyi bir insan beni seviyor ama bu şekilde yapmasını kaldıramıyorum geleceğimizi düşünmüyor.
Yapacağınız en iyi şey çalışmak. Tam da bu yaşlarda çalışır, düzeninizi kurarsınız. Yoksa 40 yaşına gelip sudan çıkmış balığa dönersiniz. Gözün açılır ne demek? Size mi güvenmiyor? Kendi çalışıyor da gözü hep dışarıda mı? Büyük hata yapıyor ve maalesef bu hatanın bedelini kendi değil, siz ödeyeceksiniz.Beni kıskanıuor ve ben üni mezunuyum atik bi insanım bunu biliyor ve işe girmemi istemiyor kesinlikle gözün açılır falan diyor 1 yıldır dört duvar arasında yaşıyorum üstüne bide ailesiyle uğraşıyorum