Sizin bence asıl sorununuz orgazm olmakla ilgili. Kendinizi keşfetmeye çalışın psikolojik sınırlarınızı kaldırın gerisi çorap söküğü gibi gelir. Bende seks kötüdür algısı ile büyüdüm ancak eşimle sevgiliyken aşabildim bu durumu. Size vereceğim tek öneri bu kalanı tartışmaktan ileri gitmez. Kendinizi normalize etmeyi bırakırsanız daha kolay çözersiniz. Allah kolaylık versin.Tamam ilaç almıyorsun sevişiyorsun tamamm anladık konu sahibi ve ben anormaliz sensinnn
Neyine cevap vereyim? Evet en iyisi benim, teşekkür ederim.İlaç almıyoruz kimyasal almıyoruz sevişiyoruz demedin mi tamam kabul ediyorum en iyisi sensin diyorum. baya da cevap ama sanki sen cevap verememiş gibisin
Sizin bence asıl sorununuz orgazm olmakla ilgili. Kendinizi keşfetmeye çalışın psikolojik sınırlarınızı kaldırın gerisi çorap söküğü gibi gelir. Bende seks kötüdür algısı ile büyüdüm ancak eşimle sevgiliyken aşabildim bu durumu. Size vereceğim tek öneri bu kalanı tartışmaktan ileri gitmez. Kendinizi normalize etmeyi bırakırsanız daha kolay çözersiniz. Allah kolaylık versin.
Parantez açmışım.Ben hayır derim yorgun olurum keyfim yoktur vsvs derim ya. hazır kıta olamam ne demek asla hayır denmez. Robot muyuz canım
Neyine cevap vereyim? Evet en iyisi benim, teşekkür ederim.
Amin. Cümlemize diyeceğim ama size beddua gibi gelir diye diyemiyorum.Rica ederim canım umarım ömür boyu her gece sevişirsin inş hep böyle devam eder.
Keşke alsanızDedi cinsel terapist.
Ay evet bana öyle bişi deme. Bu gece sevişirken aklına ben gelicem sanırım artık idare et.Amin. Cümlemize diyeceğim ama size beddua gibi gelir diye diyemiyorum.
Dedi cinsel terapist.
O mümkün değil. Sevişirken aklıma başka şeyler gelseydi sizin gibi frijit olurdum.Ay evet bana öyle bişi deme. Bu gece sevişirken aklına ben gelicem sanırım artık idare et.
Bak işte seksten bir haber olduğun buradan belliAy evet bana öyle bişi deme. Bu gece sevişirken aklına ben gelicem sanırım artık idare et.
Bak işte seksten bir haber olduğun buradan belliböyle saçmalıklar aklına gelse yakın arkadaşların gibi olur herkes
Ben gayet sakinim de sen hormonsuzlugun yüzüne vurulunca baya agresyon yapmışsınTamam en çok sen sevişiyorsuntamam herkes haftada 4 kez sevisirlen sen her gece tamam sakin
Onu üyenin kocasına söyleyin de boşamasın karısını. Herkes gencecik yaşinda emekli memur gibi takılcak diye bişey yok.Çevremde çok fazla çocuklu arkadaşım var samimi olduklarımdan biliyorum ayda 1 2 yan yana ancak geliyorlar çocuktan o da ufaksa. Çocukları büyük lise üni olanlarda ses oluyor aylardır sevişmiyoruz diyende var. Anormal olan siz değilsiniz emin olun. Forumda herkes geyşa
Seks yapmak = mükemmellik anlaşılanHerkes sizin gibi mükemmel değil ki her gece her gece. Ben konu sahibi ve benim gibiler arkadaşlarım seksten bi haber aciz hayatımıza devam edicez napcan mecbuurr
Seks yapmak = mükemmellik anlaşılanErgenlik dönemindeki erkellerde vardı bu düşünce benim bildiğim allahtan kadın kadına bir platformdayız (!)
Biz değil kocasının kendisi boşanmak istemiş farkındaysanız.Konu sahibi boşan o zaman sende bak öyle karar alındı. Lütfen.
İlla bir ömür her gün sevişmezsin elbette ama bazen evet her gün de olur bazen iki günde bir de olur. 40 yaşında 10 senelik evli insanım haftada bire ben kendim razı gelmem, eşim de istemez.Seks yapmak değil her gece yapmak mükemmelliktir vallahi. Üst mesajlarda da tebrik ettim hala ediyorum. Dediğim gibi konu sahibi sen ben bi kaç coluklu çocuklu içi hanımlar komple boşanıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?