Eşimi Soğutuyorum Sanırım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam ilaç almıyorsun sevişiyorsun tamamm anladık konu sahibi ve ben anormaliz sensinnn
Sizin bence asıl sorununuz orgazm olmakla ilgili. Kendinizi keşfetmeye çalışın psikolojik sınırlarınızı kaldırın gerisi çorap söküğü gibi gelir. Bende seks kötüdür algısı ile büyüdüm ancak eşimle sevgiliyken aşabildim bu durumu. Size vereceğim tek öneri bu kalanı tartışmaktan ileri gitmez. Kendinizi normalize etmeyi bırakırsanız daha kolay çözersiniz. Allah kolaylık versin.

Dedi cinsel terapist.

Bana cok uyumsuz geldiniz. Esinizi sevmiyosunuz gibime geldi. Temas sevmemekle asik oldugun adamla opusmemenin ne alakasi var ki? Hepsini gectim sevisirken insan nasil opusmeyi sevmez. Dogru insanla olsaniz sevecekmissiniz gibi geliyor ya da direkt sizin libido baya dusuk. Bu da esiniz acisindan buyuk problem. Allahtan daha ne istiyosunuz anlamadim valla nazar degmesin adama

Bak işte seksten bir haber olduğun buradan belli böyle saçmalıklar aklına gelse yakın arkadaşların gibi olur herkes

Herkes sizin gibi mükemmel değil ki her gece her gece. Ben konu sahibi ve benim gibiler arkadaşlarım seksten bi haber aciz hayatımıza devam edicez napcan mecbuurr

Onu üyenin kocasına söyleyin de boşamasın karısını. Herkes gencecik yaşinda emekli memur gibi takılcak diye bişey yok.

Herkes sizin gibi mükemmel değil ki her gece her gece. Ben konu sahibi ve benim gibiler arkadaşlarım seksten bi haber aciz hayatımıza devam edicez napcan mecbuurr

Seks yapmak = mükemmellik anlaşılan Ergenlik dönemindeki erkellerde vardı bu düşünce benim bildiğim allahtan kadın kadına bir platformdayız (!)

Seks yapmak = mükemmellik anlaşılan Ergenlik dönemindeki erkellerde vardı bu düşünce benim bildiğim allahtan kadın kadına bir platformdayız (!)

Seks yapmak değil her gece yapmak mükemmelliktir vallahi. Üst mesajlarda da tebrik ettim hala ediyorum. Dediğim gibi konu sahibi sen ben bi kaç coluklu çocuklu içi hanımlar komple boşanıyoruz.

Konu sahibi boşan o zaman sende bak öyle karar alındı. Lütfen.
Biz değil kocasının kendisi boşanmak istemiş farkındaysanız.
Hiç kimse buzdolabı gibi soğuk bir insanla evli kalmak istemez.
Elli kere dedik miktar iki kişinin isteğine göre şekillenir. Ama adam sık kadın az istiyorsa orta yolu bulmak zorundalar yoksa ayrılık gelir evet.
Kimse karısı yada kocası isteksiz diye böyle bir hayat yaşamak zorunda değil.
Muhtemelen sizin kocanız da isteksiz ondan sorun olmuyor. Ama burada adam şikayetçi.
zorla evliliği yürütmez yani.
Kadın ya çabalayacak ya ayrılacak.

Seks yapmak değil her gece yapmak mükemmelliktir vallahi. Üst mesajlarda da tebrik ettim hala ediyorum. Dediğim gibi konu sahibi sen ben bi kaç coluklu çocuklu içi hanımlar komple boşanıyoruz.
İlla bir ömür her gün sevişmezsin elbette ama bazen evet her gün de olur bazen iki günde bir de olur. 40 yaşında 10 senelik evli insanım haftada bire ben kendim razı gelmem, eşim de istemez.
Haliyle birimizden bir öpüşmeden hızlıca yap bitsin dese onu da haftada bir yapsa evet boşanırız.
Neden ev arkadaşlığı yapayım? Evlilik öyle bir şey değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…