- 9 Ağustos 2011
- 7.772
- 1.541
- 448
- 41
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
birde kendime bişi almazdım idare ederdim. şimdi her şeyi alıyorum şıkır şıkır giyiniyorum. değerim arttı valla. annem derdi erkeğin 2 kaşığı varsa birini kıracan
doğruymuş valla
tabiii takip ettim demem. her şeyi biliyorum bizimde adamlarımız var derim
o hep öyle der bizim her yerde adamımız var der. (ayrıca o bana hesap sormucak ben ona sorcam)
pardon cnm bir soruna cvp vermemişim . güvenim gelecek derken bu konuda. acabalar aklımdan gidecek. boş boş kendimi yemektense öğreneyim istiyorum. eşim çok yalan söylediği için her dediğine inanmıyorum bu bir gerçek. arabayla kızı götürmemiş olsada inanmayacağım. evet gerçekten sıkıntılı bir durum ama yapacak bişim yok
arkadaşlar neden herkes okuyup çıkıyor kimse yorum yapmıyor
Sanirim bir çok insan (ben dahil) esi için "sürekli yalan söyleyen" tabirini yakistiran ve ayni zamanda "ama ben esimi çok seviyorum" diyen bir kisiye pek laf bulunamaz düsündüklerindende olabilir.
Bilmiyorum, ben hep esimden daima süphelenecek olsam takip etmem, bosanirdim heralde.
Sanirim bir çok insan (ben dahil) esi için "sürekli yalan söyleyen" tabirini yakistiran ve ayni zamanda "ama ben esimi çok seviyorum" diyen bir kisiye pek laf bulunamaz düsündüklerindende olabilir.
Bilmiyorum, ben hep esimden daima süphelenecek olsam takip etmem, bosanirdim heralde.
cnm düşüncenize saygı duyuyorum ama esi için "sürekli yalan söyleyen" tabirini yakistiran ve ayni zamanda "ama ben esimi çok seviyorum" diyen bir kisiye pek laf bulunamaz düsündüklerindende olabilir.demişsiniz. bu sizin düşünceniz. yorum yapmayan insanların böyle düşündüğünü nerden çıkardınız.
sevgi olayına gelince çok yalan çocuğumuzdan yalan söyleyen kardeşimizden babamızdan annemizden dayrılamayız değilmi . severiz çünkü her şeyiyle severiz: bende eşimi çok seviyorum. aldatma ve dayak dışında ayrılmayı aklıma getirmem
Ben de takip edecek kadar suphelensem o evliligi surduremezdim ki biz ayri yasiyoruz is dolayisiyla. Bu hatunlar bizim gibi olsa cildirir heralde paranoyadan.
Ayrica esim mahallemizde oturan bir kizi ise giderkn almasa okuz derdim ben :)
Evet! Burda geçenlerdede bir konu açilmisti. Konu sahibin esi, isteki çalisan bayani evi götürüyordu ve üstelik esi sadece o bayani degil, 3 erkek ile beraber götürüyordu ve konu sahibi halen sikayetçiydi.
Yani cidden esin aldatmak istese bir sekilde yapar. Sanki is arkadaslarini sadece arabadami görüyorlarda?
Benim için güven çok ama çok önemli birseydir. Benim kendi babam bana birsey dediginde bende "yok ya baba sakadar, yalandir bu" dedigimde onun tepkisi her zaman aynidir "simdiye kadar ben sana hiç yalan söyledimi?" ve bende susarim. Yani sen düsün nasil yetistirildigimi. Böyle bir esim olsa yemin ile 1 dakika duramazdim.
cnm düşüncenize saygı duyuyorum ama esi için "sürekli yalan söyleyen" tabirini yakistiran ve ayni zamanda "ama ben esimi çok seviyorum" diyen bir kisiye pek laf bulunamaz düsündüklerindende olabilir.demişsiniz. bu sizin düşünceniz. yorum yapmayan insanların böyle düşündüğünü nerden çıkardınız.
sevgi olayına gelince çok yalan çocuğumuzdan yalan söyleyen kardeşimizden babamızdan annemizden dayrılamayız değilmi . severiz çünkü her şeyiyle severiz: bende eşimi çok seviyorum. aldatma ve dayak dışında ayrılmayı aklıma getirmem
Palin eşinden memnun olman güzel bir durum ancak şu işaretlediğim yer için katılamayacağım sana.
Yalan tolere edilir bir durum değildir bence hele evlilikte. Aldatma kadar tehlikelidir, güven sarsar aynen seni şimdi şüpheye düşürdüğü gibi..
Ben herkezin öyle kesin düsündügünü iddia etmedim. Sadece olabilir dedim.
Ve yalan söylemek benim için aldatmak ile ayni kefeye koyuyorum. Yalan söylemek insanin dogruyu bilme hakkini çaliyorsun demek.
Sen artik bir nevi alismis olabilirsin bu yalanlarla, güvensizlige. Hatta artik entrikali, komik bile gelebilir.
Sonuçta taksi ile es takip etmek sanki dizi gibi entrikali oluyor degilmi?
Ben evliligimden huzur bekliyorum ve bunun için güven sart. Bana yalan söyleyen adamada asla güvenemezdim.
cnm bende yemin ederim aynen sen gibi yetiştirildim. yalansız. demek istediğim seven katlanır. sevdiğim kişiler eşimde dahil yalan söylüyor diye silemem. öyle çok aşığımki sözlerle anlatamam bunu. ama benden gizli bişiler yapıyorsa bunuda yüzüne vururum. ortaya çıkarırım. evlimisin bilmiyorum ama yaşamayan bilemez
eşim çok iyi niyetli merhametli vs vs 10 yıl yaşadım birçok yalan söyledi üzüldüm ağladım ama yazıkki sevdim çok sevdimmmm
kızlar birde ben tasarrufa önem veririm gereksiz harcama yapmak istemem . eşimde bunu bilir dediki
arkadaş diyoki kötümü olur yol paran çıkar diyo dedi. bende parasıda ona kalsın lazım değil dedim.
paradan vurmaya çalıştı. bende dicemki aslında karlı olururz götür dicem bunu bekledi.
çok zeki kendi düşüncesini belli etmeden benim düşüncemi öğrendi. çok aptallık ettim. hemen yorum yaparak
kızlar geçen hafta eşim eve geldi. yemekte iş yerine bizim semtte oturan bir bayanın başladığını , bir arkadaşının kıza gidip eşimden için seni eve götürsün
hergün dolmuşla uğraşma demiş. kızda tmm demiş. eşimde benimle giden var araba dolu demiş. arkadaşı yalan söyleme demiş. eşimde kıza sen dolmuşla
git ben evliyim her gün eşimi alıyorum yoldan uygun olmaz demiş (bu kısmına inanmıyorum)
bende; ben binsem uygun olurmu, hiç yakışık almaz dedim . eşimde tabi olmaz dedi. konu kapandı. amaaa
benim içime kurt düştü. tepkimi belli etmeden dinleseydim keşke . ne diyecekti lafın sonu nereye gidecekti. acaba habersiz götürürmü.
çünkü eşim zamanında bana çok yalan söyledi. halende arada söyler. kızı taşımasından ziyade bana söylemeden bu konuşmamızın üstüne taşırsa diye geriliyorum.
şimdi sadete geliyorum. ben bu hafta içinde eşimi taksiyle takip etmeyi düşünüyorum. ne yapayım siz olsanız ne yapardınız
yalnız dün eşim ben artık motoru getiriyim onla gidip geliyim havalar düzeliyor dedi. bunu duyunca biraz rahatladım. kızla gelse niye motorla gitmek istesinki.(bu konuşmadan sonra takip etmek konusunda kararsız kaldım)
Bence saçma düşünceler bunlar ve büyük güven sorunu eşim beni takip etse inanmayıp inanın boşanırdım. Zaten size söylemese haberiniz olmayacaktı ki. Almak istemedim dediyse almayacaktır. Takip etmek yerine işyerine gidin kızla tanışın tesadüf gibi ağzını arayın ama bu da o kıza saygısızlık olur. Bu düşüncelerle eşinizin aynı işyerinde hanımlarla çalışmasına nasıl tahammül ediyorsunuz aynı arabada eve gidip gelmek bu kadar mı kötü zaten tüm gün işyerinde muhabbetteler. Etraftan biri görür diye mi. Hem araba kullanmayı geliştirip arabayı alırım diyorsun eşimde anlar bildiğimi diyorsun ya haksız çıkarsan ve eğer eşin seni farkederse ne yapacaksın. Eşin işe giderken kullanıyor arabayı sen arabayı ne yapacaksın der sana. Haa eğer takip ettiysem yakaladıysam buna cesaretim varsa arabayı alır bildiğimi gösteririm demem açıkça sorarım neden arabana aldın hani almamıştın diye madem söyleyemeyeceksiniz hiç yapmayın zaten anlayacaksa aynı şey arabayı alsanız da anlayacak beni takip mi ettin diyecek kuşkun mu var diyecek, sirekt söylesenizde anlayacak.
Bern eşinin,kızı arabaya almasından ziyade bu kırmızı yerlere takıldım.Arkadaş dahi olsa,bir başkası eşinin adına nasıl böyle bir karar verir.İkincisi daha henüz işe girmiş birini ne diye arabasına alsın,yolu eşin karşılayacak diye bir şart mı var mecburiyeti mi var.Üçüncüsü,bu patavatsız arkadaş,eşin diyelim böyle bir mazeret uydurmuş,hala niye ısrarla kızın yanında yalan söyleme diye rencide ediyor.Dördüncüsü,eşinin herhangi bir bayana,hele ki işe yeni başlamış bir bayana,ben evliyim yanlış anlaşılır gibi açıklama yapmasına ne gerek var.Benim yolum belli olmuyor bırakamayabilirim der geçer.Sonra da arkadaşını uyarır.Zaten kız bu durumda bineceği de varsa binmez.
Hee beraber çalışıyorlardırzamanla birbirlerini tanırlar yolunun üstüdür karda kışta bırakabilir.
kusura bakma ama hiç de zeki değil. kendi kendine uydurulmuş bir hikaye olduğu çok belli.. yazık ya üzüldüm, yalancı bir insanla yaşamak zor olsa gerek. Allah yardımcın olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?