eşimi takip etsemmi etmesemmi

tabiii takip ettim demem. her şeyi biliyorum bizimde adamlarımız var derim
o hep öyle der bizim her yerde adamımız var der. (ayrıca o bana hesap sormucak ben ona sorcam)

aynen.
eğer öyle birşey varsa ki inşallah yoktur.
etekleri tutusacagi için.kendini aklamaya çalışır büyük ihtimalle.

valla ben olsam takip ederdim.yalaninida yüzüne vururdum.
ama bu erkeklerden korkulur.sadece bugünlük tü der.kesin.onun için 3-5 gün takip et bence

evet iste demek istedigim buydu, yani bu takip size genel anlamda guveninizi geri kazandirmayacak o nedenle bence bir anlami yok.
ama dedigim gibi siz zaten bu sekilde yasamayi kabullendiyseniz (ki bana aci gelen buydu...) ve amac sadece esinizi cezalandirmak, canini yakmak, arabayi almak vs ise yapin takibinizi o zaman sizin icin bir anlami olur.

çoçuğu okula götürüyosa zor bu plan.. Ama çocukların arka koltuğa oturması gerekir.. sabah yolculuyosanız arkaya oturmasını sağlayabilirsiniz.. kurallara uymak için fln dersiniz.. başka bi plan gelirse aklıma yazarım canım..

arkadaşlar neden herkes okuyup çıkıyor kimse yorum yapmıyor

Sanirim bir çok insan (ben dahil) esi için "sürekli yalan söyleyen" tabirini yakistiran ve ayni zamanda "ama ben esimi çok seviyorum" diyen bir kisiye pek laf bulunamaz düsündüklerindende olabilir.

Bilmiyorum, ben hep esimden daima süphelenecek olsam takip etmem, bosanirdim heralde.

Ben de takip edecek kadar suphelensem o evliligi surduremezdim ki biz ayri yasiyoruz is dolayisiyla. Bu hatunlar bizim gibi olsa cildirir heralde paranoyadan.

Ayrica esim mahallemizde oturan bir kizi ise giderkn almasa okuz derdim ben :)

Son düzenleme:

cnm düşüncenize saygı duyuyorum ama esi için "sürekli yalan söyleyen" tabirini yakistiran ve ayni zamanda "ama ben esimi çok seviyorum" diyen bir kisiye pek laf bulunamaz düsündüklerindende olabilir.demişsiniz. bu sizin düşünceniz. yorum yapmayan insanların böyle düşündüğünü nerden çıkardınız.

sevgi olayına gelince çok yalan çocuğumuzdan yalan söyleyen kardeşimizden babamızdan annemizden dayrılamayız değilmi . severiz çünkü her şeyiyle severiz: bende eşimi çok seviyorum. aldatma ve dayak dışında ayrılmayı aklıma getirmem

Palin eşinden memnun olman güzel bir durum ancak şu işaretlediğim yer için katılamayacağım sana.
Yalan tolere edilir bir durum değildir bence hele evlilikte. Aldatma kadar tehlikelidir, güven sarsar aynen seni şimdi şüpheye düşürdüğü gibi..

Ben de takip edecek kadar suphelensem o evliligi surduremezdim ki biz ayri yasiyoruz is dolayisiyla. Bu hatunlar bizim gibi olsa cildirir heralde paranoyadan.

Ayrica esim mahallemizde oturan bir kizi ise giderkn almasa okuz derdim ben :)

Evet! Burda geçenlerdede bir konu açilmisti. Konu sahibin esi, isteki çalisan bayani evi götürüyordu ve üstelik esi sadece o bayani degil, 3 erkek ile beraber götürüyordu ve konu sahibi halen sikayetçiydi.

Yani cidden esin aldatmak istese bir sekilde yapar. Sanki is arkadaslarini sadece arabadami görüyorlarda?

Benim için güven çok ama çok önemli birseydir. Benim kendi babam bana birsey dediginde bende "yok ya baba sakadar, yalandir bu" dedigimde onun tepkisi her zaman aynidir "simdiye kadar ben sana hiç yalan söyledimi?" ve bende susarim. Yani sen düsün nasil yetistirildigimi. Böyle bir esim olsa yemin ile 1 dakika duramazdim.

cnm bende yemin ederim aynen sen gibi yetiştirildim. yalansız. demek istediğim seven katlanır. sevdiğim kişiler eşimde dahil yalan söylüyor diye silemem. öyle çok aşığımki sözlerle anlatamam bunu. ama benden gizli bişiler yapıyorsa bunuda yüzüne vururum. ortaya çıkarırım. evlimisin bilmiyorum ama yaşamayan bilemez

eşim çok iyi niyetli merhametli vs vs 10 yıl yaşadım birçok yalan söyledi üzüldüm ağladım ama yazıkki sevdim çok sevdimmmm

Ben herkezin öyle kesin düsündügünü iddia etmedim. Sadece olabilir dedim.

Ve yalan söylemek benim için aldatmak ile ayni kefeye koyuyorum. Yalan söylemek insanin dogruyu bilme hakkini çaliyorsun demek.
Sen artik bir nevi alismis olabilirsin bu yalanlarla, güvensizlige. Hatta artik entrikali, komik bile gelebilir.
Sonuçta taksi ile es takip etmek sanki dizi gibi entrikali oluyor degilmi?

Ben evliligimden huzur bekliyorum ve bunun için güven sart. Bana yalan söyleyen adamada asla güvenemezdim.

evet cnm yalan iyidir demiyorum. demek istediğim sevdiklerimiz yalan söylüyor (tasvip etmiyorum) diye atamayız. çaresiz kabul ederiz.

inan motor alcam dedi vs hep olumlu olmaya çalışıyorum. sırf yalan söylememesi için ama alışkanlık huy değişmiyor. evlenmeden çnce maaşını az söylermiş sahura kalkar oruç tutmaz tutar gibi yaparmış. ailesi karışmaz ama yalan gereksiz yalan

burda insanlar aldatılıyor barışıyımmı diye konu açıyor. dayak yiyor ne yapayım diye konu açıyor. herkes derdine çare arıyor benim gibi. İnsanları yargılamaya kimsenin hakkı yok. derdimiz yargılamak yargılanmak değil kadın olarak birbirimize yardımcı olmak fikir vermek. sizin niyetinizin bu olmadığı aşikar.

herkesin fikrine saygım var. sizinkinede
Yalnııız beni Sen artik bir nevi alismis olabilirsin bu yalanlarla, güvensizlige. Hatta artik entrikali, komik bile gelebilir.
Sonuçta taksi ile es takip etmek sanki dizi gibi entrikali oluyor degilmi? bu şekilde itham etmeye hakkınız yok. İnsanın başına ne geleceği neler yaşayacağı hiç belli olmaz. sizi saygıya davet ediyorum

Not:Ne yazarsanız yazın dahada size cvp vercek değilim. yalan söylememeniz takdire şayan ama birazda üslup öğrenin bence

Ayni hatayi tekrar yapacaksa, yüzüne vurman ne anlami varki? Sadece senin egon tatmin olmus oluyor.

Ve evet ben evliyim. Bende esimi çok seviyorum fakat ben esimi mesela dürüst oldugu için, sakaci, merhametlli,.. oldugu için seviyorum. Sanirim sen esini öylecene seviyorsun. Yalan söylesede umrunda degil artik. Ben iste böyle seyleri anlamakta çok güçlük çekiyorum. Esi aldatiyor "ama çok seviyorum", esi baskici, eziyor "ama çok seviyorum" esi hep daima yalan söylüyor "ama çok seviyorum" Ya nasil sevilir anlamadimki. Sanirim kaba tabir ile alan memnun, satan memnun ama ben hiç bir zaman anlamiyacagim böyle seyleri.

Bana yalan söyliyerek beni üzen ve bunu hep tekrar, tekrar yapan adami sevemem. Niye? Cünku ben her zaman kendimi ön plana koyarim. Benim sagligim, benim psikolojimde önemli. Bunu önemsemeyen adami sevemezdim.

kusura bakma ama hiç de zeki değil. kendi kendine uydurulmuş bir hikaye olduğu çok belli.. yazık ya üzüldüm, yalancı bir insanla yaşamak zor olsa gerek. Allah yardımcın olsun..

Son düzenleme:
Bence saçma düşünceler bunlar ve büyük güven sorunu eşim beni takip etse inanmayıp inanın boşanırdım. Zaten size söylemese haberiniz olmayacaktı ki. Almak istemedim dediyse almayacaktır. Takip etmek yerine işyerine gidin kızla tanışın tesadüf gibi ağzını arayın ama bu da o kıza saygısızlık olur. Bu düşüncelerle eşinizin aynı işyerinde hanımlarla çalışmasına nasıl tahammül ediyorsunuz aynı arabada eve gidip gelmek bu kadar mı kötü zaten tüm gün işyerinde muhabbetteler. Etraftan biri görür diye mi. Hem araba kullanmayı geliştirip arabayı alırım diyorsun eşimde anlar bildiğimi diyorsun ya haksız çıkarsan ve eğer eşin seni farkederse ne yapacaksın. Eşin işe giderken kullanıyor arabayı sen arabayı ne yapacaksın der sana. Haa eğer takip ettiysem yakaladıysam buna cesaretim varsa arabayı alır bildiğimi gösteririm demem açıkça sorarım neden arabana aldın hani almamıştın diye madem söyleyemeyeceksiniz hiç yapmayın zaten anlayacaksa aynı şey arabayı alsanız da anlayacak beni takip mi ettin diyecek kuşkun mu var diyecek, sirekt söylesenizde anlayacak.

Bern eşinin,kızı arabaya almasından ziyade bu kırmızı yerlere takıldım.Arkadaş dahi olsa,bir başkası eşinin adına nasıl böyle bir karar verir.İkincisi daha henüz işe girmiş birini ne diye arabasına alsın,yolu eşin karşılayacak diye bir şart mı var mecburiyeti mi var.Üçüncüsü,bu patavatsız arkadaş,eşin diyelim böyle bir mazeret uydurmuş,hala niye ısrarla kızın yanında yalan söyleme diye rencide ediyor.Dördüncüsü,eşinin herhangi bir bayana,hele ki işe yeni başlamış bir bayana,ben evliyim yanlış anlaşılır gibi açıklama yapmasına ne gerek var.Benim yolum belli olmuyor bırakamayabilirim der geçer.Sonra da arkadaşını uyarır.Zaten kız bu durumda bineceği de varsa binmez.
Hee beraber çalışıyorlardırzamanla birbirlerini tanırlar yolunun üstüdür karda kışta bırakabilir.

cnm yakaladığımı eşimin yüzüne vurcam tabiii. takip ettim demicem .biri görmüş dicem ben onu hallederim. arabayı yakaladığımı söylemeden önce alıcam . işe motoruyla gider bişi diyemez . hep o kullandı. kullanıcam derim biter

cnm o arkadaşı densizlik etmiş eşimde densiz dedi zaten. ben evliyim fln dediğine de ben inanmadım açıkçası. kızı bırakmasına karşıyım ama bundan ziyade bana çok yanlış alamam kızım dedim diyo. sonrada aldıysa benim derdim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…