- 14 Mart 2013
- 8.006
- 4.018
- 448
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
cnm o gün anlattı işgüzar kadın ben götürmem dedi. konuştuk bitti. bir daha ne o ne ben konuyu açmadık. heralde gerek duymadı. çünkü ben sormadım. çok önem vermemiş gibi davrandım. o yüzden çıktığından bahsetmedi heralde
saol cnm. evet kuşkulanmayı bende isterim. lakin "bir yalancı çoban varmış koyunları kurt kaptı demiş köyliler koşmuş yalan sonra bir daha sonra bir daha, yine bir koyunları kurt kaptı diye gelmiş köylüler inanmamış, bütün koyunlar telef olmuş"
bilmem anlatabildimmi cnm.
Allah senin ve ailenin ağız tadınızı bozmasın
çıktığını değil 50 yaşında olduğunu diyorumgerçi 50 de olsa belli olmaz da.
Sonuç ne olducnm eşim ilk gün anlattığında öyle bişiler dedi yaşlı fln ama ben fevri davrandım . hatırlamadım 50 yaşında dediğini. o gün eşim arabaya alma deyince gerisini duymadım zaten
Yapmayın bence, yaklasan bile ne diyeceksin, taksiyle seni takip ettim, gördüm sizi mi diyicen? Hoş olmaz.
şüphe addamı ıcten ıce yer kotudur bence az bekle ama yıne de kararsızsan bı dene bakalım için rahat etsın bılemedm bnde kararsız kaldım sımdıkızlar geçen hafta eşim eve geldi. yemekte iş yerine bizim semtte oturan bir bayanın başladığını , bir arkadaşının kıza gidip eşimden için seni eve götürsün
hergün dolmuşla uğraşma demiş. kızda tmm demiş. eşimde benimle giden var araba dolu demiş. arkadaşı yalan söyleme demiş. eşimde kıza sen dolmuşla
git ben evliyim her gün eşimi alıyorum yoldan uygun olmaz demiş (bu kısmına inanmıyorum)
bende; ben binsem uygun olurmu, hiç yakışık almaz dedim . eşimde tabi olmaz dedi. konu kapandı. amaaa
benim içime kurt düştü. tepkimi belli etmeden dinleseydim keşke . ne diyecekti lafın sonu nereye gidecekti. acaba habersiz götürürmü.
çünkü eşim zamanında bana çok yalan söyledi. halende arada söyler. kızı taşımasından ziyade bana söylemeden bu konuşmamızın üstüne taşırsa diye geriliyorum.
şimdi sadete geliyorum. ben bu hafta içinde eşimi taksiyle takip etmeyi düşünüyorum. ne yapayım siz olsanız ne yapardınız
yalnız dün eşim ben artık motoru getiriyim onla gidip geliyim havalar düzeliyor dedi. bunu duyunca biraz rahatladım. kızla gelse niye motorla gitmek istesinki.(bu konuşmadan sonra takip etmek konusunda kararsız kaldım)
1 yıllık konu, hatırlamadım bile...ama sürekli yalan, güvensizlik varsa bir evlilikte bu zaten ayrılmak için geçerli bir neden...her halukarda takibe gerek yok bence.bayanın takip etmesi hoş değil tmm peki adamın yalan söylemesi hoş mu?
Kızla işyerine gitmesi normal bir şey ama daha önce söylediği yalanlar biraz mide bulantısı yaparkızlar geçen hafta eşim eve geldi. yemekte iş yerine bizim semtte oturan bir bayanın başladığını , bir arkadaşının kıza gidip eşimden için seni eve götürsün
hergün dolmuşla uğraşma demiş. kızda tmm demiş. eşimde benimle giden var araba dolu demiş. arkadaşı yalan söyleme demiş. eşimde kıza sen dolmuşla
git ben evliyim her gün eşimi alıyorum yoldan uygun olmaz demiş (bu kısmına inanmıyorum)
bende; ben binsem uygun olurmu, hiç yakışık almaz dedim . eşimde tabi olmaz dedi. konu kapandı. amaaa
benim içime kurt düştü. tepkimi belli etmeden dinleseydim keşke . ne diyecekti lafın sonu nereye gidecekti. acaba habersiz götürürmü.
çünkü eşim zamanında bana çok yalan söyledi. halende arada söyler. kızı taşımasından ziyade bana söylemeden bu konuşmamızın üstüne taşırsa diye geriliyorum.
şimdi sadete geliyorum. ben bu hafta içinde eşimi taksiyle takip etmeyi düşünüyorum. ne yapayım siz olsanız ne yapardınız
yalnız dün eşim ben artık motoru getiriyim onla gidip geliyim havalar düzeliyor dedi. bunu duyunca biraz rahatladım. kızla gelse niye motorla gitmek istesinki.(bu konuşmadan sonra takip etmek konusunda kararsız kaldım)
Ne gerek var. Götürse ne olacak ki. ssizin önce kendinize güveniniz yok bence. Eşinize de. Yazık.
Anladım. Yinede fazla takıntı yapmayın derim kendinizi üzersiniz ha net bir şey varsa hesabını sorun elbette.ne alakası var kendime güvenle eşim zamanında çok yalan söyledi bende her konuda acaba diyorum bu doğru.(sadece kadın aldatma değil )
ayrıca bu tam bir yıl önce açıldı tarafımdan
kızlar geçen hafta eşim eve geldi. yemekte iş yerine bizim semtte oturan bir bayanın başladığını , bir arkadaşının kıza gidip eşimden için seni eve götürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?