eşimi takip etsemmi etmesemmi

çıktığını değil 50 yaşında olduğunu diyorum gerçi 50 de olsa belli olmaz da.

çok güzel anlattın canım
Amin inş.kimsenin agzının tadı bozulmasın

şüphe addamı ıcten ıce yer kotudur bence az bekle ama yıne de kararsızsan bı dene bakalım için rahat etsın bılemedm bnde kararsız kaldım sımdı

taksiyle takip etmene gerek yok, iş yerinden aynı araca biniyorlarmı binmiyorlarmı anlarsın

Fakat

iş yerine yeni başlayan bi kızın derhal BİRİNİN ÜZERİNE ATLAYACAGINI zannetmiyorum.

Kızla işyerine gitmesi normal bir şey ama daha önce söylediği yalanlar biraz mide bulantısı yapar aşk olmasa hatta saygı bile kalmasa ilişkiler bir şekilde yolunu bulur ama güvensizlik bambaşka

ne alakası var kendime güvenle eşim zamanında çok yalan söyledi bende her konuda acaba diyorum bu doğru.(sadece kadın aldatma değil )

ayrıca bu tam bir yıl önce açıldı tarafımdan
Anladım. Yinede fazla takıntı yapmayın derim kendinizi üzersiniz ha net bir şey varsa hesabını sorun elbette.

Hey Allahim eski konuymus ben de okuyup duruyorum. Neyse konu sahibi umarim uzucu bir sonucla karsilasmamistir

eşin sana sadıkmıdır? sadıksa problem yok demektir kendini boşa üzme ama bu konu kafama takılır dersen için rahat etmesi için takip et benim eşimde şirkete giderken iş yeri ark. yoldan alıyordu kızdı hemde ben bazen arabasına binerdim götürürdü problem yok bence bunda... ama eşini sen tanırsın

İyi günler öncelikle..Konunuzu okudum ben sizin yerinizde olsam takip ederdim hem esiniz yalan söylüyorsa size ondan;hemde kizin tepkisi de bana normal gelmedi.Baskasi teklif ediyor o da hmen tmm diyor.Bide esinizin takip ettiginiz icin size hesap sormaya hakki yok bence asil kizi bindiriyosa suclu kendisi iyi gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…