eşimi takip etsemmi etmesemmi

daha önceden yalan söylediyse
takip etmenizde fayda var bence

çok saol cnm. evet takip edecektim ama gerek kalmadı. son durum bu

kızlar biraz önce nuran denen o bayanı aradım . eşime kızı götür diyen. o beni aramıştı ben dönemiştim. eşime demiş beni aramadı kırıldım fln. taa geçen ay. bunu bahane ederek aradım. nasılsın kusura bakma seni kırmak istemedim. müsait değildim hastam vardı girizgahı yaptım

sonra dedim hiç gelmiyosunuz. atlayın arabanıza gelin arabanız var dedim. oda geliriz dedi. haaa araba deyince geçen eşim anlattı bizim orda oturan bayan varmış dedim. iki gün çalıştı yaşlıydı iyi çalışmıyormuş çıkardılar dedi. eşinede iyi olurdu dedi. dedim allah razı olsun iyi olmazmı yazık kadına dedim

ben gene yolcu bulurum eşine demezmi dedim o yaşlıymış. genç olsa laf söz dedikodu olur. kendi gelmesi daha iyi aslında dedim (napayım kadın başka birini bulacakmışşşş) tabii dedi burdakilerin ne dedikoducu olduğunu bilirim ben.

"aşkım nuran densiz bir insan değildir genç olsa söylemez iyilik olsun diye söylemiştir, kimsenin işine karışmaz nuran düşüncesiz değildir" dedim eşime
dedim kadına
kadında yoo ben karışmam kimsenin işine dedi. ağzının payını aldı

şimdi eşim aradı anlattım. nuranı aradım küsmesin diye oda eşine yolcu buldum ama işten çıkardılar neyse ben yenisini bulurum diyo dedim. eşimde çok lazım dedi. densizlik kimsenin işine karışmaz gibi vurduğum lafları söyledim iyi yapmışın dedi. dedim dedikodu olur boşver dedim dedim eşime. iyi dedi.

YORUM YAPAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. ALLAH AİLE HUZURUNUZU BOZMASIN İNŞALLAH

sizin adınıza sorununuzun çözülmesine sevindim
inş.bidaha eşinizden kuşkulanmadan sürer evliliginiz
Rabbim hiçbirimizin huzurunu bozmasın aminnnnnnnn

sizin adınıza sorununuzun çözülmesine sevindim
inş.bidaha eşinizden kuşkulanmadan sürer evliliginiz
Rabbim hiçbirimizin huzurunu bozmasın aminnnnnnnn

saol cnm. evet kuşkulanmayı bende isterim. lakin "bir yalancı çoban varmış koyunları kurt kaptı demiş köyliler koşmuş yalan sonra bir daha sonra bir daha, yine bir koyunları kurt kaptı diye gelmiş köylüler inanmamış, bütün koyunlar telef olmuş"

bilmem anlatabildimmi cnm.
Allah senin ve ailenin ağız tadınızı bozmasın

Peki yakaladığında ne olacak?
Güvenin daha da sarsılıp bu adamla kalmaya devam mı edeceksin ayrılma yoluna mı gideceksin?
Yine yanında olucam diyorsan takip etme boşuna canım. Öyle birşey varsa boşuna gerilmiş olursun.
Ama ben zannetmiyorum olduğunu.

Bence gerek yok motorla gidicem demiş, motorla gitmeye başlamazsa sen asıl o zaman şüphelen.

evet yokmuş ona söyleyen kadını aradım laf arasında öğrendim.(kadına x abi seni götürsün diyeni) bayan iki çalışmış çıkmış. bayan 50 yaşındaymış zaten

Doğru söylüyorsun canım. Ama güvensiz de evlilik yürümez ki :26:

napalımmmm 10 yıl oldu yürüyor işte. ilk yıllarımızda daha beterdi. adım attığı yalandı. yeni evliyiz 12-1 lere kadar arkadaşlarıyla kahvelerde gezer ve gelip mesai yaptım derdi
onu çekmem için hiç sebep yoktu. ailemin durumu çok iyi. hep arkamdalar . eve bile dönmezsin ayrıl bu adamdan sen ayrı evinde oturusun dedi aile.

Ama evliliğimisürdürmemde ki tek sebep eşimi deliler gibi seviyorum neler yaptı ama hiç azalmadı sevgim. kara sevda benimkisi(şarkı sözü gibi oldu)
Nedeni yalan dışında bana öyle merhametli davranırki evine düşkün çocuklara düşkün. hediyeler özel günler unutmaz. beni kırsa ellerinde çiçekler kapımda sırılsıklam.
evde bana yardım eder. benle gezer.pazarları istediğim yere götürür. (Şimdi arkadaşlarıyla dedğil bele geziyor) maaşını olduğu gibi elime sayar. eve bişiler alır. kv görümce fln sorunlarda hep yanımda olur. ister git ister gitme der. yeterki sen üzülme gerisi önemli değil der. aileme çok saygılı her işlerine koşar benden daha iyi anlaşır benim ailemle

Birde gözlerimin içine öyle bir bakarki sevgi dolu. bana bakarken gözlerinin içi güler. aşkını gözlerinde görürüm
ben üzülünce gözlerinin feri gider kahrolur.

bazı arkadaşlar böyle yalanlarla yaşanmaz ayrıl gibisinden yorum yapmış.sen olsan bu adamdan ayrılırmısın

Tatlım yazdıkların çok güzel ama bir yanda yalanlar bir yanda tüm bunlar ne bileyim bana samimi gelmezdi ya da iki yüzlülük gibi algılardım.
Ve ben tavrımı en başta koyup ikinci bir şans tanırdım. Ondan sonrası bu şansı değerlendirip değerlendirmediğine göre değişirdi.
Ben yalandan nefret ederim ve kolay kin tutarım. Kişilik meselesi affedemezdim. Yani 1 kere olur 2 kere olur 3'üncüsü aşar artık beni.

niye samimi gelmsin hayatım kişilik yapısı yalan söylemeyi adet edinmiş olabilir. bu sevgisine iyi bir insan olmasına engel değil. asla ikiyüzlü değil. çok hassas iyi biridir
benide öldürseler yalan söyleyemem. Neyse cnm sein düşüncendir saygı duyarım

ben ona kin tutamıyorum

Yok canım ben kendi adıma öyle hissederdim tabiki iyi bir insan olmasına engel değil.
Anlıyorum seni. Peki eşinle hiç tartışır gibi değil de sakin bir şekilde konuştun mu?
Kızmaktan ziyada kırıldığını, üzüldüğünü anlattın mı? Ne bileyim o yalan söylediğinde ve sen yakaladığında neler hissettiğini falan.

ben de eşinizin arkadası tipidekileri sevmem ona neyse hemen ara yapar gibi ..cok istiyorsa kendi bıraksın..o kız ben olsam binmem dolmuşla giderim ..

eşin bu ayrıntıyı sana niye dememiş pek bi saf o zaman

cnm o gün anlattı işgüzar kadın ben götürmem dedi. konuştuk bitti. bir daha ne o ne ben konuyu açmadık. heralde gerek duymadı. çünkü ben sormadım. çok önem vermemiş gibi davrandım. o yüzden çıktığından bahsetmedi heralde

ben de eşinizin arkadası tipidekileri sevmem ona neyse hemen ara yapar gibi ..cok istiyorsa kendi bıraksın..o kız ben olsam binmem dolmuşla giderim ..

evet en çokta ona kızdım. işgüzar birde kadın bu işgüzarlığı yapan. aradım napıyosun gibisinden kadını yolcu buldum eşine ama çıkardılar ben gene birini bulurum diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…