- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
para konusunu mu diyosun uydurmuş diye olabilir
kimse cvp vermeyecekmi? fikirlerinize ihtiyacım var
sadece para değil.. baştan sona yalanlar serpilmiş.. bir kere o arkadaşın gidip x seni eve bıraksın demesi, eşinin kabul etmemesi üzerine yalan söylüyor demesi, bunlar akla mantığa uygun şeyler değil. bence kızı götürmek isteyen kendisi. arkadaşının üzerinden anlatmış. kendini masum gstermeye çalışmış ama ortaya komik bir hikaye çıkmış..
kızlar biraz önce nuran denen o bayanı aradım . eşime kızı götür diyen. o beni aramıştı ben dönemiştim. eşime demiş beni aramadı kırıldım fln. taa geçen ay. bunu bahane ederek aradım. nasılsın kusura bakma seni kırmak istemedim. müsait değildim hastam vardı girizgahı yaptım
sonra dedim hiç gelmiyosunuz. atlayın arabanıza gelin arabanız var dedim. oda geliriz dedi. haaa araba deyince geçen eşim anlattı bizim orda oturan bayan varmış dedim. iki gün çalıştı yaşlıydı iyi çalışmıyormuş çıkardılar dedi. eşinede iyi olurdu dedi. dedim allah razı olsun iyi olmazmı yazık kadına dedim
ben gene yolcu bulurum eşine demezmidedim o yaşlıymış. genç olsa laf söz dedikodu olur. kendi gelmesi daha iyi aslında dedim (napayım kadın başka birini bulacakmışşşş) tabii dedi burdakilerin ne dedikoducu olduğunu bilirim ben.
"aşkım nuran densiz bir insan değildir genç olsa söylemez iyilik olsun diye söylemiştir, kimsenin işine karışmaz nuran düşüncesiz değildir" dedim eşime
dedim kadına
kadında yoo ben karışmam kimsenin işine dedi. ağzının payını aldı
şimdi eşim aradı anlattım. nuranı aradım küsmesin diye oda eşine yolcu buldum ama işten çıkardılar neyse ben yenisini bulurum diyo dedim. eşimde çok lazım dedi. densizlik kimsenin işine karışmaz gibi vurduğum lafları söyledim iyi yapmışın dedi. dedim dedikodu olur boşver dedim dedim eşime. iyi dedi.
YORUM YAPAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. ALLAH AİLE HUZURUNUZU BOZMASIN İNŞALLAH
sorunsuz sonuçlanmasına sevindim canım :)
sadece para değil.. baştan sona yalanlar serpilmiş.. bir kere o arkadaşın gidip x seni eve bıraksın demesi, eşinin kabul etmemesi üzerine yalan söylüyor demesi, bunlar akla mantığa uygun şeyler değil. bence kızı götürmek isteyen kendisi. arkadaşının üzerinden anlatmış. kendini masum gstermeye çalışmış ama ortaya komik bir hikaye çıkmış..
cnm çok sağol senin yorumundan esinlenip aradım kadını. dedimi demedi öğrenmek için. her şey çözüldü
arkadaşı dememiş mi yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?