eşimi takip etsemmi etmesemmi

para konusunu mu diyosun uydurmuş diye olabilir

sadece para değil.. baştan sona yalanlar serpilmiş.. bir kere o arkadaşın gidip x seni eve bıraksın demesi, eşinin kabul etmemesi üzerine yalan söylüyor demesi, bunlar akla mantığa uygun şeyler değil. bence kızı götürmek isteyen kendisi. arkadaşının üzerinden anlatmış. kendini masum gstermeye çalışmış ama ortaya komik bir hikaye çıkmış..

Takip et ama dikkat et yakalanma en azından icin rahatlar :)

Ben takip ederdim.
Takip etmezsen her gün için içini yiyecek.
Ne rahat hatunlar var yaa hemen olur demiş evli adam pes yahu edep!!
Eşinden önce kızın hayır yakısık almaz diye düsünmesi gerekiyordu..

İçin içimi yicene takip eder ogrenirdim ben de sizin düşündüğünüz gbi. Yoksa bu acabayla yasamak daha kotu. Her aksam ayni şeyi düşünüp bin kez guvenmemektense takip eder anlardim gerçeği. Yanilmanizi umarak takip edin diyorum. Bisey kaybetmezsiniz bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen etsemmi diye sormusun ben direk baslamistim takibe:)

Ama birde su varki surekli yalan huyuna bir care bulunmasi lazim. Cok zor yaa.

Bigün takip et ne kaybedersin şüphelerin gider

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kimse cvp vermeyecekmi? fikirlerinize ihtiyacım var

Takip etmen hoş olmaz çünkü yakalanırsan ve eşin masumsa kendini çok zor affettirebilirsin. Ama iş çıkışına gidip sürpriz yapmış gibide durumu anlaman kolay olur bence.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben olsam ortalığı ayağa kaldırırdım çünkü ateşle barut yan yana durmaz ve artık karşı cinsle arkadaşlık ilişkisi kurmak çok zorlaştı insanların akılları başka yerlere kayıyor. O yüzden bırakın arabaya almasına çay içmesine katlanamıyorum bu yüzden ilişkimi bitirebilecek kadar kıskanç bir insanım. bu konuda ben olsam takip etmem ama ağzını arayarak doğruyu öğrenmeye çalışırdım içimin rahat etmesi için.

Eşin yalan söyleyen biriyse o yalanlar hep devam eder.Bence sen eşinin iş yerinin oralarda bi dolaş bigün,tabi dolaşılacak yerlerse.İş çıkışına doğru git iş yerine,sürpriiiizzz de.Eve beraber dönün.Anlarsın o zaman ki davranışlarından kızı arabaya alıp almadığını.

Ne derecede mantıklı bulursun arkadaşım bilmem ama şöyle bişey önerebilirim..
Eşinin iş yerine gidersin bu kız yeni olduğu için tanışırsın konuşursunuz.. Ve laf arasında istersen eşinde yanınızdayken X kişi sana eşimle gelebileceğini söylemiş eşimin fikrini almadan yapmış bunu.. Kusura bakma ama buralar (ortamınızı bilmediği için inanacaktır) çok dedikoducudur adını çıkarırlar hem eşimin böyle hoş olmayan bi durum içine sokulması kötü olmuş.. Arkamızdan böyle konuşmalarını istemem kırılma lütfen falan dersin.. İşte buna benzer cümleler kurabilirsin..

valla çok mantıklı geldi. olabilir gerçekten. ama söylediği kişiler densiz o yüzden anlattığı hikaye inandırıcı

kızlar biraz önce nuran denen o bayanı aradım . eşime kızı götür diyen. o beni aramıştı ben dönemiştim. eşime demiş beni aramadı kırıldım fln. taa geçen ay. bunu bahane ederek aradım. nasılsın kusura bakma seni kırmak istemedim. müsait değildim hastam vardı girizgahı yaptım

sonra dedim hiç gelmiyosunuz. atlayın arabanıza gelin arabanız var dedim. oda geliriz dedi. haaa araba deyince geçen eşim anlattı bizim orda oturan bayan varmış dedim. iki gün çalıştı yaşlıydı iyi çalışmıyormuş çıkardılar dedi. eşinede iyi olurdu dedi. dedim allah razı olsun iyi olmazmı yazık kadına dedim

ben gene yolcu bulurum eşine demezmi dedim o yaşlıymış. genç olsa laf söz dedikodu olur. kendi gelmesi daha iyi aslında dedim (napayım kadın başka birini bulacakmışşşş) tabii dedi burdakilerin ne dedikoducu olduğunu bilirim ben.

"aşkım nuran densiz bir insan değildir genç olsa söylemez iyilik olsun diye söylemiştir, kimsenin işine karışmaz nuran düşüncesiz değildir" dedim eşime
dedim kadına
kadında yoo ben karışmam kimsenin işine dedi. ağzının payını aldı

şimdi eşim aradı anlattım. nuranı aradım küsmesin diye oda eşine yolcu buldum ama işten çıkardılar neyse ben yenisini bulurum diyo dedim. eşimde çok lazım dedi. densizlik kimsenin işine karışmaz gibi vurduğum lafları söyledim iyi yapmışın dedi. dedim dedikodu olur boşver dedim dedim eşime. iyi dedi.

YORUM YAPAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. ALLAH AİLE HUZURUNUZU BOZMASIN İNŞALLAH

sorunsuz sonuçlanmasına sevindim canım :)

Ama birde su varki surekli yalan huyuna bir care bulunmasi lazim. Cok zor yaa.[/QUOTE]

AAAH AH CNM 10 YILDIR ÇARE BULAMADIM. bişi söylüyor tmm al yap git et ama yook yalan yalan

geçen enişteme uğramış napıyon diye. geldi evde yolda karşılaştık dedi. ne kadar gereksiz bir yalan . eniştene uğradım dese ne dicem sanki. sonra eniştemler geldi. dedim eşim size gelmiş(çocuktan almıştım haberi çocuğa belli etmeden naptınız babayla) evet uğradı dedi. eşim mosmor oldu. sonrasında konuyu açmadım o ona yetti

ilk evlendiğimizde sahura kalkar oruç tutmazmış öğrendim dedim ben sana oruç tut demedim. tutmayabilirsin neden beni kandırdın dedim. hiç bön bön yüzüme baktı

birlikte x partiye oy verelim dedik ilk yıllarımızda. sonra kendi partisine vermiş. dedim ben sana ne karışırım. ben saf gibi başka partiye verdim kendi partime verirdim dedim dayanamadım partime verdim diyo

yani bunun gibi gereksiz yalanları var. Bende napıyım "Yalan söyleyenin evi yanmış kimse inanmamış "hesabı hep içimde şüphe oluyor

Son düzenleme:

cnm çok sağol senin yorumundan esinlenip aradım kadını. dedimi demedi öğrenmek için. her şey çözüldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…