• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi tamamen kendime nasıl bağlayabilirim?

Eşler kimin yanında huzur buluyorsa ona bağlanır. Eşinize ailesini şikayet etmeyin (siz de ailenizin şikayrt edilmesini istemezsiniz değil mi) eşinizin ailesine saygılı davranın, onlarla probleminiz olursa onlarla güzelce konuşmaya çalışın. Eğer karşıdaki kişiler illa problem çıkartacaksa zaten eşiniz de bir süre sonra onların hareketlerine gıcık olmaya başlar

Şu cümleye istinaden yazdım.. Bana saçma geliyo çünkü bu tarz şeyler.. Kimse taktikle birine ya da biyere bağlanamaz bana göre.. aşktır sevgidir insanı bağlayan.. yoksa da yapılacak bişey yoktur..
aşktan anlamayan adama taktik gerekir efenim...

Halatın bi ucunu kendi belinize diğer ucunu kocanızın beline bağlayıp gemici düğümü atarak

Hanımlar ben 2012 tarihli bir gönderiyi güncel zannederek yorum yazmştm. Eşimde ilgisizlik var vs diye. Şimdi o kadar sıkıntımız yok ama araya ister istemz mesafe girdi. Ve ailelerle aynı yerdeyiz yakın olmamız sorun oluyor. Ben eşime eski sıcaklığı nasıl sağlayabilirm. Onun gözünde ailesini sevmiyorm profili var. Bu da sorun olabiliyor. Eşimi tamamen kendime nasıl bağlayabilirm.

Bence sevişin geçer

Son düzenleme:
bende gülüyom artık :KK70:
Ölseler de üzülmem

Deme öyle ya. Sen uzulmezsin ama esin uzuldukce mutlu da olamazsın
:) en güzeli görmemek. Bazen en iyisi bu çünkü.

Yaranamazsin insanlara. Ve bunun için harcicak zamanın da yok zaten.

Seni seven seviyodur sevmeyen cekemiyodur. Felsefe bu iste :D

Deme öyle ya. Sen uzulmezsin ama esin uzuldukce mutlu da olamazsın
:) en güzeli görmemek. Bazen en iyisi bu çünkü.

Yaranamazsin insanlara. Ve bunun için harcicak zamanın da yok zaten.

Seni seven seviyodur sevmeyen cekemiyodur. Felsefe bu iste :KK70:

valla eşimde bir kere üzülmüş olur:D
Bizimkiler çekilcek tip de degiller

Içimizden gelmeyen bir hareket yaptiginizda eninde sonunda sizde sikilacaksiniz, yapmacokkiginiz ortaya çıkacak

Sizi olduğu gibi kabul etmenizi sağlayın, kendinizi haklı görüyorsanız kişiliğinizi degistirmeyin

Eşim diyosun, nasıl bağlarım diyosun bunu en iyi sen bilmelisin değilmi taktikle olurmu böyle şeyler ? hiç sanmıyorum! bi adamın sevesi varsa sever, bağlanası varsa bağlanır, bana göre taktikler onlar bunlar doğru değil..

Hanımlar,
konu sahibesinin derdi var değil mi? Bölüme bakıyorum BDV, belli ki kadın eşiyle sorunlarına üzülmüş, tavsiyeniz bir kenara içini döküp rahatlamak istemiş olabilir, halatla bağla vs vs tavsiyeler komik mi sizce?
Hele de bu bölümde geyik yasakken, dalga geçiyorsanız o da hoş değil.

Hemen bir ilave daha yapayım, topiğe dini içerikte yazılmasın lütfen, hoca, üfürükçü, fal vb şeyler yazmayın rica ediyorum.

Hanımlar,
konu sahibesinin derdi var değil mi? Bölüme bakıyorum BDV, belli ki kadın eşiyle sorunlarına üzülmüş, tavsiyeniz bir kenara içini döküp rahatlamak istemiş olabilir, halatla bağla vs vs tavsiyeler komik mi sizce?
Hele de bu bölümde geyik yasakken, dalga geçiyorsanız o da hoş değil.

Hemen bir ilave daha yapayım, topiğe dini içerikte yazılmasın lütfen, hoca, üfürükçü, fal vb şeyler yazmayın rica ediyorum.
Mune Mune abla valla geyik yapmadım ki ben. Patir Patir dedim iste. Uzatmadan :) bazen insanlar aralarındaki soğukluğu bide aile sorunları yüzünden asilamaz sanabiliyor. Halbuki ikili ilişkilerde minnak bi yakınlaşma olur sana alev topu. Sonra da zaten kafalar rahat olacağı için sohbet de edebilirler tartisadabilirler.

Aslında çokta aile olaylarını iliskilerimize bu denli zarar verecek konuma getirmemek lazım.

Size bağlı olmayan adamı ağzınızla kuş tutsanız bağlayamazsınız. Ayrıca neden hep kadınlar eşimi nasıl bağlayabilirim diye kafa yoruyorlar anlamıyorum. Bu düşünce yapısını hiçbir erkekte görmedim. Size ne kadar değer veriyorsa o kadar verin. Ne azı ne çoğu. Erkeklerin hiçbiri aşırı ilgiyi hakketmez.

Back
X