• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi tamamen kendime nasıl bağlayabilirim?

sen git ugra dersen boşlugu kılıbık diye doldururla.gitmek istemiyorsa gitmesin ne diye adamı yönlendiriyorsunuz anlamam.
validelerden bir kaç yüz tanesinin dili sivri degildir yüzbinin de hep bir laf telaşı vardır.
seçim yapmasını istemeyin.
siz eşi onlar ana babası.
evde sizinle olan bir adamın baglanacak daha neyi kalmıştır.
adama karekteri yokmuş gb davranmayın

sen git ugra dersen boşlugu kılıbık diye doldururla.gitmek istemiyorsa gitmesin ne diye adamı yönlendiriyorsunuz anlamam.
validelerden bir kaç yüz tanesinin dili sivri degildir yüzbinin de hep bir laf telaşı vardır.
seçim yapmasını istemeyin.
siz eşi onlar ana babası.
evde sizinle olan bir adamın baglanacak daha neyi kalmıştır.
adama karekteri yokmuş gb davranmayın
Öyle davrandığımı nerden çıkardınz. Ben asla ailesine yüz asmam gitmemezlik yapmam evime gelsinler en güzel şekilde ağırlarum. Eşimide asla arada kalmak ya da seçim yapmak zorunda bırakmadım.

Öyle davrandığımı nerden çıkardınz. Ben asla ailesine yüz asmam gitmemezlik yapmam evime gelsinler en güzel şekilde ağırlarum. Eşimide asla arada kalmak ya da seçim yapmak zorunda bırakmadım.
birde msj neresinde yüz asmayın yazıyor

Hanımlar ben 2012 tarihli bir gönderiyi güncel zannederek yorum yazmştm. Eşimde ilgisizlik var vs diye. Şimdi o kadar sıkıntımız yok ama araya ister istemz mesafe girdi. Ve ailelerle aynı yerdeyiz yakın olmamız sorun oluyor. Ben eşime eski sıcaklığı nasıl sağlayabilirm. Onun gözünde ailesini sevmiyorm profili var. Bu da sorun olabiliyor. Eşimi tamamen kendime nasıl bağlayabilirm.
Kendinizi bi kalıba sokmaya calısmayarak ! Şöyle olsam eşim bağlanır falan bunlar hikaye. Her zaman dogallıkdan yanayım. Kendiniz gibi olun, bunun yanına artı olarak da tatlı dil diyebilirim. Tatlı dille emin olun birçok şey yaptırabilirsiniz eşinize.. :KK60:

Yapıyla alakalı bir durum bence.Bağlanmak istemeyeni ne yaparsanız yapın bağlayamazsınız.Benim eşimde öyle gerçi hiç bunun için uğraşmadım ama kısa süre süren nişanlılığımı düşününce hiç öyle değildi çok yakındı düğün oldu hop adam değişti şanslıyım ki sadece bu yönden değişti şükür.

bazen akısına birakmak lazim.ailesini elestirme aksine ne kadar iyi annen baban var. sana cok iyi bakmislar de. ben ilk baslarda esimin annesini elestirmistim ben elestirdikce anneci oldu cikti sonra tam tersini yaptim. annen sana bakmis buyutmus gozunden sakinmis vs dedikce kim annemmi bakmis annem beni sevmez ben annemi demeye basladi. bazen insanlara birseyi tersten yaptirmak gerekir:):)
Hahahaha :))

Back
X