Eşimi tamamen kendime nasıl bağlayabilirim?

Mesajların tümünü okudum tam kadın bir fikir almak için yazmış her konu açanı bin pişman ediyorsunuz diye yazmayı düşünüyorken mune hanımın mesajını gördüm ki anında yetişmiş.Aileci eş biraz zor yardımcı olmak isterdim ama taktik pek bilmem dua edin diyebilirim şuanda.Allah yardımcınız olsun
Ben de şöyle kenardan takip edeyim orjinal fikirler gelir inşallah

bazen akısına birakmak lazim.ailesini elestirme aksine ne kadar iyi annen baban var. sana cok iyi bakmislar de. ben ilk baslarda esimin annesini elestirmistim ben elestirdikce anneci oldu cikti sonra tam tersini yaptim. annen sana bakmis buyutmus gozunden sakinmis vs dedikce kim annemmi bakmis annem beni sevmez ben annemi demeye basladi. bazen insanlara birseyi tersten yaptirmak gerekir:):)

ailesine iyi davranın , otomatikman aranız düzelecektir ve size daha çok bağlanacaktır, sevmiyorsanız bile eşinizin hatrı için yapmaya çalışın bence ki bu önemli bir durum,

Esine ailesini hic bir zaman kotuleme sevmek zorunda degilsin bunu esine gosterme yuzlerine gul yeter ben oyle yapiyorum baska turlu olmuyor

Hanımlar ben 2012 tarihli bir gönderiyi güncel zannederek yorum yazmştm. Eşimde ilgisizlik var vs diye. Şimdi o kadar sıkıntımız yok ama araya ister istemz mesafe girdi. Ve ailelerle aynı yerdeyiz yakın olmamız sorun oluyor. Ben eşime eski sıcaklığı nasıl sağlayabilirm. Onun gözünde ailesini sevmiyorm profili var. Bu da sorun olabiliyor. Eşimi tamamen kendime nasıl bağlayabilirm.
genelde ipini sal derim ama sana ip lazım galiba

genelde ipini sal derim ama sana ip lazım galiba
Aslında büyük kopukluk yok aramzda. Annesinin bi patavatsızlığı yüzünden aramıza soğukluk girdi annesiyle. Hep ne dedi ki kadın bunda ne var diye onu kurtarmaya çalışır. Ama tartışma bitince özür dilerim ailemin kusrunun farkındayım der gelir

Aslında büyük kopukluk yok aramzda. Annesinin bi patavatsızlığı yüzünden aramıza soğukluk girdi annesiyle. Hep ne dedi ki kadın bunda ne var diye onu kurtarmaya çalışır. Ama tartışma bitince özür dilerim ailemin kusrunun farkındayım der gelir
İstediği kadar ailesinin farkında olsun yine de bu durumun açık açık ortada olmasını kabul edemiyorlar. Onun yüzde yüz emin olarak bildiği bir olumsuzluğu söylesen bile o onun ağırına gidiyor. Eşimden biliyorum. İlle eleştirmem gereken birşey varsa bunu annesini kötülemeden yanında iyi olan özellikleri de belirterek yapıyorum ama yine de en iyisi hiç o topa girmemek.
Senin için olan olmuş. Akışına bırak derim. Çok ciddi birşey yoksa kendini geri çekme. Git gel iyi davran. Zamanla geçer

kocan kendini kuruyorsa ailesine sevmemesine takar. benimkisinin ailesinin karakterlerinde hayır yok. en üç kağıtçı amcası (kendisi ve cümle alem bilir)hakkında ima bile etsem savunmaya kalkar.mümkünse dikkatini bu durumdan başka bişeye kaydır.
bazende erkeğin kendisinde sıkıntı oluyor sana sunduğu şey bahane olabiliyor.sanki kadınlar bağlıyor gibi görünüyor fakat erkek istemezse hiçbir şekilde bağlanmaz.

Eşini ailesinden koparmaya çalışma kezbanlar gibi

Ailesine iyi ve saygili ol
.zaten senin insanlığına bağlanır

kocan kendini kuruyorsa ailesine sevmemesine takar. benimkisinin ailesinin karakterlerinde hayır yok. en üç kağıtçı amcası (kendisi ve cümle alem bilir)hakkında ima bile etsem savunmaya kalkar.mümkünse dikkatini bu durumdan başka bişeye kaydır.
bazende erkeğin kendisinde sıkıntı oluyor sana sunduğu şey bahane olabiliyor.sanki kadınlar bağlıyor gibi görünüyor fakat erkek istemezse hiçbir şekilde bağlanmaz.
aslında böyle bi sorunumz yoktu bana çok değer verir sözlerimi önemserdi. Ama babası kılıbık olduğunu düşünüyor ve sürekli burguluyor. Bu da bilinç altında yer ediyor davranışlarında değişikliğe yol açıyor. Kendime nasıl bağlarım derken nasıl eskisi gibi olabilir demek istemiştm en baştada

aslında böyle bi sorunumz yoktu bana çok değer verir sözlerimi önemserdi. Ama babası kılıbık olduğunu düşünüyor ve sürekli burguluyor. Bu da bilinç altında yer ediyor davranışlarında değişikliğe yol açıyor. Kendime nasıl bağlarım derken nasıl eskisi gibi olabilir demek istemiştm en baştada
Eşek arısı soksun kayınpederinin dilini ayrıca direk babasını kastetmeden.altan altan sende de ki herkesin geçimi kendine. kendi evliliğinin geçimini akrabanınki yada arkadaşınki ile karşılaştıramazsın de.herkes başkasına göre evliliğini yaşamaya kalksa evlilik kalmazdı de.

Eşini ailesinden koparmaya çalışma kezbanlar gibi

Ailesine iyi ve saygili ol
.zaten senin insanlığına bağlanır
Asla böyle bi niyetim olmadı gidip gelirim her zaman eşime derim ben gidemezsm sen uğra. Ama annesi sivri dilli o sürekli laf sokar bu sıkıntı olur

Eşek arısı soksun kayınpederinin dilini ayrıca direk babasını kastetmeden.altan altan sende de ki herkesin geçimi kendine. kendi evliliğinin geçimini akrabanınki yada arkadaşınki ile karşılaştıramazsın de.herkes başkasına göre evliliğini yaşamaya kalksa evlilik kalmazdı de.
İşin garibi babası eşimden daha kılıbık :bicak:

Back
X