eşim ilk defa dün gece beklemedğim bir şey yaptı tuvalete cep telefonuyla girdi.ben çocuğu uyuturken eline telefonu aldı ve lavaboya girdi .oğlum uyuduktan sonra kalktım.acaba telefonunu aynanın önünemi koydu yatak odasınamı götürdü dedim yok baktım telefonu hiçbiryerde yok.bu nedemek şimdi fikri olanlar cevaplarınızı bekliyorum
eşim ilk defa dün gece beklemedğim bir şey yaptı tuvalete cep telefonuyla girdi.ben çocuğu uyuturken eline telefonu aldı ve lavaboya girdi .oğlum uyuduktan sonra kalktım.acaba telefonunu aynanın önünemi koydu yatak odasınamı götürdü dedim yok baktım telefonu hiçbiryerde yok.bu nedemek şimdi fikri olanlar cevaplarınızı bekliyorum[
kusura bakma çok güldüm konuna yaw ...... tuvalette sevgisi ile konuşcek deil ya öle dek gelmiştir....bu kadar sıkıntı yapacağına telefonun nerde ver bakalım bebeko deseydin ya kocana.... ah bu kadınlar yok mu nasıl fesat nasıl fitne fücürüz .... ...
yani benim eşimde telefonuyla oyun oynarken giriyor o şekilde tualete, ama mesela asla kapıyı kilitlemez, hatta kapatmaz bile bazen o derece halka açık bir insandır kendisihemen aldatıyordur diye düşünmeyin; tedirgin değilse siz sorduğunuzda ve hani kapıyı falan kilitlemiyorsa sorun yok bence.
bende bazen telefonla tuvalete giriyorum.
hem konuşuyorum hemde
neyse
çok keyifli oluyor
Ne varki bunda? Benim her zaman yaptığım şey, canım çok sıkılır tuvalette değerlendiririm vaktimi
Hemen kötü düşünmeye gerek yok.
benım esımde tuvalette cok uzun kalıyor telefonuyla oyun oynuyor valla allah affetsın ama bzen anahtar delıgınden bakıyorum ıcerı :)
neyse 7 aydır evlıyız alıskanlık oldu bende tuvalete cep telefonumla gırıyorum
hiç güleceğim yoktu ya alemsiniz =D
benim eşimde telefonla giriyor bazen, evliliğimizin başında çok garipsemiştim. hatta direk sordum fark ettiğimde ''tuvalete telefonunla mı giriyorsun'' diye, o da '' sıkılıyorum o yüzden'' diye cevap vermişti. bende ''umarım bana ordan nişanlıyken hiç mesaj atmamışsındır '' demiştim
ben durumu hala yadırgıyorum ama ve ilerde mümkünse bu tuhaf alışkanlığına bir son vermesine çalışacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?