eşimi tanıyamıyorum

ozlem_23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2012
94
39
33
Şanlıurfa
eşim ilk defa dün gece beklemedğim bir şey yaptı tuvalete cep telefonuyla girdi.ben çocuğu uyuturken eline telefonu aldı ve lavaboya girdi .oğlum uyuduktan sonra kalktım.acaba telefonunu aynanın önünemi koydu yatak odasınamı götürdü dedim yok baktım telefonu hiçbiryerde yok.bu nedemek şimdi fikri olanlar cevaplarınızı bekliyorum

illa ki kötu duşunmemek gerek. gayrııhtıyarı yapılan bır davranış olabılır. arada benım eşimde tuvalete gırer telefonla yada telefonu cebıne alır. ama bılmezkı vodafone şifresi bende kadınız işte huylanıyoruz arada gırer konuşma analizlerini kontrol ederim. temiz onun haberı yok bıldığımden.
tabı ben eşimin telefonunu elıme alır konuşmalarda yaparım. siz eşinizn telını ele aldığınızda vereceği tepkı onemlı

yani benim eşimde telefonuyla oyun oynarken giriyor o şekilde tualete, ama mesela asla kapıyı kilitlemez, hatta kapatmaz bile bazen o derece halka açık bir insandır kendisi hemen aldatıyordur diye düşünmeyin; tedirgin değilse siz sorduğunuzda ve hani kapıyı falan kilitlemiyorsa sorun yok bence.

Son düzenleme:

E oyun oynamıştır tuvalette

bende bazen telefonla tuvalete giriyorum.
hem konuşuyorum hemde
neyse
çok keyifli oluyor

bazen ebnde ınternete bakayım dıye gırıyorum

hemen şüphe duymayın gızlıden bı kontrol edın kımle görüşmüş falan dıye içiniz rahat edecekse

Ne varki bunda? Benim her zaman yaptığım şey, canım çok sıkılır tuvalette değerlendiririm vaktimi
Hemen kötü düşünmeye gerek yok.

bende bazen telefonla tuvalete giriyorum.
hem konuşuyorum hemde
neyse
çok keyifli oluyor

Ne varki bunda? Benim her zaman yaptığım şey, canım çok sıkılır tuvalette değerlendiririm vaktimi
Hemen kötü düşünmeye gerek yok.

Bu konudan çok bomba wc maceraları çıkacak gibi

Arkadaşım , işi uzun sürecekse oyalanmak için almıştır yanına , ille de şüphelendim diyorsan ufak çapta kontrollere başla ama durdurk yerede huzurunuzu kaçırma

benım esımde tuvalette cok uzun kalıyor telefonuyla oyun oynuyor valla allah affetsın ama bzen anahtar delıgınden bakıyorum ıcerı :)
neyse 7 aydır evlıyız alıskanlık oldu bende tuvalete cep telefonumla gırıyorum

Teknoloji çağı benim eşimde herzaman tlefonuyla girer bende ipadimle kötü şeyler düşünmeyin kendinide eşinide ilişkinizide zarar verirsin .

ne kadar çok wc ye telefonla giren varmış
canım eğer başka şüphelendiğin durumlar yoksa hemen aklını bulandırma

Teknoloji çılgınlığı tuvalette kendini gösteriyor

Ben laptop falan da alıyorum yanıma

hiç güleceğim yoktu ya alemsiniz =D

benim eşimde telefonla giriyor bazen, evliliğimizin başında çok garipsemiştim. hatta direk sordum fark ettiğimde ''tuvalete telefonunla mı giriyorsun'' diye, o da '' sıkılıyorum o yüzden'' diye cevap vermişti. bende ''umarım bana ordan nişanlıyken hiç mesaj atmamışsındır '' demiştim

ben durumu hala yadırgıyorum ama ve ilerde mümkünse bu tuhaf alışkanlığına bir son vermesine çalışacam

Son düzenleme:

o zaman baska bısey soylıyım ; ben bunu evlenene kadar yasarak gormedım uzun kalmasını cep telefonuyla gırmesını
nısanlıyken bır kere annesı x tuvalette yarım saat duruyor banyoda 1 saat dıyınce
ıcıme bı agrı gırmıstı
ne yapıyor bu adam dıye hatta annemde yanımdaydı kızarmıstım bozarmıstım
evlenınce anladım adam keyfıne duskun sıgara fılan ıcıyor tuvalette , ama hala tuvalette o kadar uzun ne yapabılıyor ınan ben anlamıyorum :)
herhalde gunun bır seferı duzenlı olarak butun atılacakları atıyor :)

bende ılk evlendıgımde telefonla gırdıgını gorunce muhtıs bozulmus sasırmıs soka ugramıstım
sımdı valal bende catır patır gırıyorum hatta cıkarken fılan hanı hersey bıttı cıkıyorum
pıjemamım kosesıne sıkıstırıyorum telefonu :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…