eşimi tanıyamıyorum

en sonun da bekliycem dedim ama daynamadım gece eşime neden lavaboya telefonla girdiğini sordum önce çok güldü bana cevabı aynen şu.sen şırınga ampül sarımsak birtakım otlarla banyoya girerken sana birşey demiyorum da sen bana telefonu soruyorsun dedi.telefon yanımda değildi zaten yatak odasındaki yastığımın altındaydı.dedi.bir gün wc ye telefonla girersem tek sebbi oyun oynamak olabilir ama böyle bir şeyide zaten ben yapmam dedi.neyse en azından t5am içim rahatladı derken telefon yastık altında ne arıyor olabilir şimdi...başa döndüm yine cevaplar için teşekkür ederim kızlar

şırınga,ampul, sarımsak mı ?wc ye bunlarla giren birine eşiniz merak edip bişey sormuyorsa ,bence siz hiç bişey sormayın kocanıza

Son düzenleme:

Dalgamı geçiyorsunuz bu kadar şüphe duymayın eşinizden yanlış bir tutum
Alarm kurmuştur bişey vardır yada eline orası gelmiştir oraya koymuştur
Boşuna üzmeyin kendinizi
Bende telefonla girerim ve genelde de yastığımın altında durur telefon zararlı ama alışkanlık işte

uyuyor olabılır telefon orada ne olabılırkı baska saklanıyormuydu yoksa :))))))))))))

benim sevgilimde giriyor tuvalete telefonla sonra gelip oyundaki başarılarını gösteriyor amma koştum haa bak kaç milyon yaptım diye adam s*çarken daha başarılı

ben hep telefonu yanıma alırım duşta, lavaboda. çünkü sürekli çalar insanlar cinnete girerler.. yatarken hep ya baş ucumda ya da yastığımın yanında durur, o whatsapp denen zımbırtı yüzünden sürekli öter, çünkü elemanlarım sürekli özel hayatları yüzünden depresyona girerler ve güzin ablalık bana kalır :) kimsenin karıştırmasını istemem, her yerinde şifreler vardır çünkü 2 minik böceğim patronuma mail attılar birkaç kez.. 1 kişi çıkıp da bana ne bu gizlilik demedi, ben anlatsam anlatsam kafayı üşütürler şimdi sizin kuşkularınızla davranışlarımı kıyasladım da.. tam şüphe çekecek durum var bende

yani demek sitediğim herşeyden kuşkulanmayın, eminim yoktur birşey

Son düzenleme:
Telefononuzu yastığın altına koymayın, hatta uyuduğunuz odaya bile.
Çok zararlı

Çok paranoya yapıyorsunuz bence..
Keşke neden yastığının altına koyduğunu da sorsaydınız,vereceği cevap mutlaka içinizi rahatlatacaktı
Ama bana kalırsa bu konunun üzerinde fazla durmayın,bunaltabilirsiniz çünkü
ve
biraz amiyane bir tabir olacak ama;
''eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek'' olmasın sonra

Teknoloji çılgınlığı tuvalette kendini gösteriyor

Ben laptop falan da alıyorum yanıma

Bildiğin teçhisat kuruluyor yani wc.ye.. süpermiş..

benim eşimde balkona wc ye her yere telefonla gider niye
oyun oynuyor köyüne saldırıyorlar boş bıraktıgı zaman

Bu yorum beni çok güldürdü..
Benimkinin de çifliği var,siparişleri toplanmazsa mazallah... her anı kıymetli,wc.de öyle boş oturulur mu hiç

bence de fazla üzerinde durmaya gerek yok ama insan eşini bilir ya hani bende eşimden ilk defa böyle birşeyle karşılaşmamdan ötürü fazla tepki verdiğimi düşünüyorum.kendisine durumu anlattığım zaman bana tepkisi bile gülmek oldu.insan sevdiği zaman böyle oluyor.ya da bu duruma düşüyor.

içim biraz rahatladı ya artık değil telefonun hesabını sormak isterse masa üstünü götürsün oraya.gıkım çıkmaz bendemi girsem wc ye telefonla kendimde şimdi eksiklik hissetmeye başladım.

konu sahibinin konusunu unutup diğer yazılanlara güldüm amma wc fıkraları varmış yaa:)))))))))

Son düzenleme:
konu sahibinin konusunu unutup diğer yazılanlara güldüm amma wc fıkraları varmış yaa:)))))))))

bende derdimi unuttum bi alem bu sitenin hatunları wc anıları için beni bekliyormuş herkes gideyim bir wc ye eşime yaptığım haksızlıktan dolayı günah çıkarayım birde banyoyu toparlıyayım telefon konusu neyse de dünden benimki bemiks sirke falan fena taktı.

umumi tuvalette bir sıra düşünün herkesin elinde telefon,tablet, laptop

ben de tuvalete laptopla giriyorum.kocam gördüğünde hangi iş toplantılarını takip ediyorsun,der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…