eşimi tanıyamıyorum

artık sende eşin tuvaletten çıktıktan sonra kapı önünde bekleyip sol elin belinde diğer elin ile telefonu isteme şekli ile "ver bakiim şunu ver"adam çaresiz telefonu verir sende rahatlarsın:)

Son düzenleme:
artık sende eşin tuvaletten çıktıktan sonra kapı önünde bekleyip sol elin belinde diğer elin ile telefonu isteme şekli ile "ver bakiim şunu ver"adam çaresiz telefonu verir sende rahatlarsın:)

aynen canım giriş çıkışlar kontrol artık.demek isterdim ama daha birşey demem ona telefonuyla ilgili

bu wcye telefon goturenlerin hepsinin wcsi klozet olsa gerek yoksa alaturka tuvalette telefon dusunemiyorum..
ben telefonumu wcye koymam kapisindan bile gecirmem..
esim bazen goturur oyun oynar icerde 2 saat cikmazda kendileri
laptop ayri bir saskinlik yaratti bende 5 dklik wc icin koca laptopu niye goturuyonuz
cok fazla oturmayin zararli hemoroid basur felan olursunuz soyliyim

Netbook :) el kadar alet, koyarım çamasır sepetinin üstüne takılırım

Boşuna dememişler telefonda klozetin kapağından daha çok mikrop var diye sebebi belli işte
Konu tamamen dert olmaktan çıkmış

kocaman değil canım,mini notebook.denemeni tavsiye ederim

zaten sürekli olmuyor,takip ettiğim birşey varsa ve uzun kalacaksam alıyorum

aman allahım konuyu okuyorum okuyorum bir şey takıldı aklıma sorsam mı sormasam mı o kadar çok çekindim ki...
ama karar verdim soracağım telelfon elinizde girdinizx wc ye işiniz bitti ..... tek eldew telefon var gözler ona odak .... sorması ayıp nasıl musluğu açıp totişi nizi temizliyorsunuz ... hadi tek el falan onu hallettiniz ... be mübarekler ellerinizi nasıl yıkıyorsunuz :))) yoksa wc ye tuvalettele girenler yıkamadan mı çıkıyolar totişleri :)))

Netbook :) el kadar alet, koyarım çamasır sepetinin üstüne takılırım

kocaman değil canım,mini notebook.denemeni tavsiye ederim

zaten sürekli olmuyor,takip ettiğim birşey varsa ve uzun kalacaksam alıyorum

yok yok ben almiyim.. mikrop bulasir wcde netbookuma
sonra birde onu silmekle ugrasirim,kirli elle deymediysemde takinti iste

yok kız şimdi işini zaten uzuuun uzuuuun yapıyosun telefonla oyun oynayınca, sonra da ya pantolonun cebine atıyosun telefonu yada sütyene ben sütyenciyim, para sıkıştırır gibi sokarım onu oraya eller yıkandı havluya silindi hoop telefon dışarı

tintinn kız allah seni ne yapmasın emi çok güldüm valla işi çözmüşünüz tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…