konu dşına cıkmayalım sayın carrie
hahahahahhaha ay bende böyle cevaplar veriyorum ya
Eşimde bende tuvalete telefonla giriyoruz çoğu zaman.
Konu sahibi hala cevap yazmadı ama başşka şüphelenilen bir şey yoksa oyun falan oynuyordur muhtemelen.
Abartılacak bir durum göremedim bende.
nihayet internet sorunum çözüldü.oyun faan değil eşim çok ciddi ve ağırdır.o yüzden wc telefon alışkanlığı oyun mümkün değil.aldatılıyorum olabilir bir ihtimal.öyle düşündüğümiçin sizlere sormak istedim.
nihayet internet sorunum çözüldü.oyun faan değil eşim çok ciddi ve ağırdır.o yüzden wc telefon alışkanlığı oyun mümkün değil.aldatılıyorum olabilir bir ihtimal.öyle düşündüğümiçin sizlere sormak istedim.
Çok fazla bdv'ye uğramayın o zaman
bu arada çoğu kişinin wc de telefon alışkanlığı varmış saygı duymak lazım tabi.herkese cevaplarından dolayı çooooooook teşekkür ederim kızlar çok alemsiniz cevaplara çok güldüm sağolun
Baska belirtiler var mı peki?
zaten normalde sinirli biri değilim ama bu konuyu kendisine hiç açmayı düşünmüyorum bir süre takip etsem daha iyibencede eşine bunu sormalısın, ama sakin bir şekilde sormalısın sinirlenmeden sakin sakin suçlamadan
hayır kesinlikle çok da sever beni.telefonu her zaman gözümün önündedir.ilk defa yaşıyorum
eşimin telefonunu ne zaman elime alsam gelen kutusu boş.birtane mssj bulamam niyeki
Benimkininde gelen kutusu boş olur çünkü sevmez ama ben iletim raporunu açtım o görmüyor ama ben kime ne attığını görüyorum ve telefonun özelliği gelenler silinsede geçmişi var telin oradan bakıyorumeşimin telefonunu ne zaman elime alsam gelen kutusu boş.birtane mssj bulamam niyeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?