eşimi tanıyamıyorum

Benim nişanlımda genelde wc bile telefonlar girer cebinde çünkü işten güçten arayanı oluyor .. O bilmez ben bazen şühelendiğim

numaralar oldu o isimlerin altına numaralarını sildim kendi numaramı yazdım işle ilgili birsürü mesaj attı benim ki buda bir taktik

benim eşimde balkona wc ye her yere telefonla gider niye
oyun oynuyor köyüne saldırıyorlar boş bıraktıgı zaman

Eşimde bende tuvalete telefonla giriyoruz çoğu zaman.
Konu sahibi hala cevap yazmadı ama başşka şüphelenilen bir şey yoksa oyun falan oynuyordur muhtemelen.
Abartılacak bir durum göremedim bende.

Eşimde bende tuvalete telefonla giriyoruz çoğu zaman.
Konu sahibi hala cevap yazmadı ama başşka şüphelenilen bir şey yoksa oyun falan oynuyordur muhtemelen.
Abartılacak bir durum göremedim bende.

nihayet internet sorunum çözüldü.oyun faan değil eşim çok ciddi ve ağırdır.o yüzden wc telefon alışkanlığı oyun mümkün değil.aldatılıyorum olabilir bir ihtimal.öyle düşündüğümiçin sizlere sormak istedim.

bu arada çoğu kişinin wc de telefon alışkanlığı varmış saygı duymak lazım tabi.herkese cevaplarından dolayı çooooooook teşekkür ederim kızlar çok alemsiniz cevaplara çok güldüm sağolun

Canım ciddi de olsa telefonda oyun oynamayı pek engellemez bu.
Bu durum devam ederse sorabilirsin neden telefonla gittiiğini ama hemen aldatma olarak düşünme bence.

Baska belirtiler var mı peki?

bencede eşine bunu sormalısın, ama sakin bir şekilde sormalısın sinirlenmeden sakin sakin suçlamadan

eşimin telefonunu ne zaman elime alsam gelen kutusu boş.birtane mssj bulamam niyeki
Benimkininde gelen kutusu boş olur çünkü sevmez ama ben iletim raporunu açtım o görmüyor ama ben kime ne attığını görüyorum ve telefonun özelliği gelenler silinsede geçmişi var telin oradan bakıyorum Telefon cahili sevgilim benim ya ne kadar çok iş çeviriyorum arkasından

konu beni çokk sardı evli değilim ama bende bakarım yani tel dökümüne herşeyine gizleyip tepki veriyosa yada teli saklıyosa vardır bişeydir bide onlar akıllı olduğunu zanneder ama mutlaka bi iz bırakırlar bişey yapınca çaktırmadan şifresini alıp dökümüne bakın ne varki bunda

demekki eşin mesajları siliyor.
dikkat çekmesin diye hepsini siliyor.

Kabız olmuş olabilir mi ? Bir arkadaşımın eşinin bağırsak problemi vardı, o yüzden evdeki gazetelik hep wc de dururdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…