Eşimi tırmaladım

aysgla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Mart 2023
267
-48
16
26
Eşim perdeyi sert ittiğim için bana şiddetçi vs dedi geçen attığım konulardan sonra burada . Zaten içim dolmuştu onu ittirdim o da beni sürükledi ben de onu tırmaladım o da kolumu tırmaladı bağırdım ben de ağzımı kapattı boğulacaktım nerdeyse . Ayrılmak istedim bu kez de son kez konuşalım demeye başladı . Şiddetçi diyor bana artık sinirlerimi öyle bozdu beni öyle tahrik etti ki anlatamam size ama haklıyken haksız duruma düştüm . Bana ayrılık için güç verin nolur . Çalışıyorum sağlıkçıyım kadrolu devlet memuruyum . Çocuğum veya hamileliğim yok çok yalnızım doğru düzgün dışarda görüştüğüm bir arkadaşım da yok o nedenle burda paylaşıyorum . Nolursunuz bana güç verin . Babam ayrı travma eşim ayrı travma oldu bu hayatta bana

Ayy bana fenalık geldi sizin evliliğinizden. Arkadaşım siz niye evlendiniz ya. Evlendiğiniz günden beri sürekli kavga ediyorsunuz ve dozu her geçen gün artıyor. BOŞANIN artık

Konularıni bilmiyorum da arkadaşım psikolojin bozulmuş gibi geldi bana . Ciddi anlamda boşanma niyetin varsa bosan iki kişinin birbirini yıpratmaya hakki yok herkes anlasacak diye kural yok . Isin var ne güzel tain iste yeni yer yeni arkadaşlar edin herkes mutlu olsun

bizim evde british var, o bile tırmalamıyor ablacım nesiniz siz panter mi kedi mi birbirinizi dövüyorsunuz tövbe yaraabbim şok oluyorum resmen

Bu işin sonu karakolda ya da mezarda biter her seferinde dozu arttiryorsunuz.Bir birinizin hayat arkadaşı değil şamar oğlanı olmuşsunuz.İkinizi toplasak sağlıklı bir birey çıkmaz.İknizde ayrı ayrı iyi insan olabilirsiniz ama birbirinize iyi gelmiyorsunuz.Cocuk yok,meslek var boşanin arkadaşla ortak ev tutun,ya tayin isteyin kocadan , baba dan uzağa.Bu kadar şey yaşayıp hicbirsey yapmamak,az bekleyin uzaylilar gelip sizi başka bir gezegene götürüp hayatınızı kurtaracak......

İşiniz ve maaşınız varken hâlâ düşünmeniz hata. Hemen dilekçeyi verin. Birde çevre edinmek için falan spora veya bir dil kursuna başlayabilirsiniz. Veya el sanatlari falan dikkatinizi çeken bişey varsa o da olabilir.

Birisi öğretmen veya sağlıkçıyım deyip, böyle şiddet eğilimli olunca beni bir korku kaplıyor
Boşanın rahatlayın bu hayat tırmıklanmak için çok kısa

Ay neyse ki hamile değilsiniz. Adam inşallah hamile değilsindir demişti zaten.
Boşanmak için neyi bekliyorsunuz?

Tam boşanma davası açacakken hamile olduğunu farkedecek ve çocuğu aldırmayıp evliliğine devam edecek. Çünkü bu çocuk mucize gibi tam zamanında gelmiştir. Bu berbat evliliği o çocuk kurtaracaktır

Ne güzel düşünceler dimi? Kafalar pırıl pırıl

Evet ne gerekiyorsa yapıcam babam baskıcıydı her arkadaşına kulp buldu kimseyle görüşemedim evlendim yine aynı boş bi hayat . Kendimi geliştircem ama ailem illa bizle yaşa derse napıcam bilmiyorum yaşamak zorunda değilim sonuçta dimi güçlü olamıyorum bi türkü nolur bana fikir verin

İmkanı yok hamile olmamın

Bu evliliğe bir de çocuk denemesi yapıyordu sayın üye.
Neyse ki henüz olmamış ama bugün yarın olur bence de.

Kendi basimin caresine bakabilirim diyeceksin bu kadar basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…